yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ilk 3 sayfayı okuduğumda epey şaşırmıştım neyse ki konu din'e ve kültürel farklılıklar eksenine dönmüş vasat'ı aşamadığımız bir günü daha atlattık paticek, şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Alexi_Septimus said: Başka şarküteri şanslarınız çoğunlukla ikinci sınıf ambalajlı şarküteri ile sınırlı, fakat Şişhane'ye yeni bir dükkan açıldı, yerli malı chorizo falan yapıyorlar, bir bakın derim. şarküteri güzel baya tavsiye ederim. her türlü domuz, bira, şarap var şişhane miss pizza'nın sol çaprazında, quick china'nın sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 monoscope said: Lectre said: monoscope said: türk gençliği nereye gidiyor sana. şikayet ettim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 monoscope said: Exodous sen onları boşver, bu tip zihniyetler yüzünden ülke şu anki durumunda.. Exodous said: Bu paticikte adam gibi bir şey konuşmak mümkün değil. duble lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hristiyanlık denmiş http://i.imgur.com/J3aTccU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Exodous said: Yav bırakın bu domuz merakını. Adamlar fakirlikten, başka et bulamadığı için domuz eti yiyor, bunlar da yiyince sosyetik oldum, çağdaş oldum sanıyor. Not: Malum domuzun üremesi koyun ve sığırdan daha hızlıdır. Daha çabuk büyür ve etlenir. Domuzlar 3 ay hamilelikten sonra sekiz yavruya kadar verebiliyor. Koyunlarda ise hamilelik 5 ay sürüyor ve en fazla 3 yavru verebiliyor. Şimdi niye domuz etinin bu kadar revaçta olduğunu anladınız mı? Edit: Bi de Türkiye'de domuz pahalı. eh malum pahalıysa iyidir mantığı yapanlar da yok değil. domuz sevmediğinden eminmisin? baya bilgili gördüm de domuz konusunda ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lezzetli olan birşey hakkında bu kadar tartışmasak. yiyen yesin, yemeyen de yemeye çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 domuz eti demişken sizi imana davet edeyim benim hatun yapmış akşam yemeğine kremalı bacon'lı makarna. öyle durduğuna bakmayın yedikçe yiyosunuz. hadi kafirler şimdi dinden bahsedin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Abartılı bir carbonara örneği olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 BeIlow said: Abi menüyü genişletiyorum o yüzden sormuştum. Kendimde küçüklüğümden beri yerim. Türkiye de bulması zor o yüzden çok uğraşmıyorum ama yurt dışında her köşede olduğu için yiyorum. Tadı güzel valla. Zaten İngiliz kahvaltı tabağı filan ekliyorum menüye onda da Domuz Bacon Yumurta Kırmızı Fasulye Domates Yağlanmış kızarmış ekmek var tamamladım yarın menüye koyuyorum. Onun dışında Hawaii kahvaltı tabağı, Fransız kahvaltı tabağı ve Kral kahvaltı tabağı gibi şeyler ekliyorum. En zoru bulmak domuz etiydi sordum alexi nin dediği yer benim evimede çok yakın oradan alırım artık kapalı almak içime sinmiyor çünkü. Nerde yiyebiliyoruz simdi bu menuyu? Musteri kazandin hadi gene iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 KidLazer said: domuz eti demişken sizi imana davet edeyim benim hatun yapmış akşam yemeğine kremalı bacon'lı makarna. öyle durduğuna bakmayın yedikçe yiyosunuz. hadi kafirler şimdi dinden bahsedin sdfsd sabah sabah canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dana bacon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben domuz bacon diye düşünerek canımı çektirdim bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 domuz bacondur kendileri. hergün olsa yerim la bunu enfes lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Türkçesi "beykın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Deacon said: BeIlow said: Abi menüyü genişletiyorum o yüzden sormuştum. Kendimde küçüklüğümden beri yerim. Türkiye de bulması zor o yüzden çok uğraşmıyorum ama yurt dışında her köşede olduğu için yiyorum. Tadı güzel valla. Zaten İngiliz kahvaltı tabağı filan ekliyorum menüye onda da Domuz Bacon Yumurta Kırmızı Fasulye Domates Yağlanmış kızarmış ekmek var tamamladım yarın menüye koyuyorum. Onun dışında Hawaii kahvaltı tabağı, Fransız kahvaltı tabağı ve Kral kahvaltı tabağı gibi şeyler ekliyorum. En zoru bulmak domuz etiydi sordum alexi nin dediği yer benim evimede çok yakın oradan alırım artık kapalı almak içime sinmiyor çünkü. Nerde yiyebiliyoruz simdi bu menuyu? Musteri kazandin hadi gene iyisin. www.facebook.com/cakatunel burada :) board gameler filanda var en sonra settlers of catan filan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ya şimdi internetten sipariş eve gelsin bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Macrocenter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben yemiştim ama ürün tipinden midir bilmiyorum ama yarısından çoğu yağdı. yağlı et sevmiyorum zaten sığır eti de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 seigen said: Ya şimdi internetten sipariş eve gelsin bir yer var mı? İstanbuldaysan Yemeksepetinde Miss Pizza var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 nienna said: ben yemiştim ama ürün tipinden midir bilmiyorum ama yarısından çoğu yağdı. yağlı et sevmiyorum zaten sığır eti de olsa. yukariyi okumadim ama domuz eti yiyip yagli sevmiyorum tereyagsiz pilav muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Istanbul'da alınacak yer, Dolapdere Bilgi Kampüsünü geçtikten sonra Shell vardır ya da değiştiyse başka bir benzin istasyonu tam oralarda içeri doğru, Yunanlı bir abimiz her türlü domuz ürünü ve benzerlerini satmaktadır. Saçma sapan fiyatlara satmıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 istinye park içindeki macrocenterin hemen çıkışındaki polonez isimli markette gördüm domuz eti türevlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 rüyama girdi lan sizin yuzunuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 CusTodeM said: Istanbul'da alınacak yer, Dolapdere Bilgi Kampüsünü geçtikten sonra Shell vardır ya da değiştiyse başka bir benzin istasyonu tam oralarda içeri doğru, Yunanlı bir abimiz her türlü domuz ürünü ve benzerlerini satmaktadır. Saçma sapan fiyatlara satmıyor ayrıca. Yunan değil Hristiyan Karaman Türkü diye okudum sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar