general83 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 obscura, senin toplum dinamikleri denen şeyden haberin yok sanırım??? bir toplumdaki her bireyin aydın olması o toplumun aydın olduğu anlamına gelmez her zaman. kaldı ki senin bahsettiğin durumda çok daha karmaşık bir toplumsal çelişki var. bodrumdaki adam bunları ters bulsa da turist çekerim şu bu kabullenmiş, yadırgamıyor. istanbuldaki ise böyle bir duruma alışık olmadığı için bunu elbette yadırgıyacak. bodrum zaten çoğu zaman belirli bir gelir seviyesinin gittiği bir yer ve gelir seviyesiyle özgürlük de günümüz demokrasilerinde doğru orantılı artıyor. hep derim, olayın nedenine inmeden sonuçları yadırgamamak lazım. lan bu toplum geri kalmış bu toplumun allah belasını versin çekecem gidecem vs vs. bir otur düşün bakalım neden geri kalmış??? her toplumun üstüne çıkanın kalıp topluma bir şeyler vermek yerine kaçmayı seçmesinden olmasın sakın???[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Evet. O kadar yıldan sonra. Bana da bu yakışırdı. Bende sapım arkadaşlar :D Zaten ancak böyle bir grup içinde olabilirdim. Her kim kurmaya karar verdiyse arkasındayım. Elimden gelen yardımı yaparım merak etmeyin. Sapım, mutluyum ve hayalperestim :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 BEN DE SAPIM BANANE[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ele basımız Dagger the ArchSap[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Sabahın bu saatinde kalkmışız aileyi havaalanına bırakıcaz diye, offf offf uykum var beeeee..... Neyse hiç değilse ev boşalıyo tam anlamıyla yalnız bir SAP olucam.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Henuz bekarkan alem yap hocam, ara en firlama arkadasini, kardes evde yalnizim canim sIkIlIyo de, gerisi gelir herhal :) Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Valla bekar arkadaş çağırıcam evede çağırdığım adam adam olsa :-P Gele gele kedi gelecek onunlada bir proje üstünde çalışıyoruz, kısaca yine bilgisayar başında uğraşıp durucaz :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Halen Sapmısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ara ara afsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben de sapim baltayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 nixniz said: Halen Sapmısınız :) kaç yıl geçti aradan lol. gerçi kendime bile faydam yok kıza hiç faydam olmaz not: bu arada windshade'i de anmış olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Çok sapmışız biz konulardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bu nası bi konu ya ahaha ve neden internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Saplara özel bi konu bu. Sanılanın Aksine Pozitif :D Eski tip bir geyiq. Yaştan muaf olabilirsin, ilk mesajın tarihine bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Catscratch said: Çok sapmışız biz konulardan :D sapmayın kardeşim, saparken bize mi soruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bone said: Catscratch said: Çok sapmışız biz konulardan :D sapmayın kardeşim, saparken bize mi soruyorsunuz. Evet bi zaman başka yerlere saptım, ama oralardan gene buraya saptım. Sapa sapa bi hal oldum. Bone seni çok sapmamış buldum, yırtmışsın sen galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar