Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Lise son sınıfta uçak mühendisi ve 50k. VAY AK diye guild vardı o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 devlete sığınsana lan bu nasıl manyak bir aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 beyin aldırmak işveren için işten çıkarma sebebi tabi corci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben okurken yarısında katil oldum. kim bilir daha neler yaşıyordur adam her gün. gerçekse hakkaten durum vahimmiş. sokak çocuğu ol tinerci ol daha mutlu olursun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 meh trolmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 troleybüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ya bu adamın nickini bi yerden hatırlıyorum bu forumda. sanki daha önce de böyle abuk ubuk bişeyler yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Şimdi annene küfretsek iltifat gibi gelir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 diaboliq said: ya bu adamın nickini bi yerden hatırlıyorum bu forumda. sanki daha önce de böyle abuk ubuk bişeyler yazmıştı. hayatım abuk ubuk sdfgoısdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Dartanian said: Şimdi annene küfretsek iltifat gibi gelir sana. biraz ama kişiliğime hakaret olur gene de. o yüzden etmeyelim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ayrıca beyler şu yaptığınızın ailemin yaptığından farkı yok pek. hırsız diyorlar, hırsız değilim. troll diyorsunuz, troll değilim. troll olsam 2 sayfa en fazla ilerletir sonra sıkıldım derim. lütfen bokunu çıkartmayın bakın. he gene belli bi' seviyede dalga geçersiniz de paticik'in garbage dışı gayet iyi, yaşını başını almış insanlardan oluştuğunu sanıyordum. hayır, ben lise sondayım siz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 200 lirayı uyuşturucu almak için çaldığını ben biliyorum sen kime masal anlatıyorsun? allah yardımcın olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 En yakın camiye git bu olanları papaz efendiye anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sigarayla yumruk nedir diye soruldu mu okumadım postları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bu adama bizim kışladan adam getireyim ben. Tezkereciler işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 şu winrar olayını yazan da aynı kişi. http://forum.paticik.com/read.php?62,7391192,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bu mesaj kişisel bölümü yönetimi tarafından toplum ahlakı ve gelişimine ters düşmesi nedeniyle değiştirilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?11,6992570,page=81#msg-7398228 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sinirim boşaldı resmen ya. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 of jale crit vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 j_bLiND said: http://forum.paticik.com/read.php?11,6992570,page=81#msg-7398228 Yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben ilk mesajda anladim da okumasi zevkliydi ya o aile hayatini babam tecavuz etti ye kadar gidecekti caktirmasaniz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 beter ol yazmaya gelmiştim fakemiş. suratına suratına vurmuşlar zaten böyle şap şap diye ses gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar