Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domuz eti satan yer

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Alexi_Septimus said:

Başka şarküteri şanslarınız çoğunlukla ikinci sınıf ambalajlı şarküteri ile sınırlı, fakat Şişhane'ye yeni bir dükkan açıldı, yerli malı chorizo falan yapıyorlar, bir bakın derim.

şarküteri güzel baya tavsiye ederim.
her türlü domuz, bira, şarap var

şişhane miss pizza'nın sol çaprazında, quick china'nın sırasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Yav bırakın bu domuz merakını. Adamlar fakirlikten, başka et bulamadığı için domuz eti yiyor, bunlar da yiyince sosyetik oldum, çağdaş oldum sanıyor.

Not: Malum domuzun üremesi koyun ve sığırdan daha hızlıdır. Daha çabuk büyür ve etlenir. Domuzlar 3 ay hamilelikten sonra sekiz yavruya kadar verebiliyor. Koyunlarda ise hamilelik 5 ay sürüyor ve en fazla 3 yavru verebiliyor.

Şimdi niye domuz etinin bu kadar revaçta olduğunu anladınız mı?

Edit: Bi de Türkiye'de domuz pahalı. eh malum pahalıysa iyidir mantığı yapanlar da yok değil.

domuz sevmediğinden eminmisin? baya bilgili gördüm de domuz konusunda ehe..
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

Abi menüyü genişletiyorum o yüzden sormuştum. Kendimde küçüklüğümden beri yerim. Türkiye de bulması zor o yüzden çok uğraşmıyorum ama yurt dışında her köşede olduğu için yiyorum. Tadı güzel valla.

Zaten İngiliz kahvaltı tabağı filan ekliyorum menüye onda da

Domuz Bacon
Yumurta
Kırmızı Fasulye
Domates
Yağlanmış kızarmış ekmek

var tamamladım yarın menüye koyuyorum. Onun dışında Hawaii kahvaltı tabağı, Fransız kahvaltı tabağı ve Kral kahvaltı tabağı gibi şeyler ekliyorum. En zoru bulmak domuz etiydi sordum alexi nin dediği yer benim evimede çok yakın oradan alırım artık kapalı almak içime sinmiyor çünkü.

Nerde yiyebiliyoruz simdi bu menuyu? Musteri kazandin hadi gene iyisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

BeIlow said:

Abi menüyü genişletiyorum o yüzden sormuştum. Kendimde küçüklüğümden beri yerim. Türkiye de bulması zor o yüzden çok uğraşmıyorum ama yurt dışında her köşede olduğu için yiyorum. Tadı güzel valla.

Zaten İngiliz kahvaltı tabağı filan ekliyorum menüye onda da

Domuz Bacon
Yumurta
Kırmızı Fasulye
Domates
Yağlanmış kızarmış ekmek

var tamamladım yarın menüye koyuyorum. Onun dışında Hawaii kahvaltı tabağı, Fransız kahvaltı tabağı ve Kral kahvaltı tabağı gibi şeyler ekliyorum. En zoru bulmak domuz etiydi sordum alexi nin dediği yer benim evimede çok yakın oradan alırım artık kapalı almak içime sinmiyor çünkü.

Nerde yiyebiliyoruz simdi bu menuyu? Musteri kazandin hadi gene iyisin.

www.facebook.com/cakatunel burada :) board gameler filanda var en sonra settlers of catan filan geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM said:

Istanbul'da alınacak yer, Dolapdere Bilgi Kampüsünü geçtikten sonra Shell vardır ya da değiştiyse başka bir benzin istasyonu tam oralarda içeri doğru, Yunanlı bir abimiz her türlü domuz ürünü ve benzerlerini satmaktadır. Saçma sapan fiyatlara satmıyor ayrıca.

Yunan değil Hristiyan Karaman Türkü diye okudum sitelerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...