Yalniz azim super tebrik ederim videolari 3-5 kez izlenmesine ragmen israrla devam etmis helal olsun. Devamini bekliyoruz.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Alien - Isolation (Bari bu sefer batirmayin lan)
e öyle bu işler. popüler olmak istiyorsan o azimi 1-2 sene kaybetmemen lazım. bu arada öyle bir niyetin varsa twitch sayesinde epey subscriber kazanabilirsin youtube'una.
- 11 ay sonra ...
rep pls.
http://i.hizliresim.com/2551Qv.jpg
figurlere 7/10 isler de, foto cekme kabiliyetine 2/10
bravo, cok guzel oyuncak almissin.
abi bu ne kadar iyi bir oyun? 2 saatten fazlasını kalbim kaldırmıyor. amnezyayı ehehehe diye oynamış adamım. heralde dünyasına aşık olduğumdan iyice şeyaptı. çokiyioyunmuşya
Hehe hem çok iyi hem de elyın mantıklı sayılacak şekillerde hareket ediyor. Bende sevmiştim bayağı. Bir de pacingi bence çok iyi. Evet uzun oyun ama her chapterda farklı bir şeye odaklanıyorsun.
ben şeydeyim
kaybolan elemanları buldum. karı yaralı yatıyo. git medical supply bul allahınadınıverdim dedi herif. hastanede bitane doktor şuraya git buraya git falan diyodu en son. son alyen geldi direk kapadım. hiç uğraşmadım altf4ledim direk denemedim bile. AY YETER TAMAM diyip kapadım
Haha orası yamulmuyorsam gizlenerek oynasan da eylınla kafa kafaya geldiğin ilk yer. Hayvanın üzerine yürüyüp ürkütme :D Ve sana sesli anlatımla denilen şeyi yapmaya odaklan. KOLAY GELSİN :D
- 4 hafta sonra ...
ben şeydeyim
kaybolan elemanları buldum. karı yaralı yatıyo. git medical supply bul allahınadınıverdim dedi herif. hastanede bitane doktor şuraya git buraya git falan diyodu en son. son alyen geldi direk kapadım. hiç uğraşmadım altf4ledim direk denemedim bile. AY YETER TAMAM diyip kapadım
asdfsgsf
dün tam orayı oynadım.
hıtt tıffısss diye semender misali havalandırmadan süzülünce ananı bacını diye geri dönüp kilitli kapıları yumrukladım.
olm ben very hardda başlamıştım. orayı bi türlü geçemedim bıraktım oyunu ): ve çok eğleniyodum ya
olm oyun oradan sonra başlıyor asıl
işte artık bi ara baştan başlayıp 2 saat daha oynicam en başını. olacak iş değil abi 20 kere falan denedim yakalıyor ibnenin çocuğu
abi niye zorda açıyorsun sen de. normal oynuyorum tam ayarında bence.
e işte onu diyorum baştan başlıcam artık bir ara
edit: ben herşeyi zorda çok zorda falan oynarım. çünkü çok akıllıyım ama buna yetemedimdslfhsf
edit: ben herşeyi zorda çok zorda falan oynarım. çünkü çok akıllıyım ama buna yetemedimdslfhsf
Öne çıkan mesajlar