Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alien - Isolation (Bari bu sefer batirmayin lan)

mono

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

Çok saçma olaylar var. Bir odayı 4 kişi koruyor. İngiliz anahtarı ile adamı öldürüyorsun. Üzerinden mermi alıyorsun cesedin yanında ki silahı alamıyorsun. İlla 2 bölüm sonra masada silah bulacaksın.

AI hakikaten çok saçma. Bir yere siper aldım. Adam başladı kurşun yağdırmaya. 1-2 dakika hareket etmedim abartısız olduğu yerde 40-50 kere ateş etmiştir. Nasıl bir cephane ise.

Oyunu böyle saçma hileler ile zorlaştırmak sıkıcı oluyor.

Ahaha şu hack cihazını alıp asansöre binmeye çalıştığın bölüm değil mi? Daha ne saçmalıklar var. Robotlar özellikle.

Sosyal ağlarda paylaş

Ahuahah. Evet o bölüm. Kanser oldum o bölümde. Orada içeri koşar koşmaz kadın bağırıyor ben heyecan yaptım hemen geri kaçtım saklandım elemanlar geldi odayı parselledi. İngiliz anahtarı ile sürüne sürüne tek öldürecem diye kanser oldum.

Daha sonra millet nasıl yapmış diye baktım. Meğer kadın bağırsa bile iplemeyip girişe göre solda ki merdivenden yukarı çıkacakmışın. Zaten hepsi sıra ile üst kata çıkıyor. Tek tek kolayca öldürüyorsun.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geri kaçıp savelemiştim. Flare ya da ses bombası atıp merdivenlerden birine baktırıp diğer merdivenden yukarı çıkacaksın. Evet tabancalarını alamamak kötü olmuş ama cod gibi cuf cuf oynanmıyor zaten. Oyun boyunca birini başka yöne doğru baktırıp arkasından geçmek en etkili yöntem Elinde mermi ve silah olsa bile adamların iki vuruşta seni öldürmesi bekleniyor. Başta ne kadar cephane biriktirirsen sonlara doğru o kadar rahat edeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

O zamanda kota da rezalet çıkarıyor . Mordor ile şu oyunu deneyelim dediğin an 50 gb gg 2 günde %50 kota gitti.

MKV videolardaki gibi sample olacak.
Böyle portable olsun. 8 dakikalık bir bölüm oynatıyor. Mekaniği, grafik motorunu, UI v.s görüp çıkıyorsun. Demo güzel bir şeydi ya

hacı o zaman oyunlar 1-2 cd demolar 300mb idi

şimdi 50gb oyunun motoru fizğiydi derken gene 5-6gb demo olacaktır diye düşünüyorum. o yüzden pek yanaşmıyorlar heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu iki gecedir saat 1 den sonra oynuyorum fena değil. bazı yerlerde alien ile köşe kapmaca oynanıyor orası pek mantıklı olmamış. bu meret ikinci filmde turretları fark edip, üssün elektriğini kestikten sonra döşemelerin altından saldıran bir tür olduğundan dolayı dolabın içinde seni fark edememesi veya amortisorlu kapılara hiç tepki vermemesi gibi bir kaç abukluk gözüme çarptı. başka nasıl yapabilirlerdi diye düşündüm de herhalde şu anda survival bu tarz işlendiğinden dolayı şimdilik olmazdı. bunlara rağmen bir sürü bilgi veriyor ve herşeyden öte nostromo'nun içinde olmak iyi hissettiriyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Etrafınızda bir daire var, sanki sürekli alien o daire etrafında dolanıp duruyor. Hard oynarken bu dairenin alanı daha dar gibi.

Bir süre sonra arkadaş gemide yermi kalmadı moduna giriyorum. Öbür odaya geçiyorsun orada dolanmaya başlıyor, başka odaya geçiyorsn oraya geliyor falan.

stress güzel, baya da uzun sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
ben şeydeyim

kaybolan elemanları buldum. karı yaralı yatıyo. git medical supply bul allahınadınıverdim dedi herif. hastanede bitane doktor şuraya git buraya git falan diyodu en son. son alyen geldi direk kapadım. hiç uğraşmadım altf4ledim direk denemedim bile. AY YETER TAMAM diyip kapadım

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Vingthor said:

ben şeydeyim

kaybolan elemanları buldum. karı yaralı yatıyo. git medical supply bul allahınadınıverdim dedi herif. hastanede bitane doktor şuraya git buraya git falan diyodu en son. son alyen geldi direk kapadım. hiç uğraşmadım altf4ledim direk denemedim bile. AY YETER TAMAM diyip kapadım

asdfsgsf

dün tam orayı oynadım.

hıtt tıffısss diye semender misali havalandırmadan süzülünce ananı bacını diye geri dönüp kilitli kapıları yumrukladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...