stimpak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 shadow over mystara başladı, atari salonlarında az mı izlemiştim şu oyunu oynayanları ya. D&D ile tanışmamın bu oyunla olması garip, ama olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 glitch isin bokunu cikariyor,gecen gun deus ex oynayan adam bastan sona kadar kusturdu yani. speedrun olmuyor boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 BonePART said: abi glitch runlar cok efsane gecen gun sonic oynuyolardı adam böle bi boşlğa zıpladı kapkaranlık bi tunelde 12 saniğye düştü sayıyo bu arada 12inci saniyede saga zıpladı bolum sonuna geldi ebenin dedim şunları nasıl ve kim buluyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 knox said: glitch isin bokunu cikariyor,gecen gun deus ex oynayan adam bastan sona kadar kusturdu yani. speedrun olmuyor boyle. , abi ama adamlar yazıyo glitch run ya da speed run diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sanae, FE oynuyor uykum geldi.:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 2 saat estimate verip 2:27'de bitirdi, millet oyun bitince chatte FREEDOOM diye anırdı haha. çok sıkıcıydı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 srpg oyunu speedrun kasmak en basta hata zaten ya. hele bide fire emblem gibi RNG'ye bakan bir oyunsa sonuc bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 üstüne secrets of mana, çok baydı stream. super meat boy var şimdi sırada, bi nefes alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ninja gaiden 2 var suan kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 gelmis gecmis en zor oyunlardan biri olam ninja gaiden ikiyi 13 dk da bitirdi. http://i.imgur.com/F60g813.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 duştaydım, kaçırdık. Neyse, mark of the ninja izlerim birazdan ehi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oo mark of the ninja varmış 20 dakkaya falan oyyy yarın inanılmazmış lan bütün ilgimi çeken oyunlar toplanmış. SC2 brutal difficulty var 3 saat 45 dakka half life 50 dakka half life 2 - 2.5 saat portal 25 dakka portal 2 - 1 saat 15 dakka quantum conundrum 1 saat 5 dakka dishonored 1 saat 10 dakka antichamber 15 dakka yuuuuuuuuhhhhhhhhh edit: gerçi düşündüm de puzzle oyunlarını, çözümleri ezberledikten sonra hızlı bitirmek kadar doğal bir şey yok heralde. ama yine de sana, bana, normal insanlara göre hızlıdırlar kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mark of the ninja başlıyor birazdan, 5 dakka kadar erken başlayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sc2 nasil lan NASIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sabonis said: oo mark of the ninja varmış 20 dakkaya falan oyyy yarın inanılmazmış lan bütün ilgimi çeken oyunlar toplanmış. SC2 brutal difficulty var 3 saat 45 dakka half life 50 dakka half life 2 - 2.5 saat portal 25 dakka portal 2 - 1 saat 15 dakka quantum conundrum 1 saat 5 dakka dishonored 1 saat 10 dakka antichamber 15 dakka yuuuuuuuuhhhhhhhhh edit: gerçi düşündüm de puzzle oyunlarını, çözümleri ezberledikten sonra hızlı bitirmek kadar doğal bir şey yok heralde. ama yine de sana, bana, normal insanlara göre hızlıdırlar kesin :D wut? mark of the ninja'yı atladılar mirror's edge var gibi görünüyor. bir de o oyunları 2 saat sonra falan başlayacak, yarın diye bekleme :D Zaman çizelgesindeki tarih/saatler kullandığın browser ve zaman dilimine göre görünüyor . Yani SC2 streami 4 saat sonra falan başlıycak :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çizelgeye geri döndüler, mark of the ninja başlıyor yihüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yok mark of the ninja oynucaklar şimdi işte? devamlı ismi geçiyor yahu oyunun, duymuyor musun? :D ama schedule bakmamıştım saat dilimlerine. az kaldı yani. yalnız o bütün söylediğim oyunlara bakiim dersem, sabah 9'da yatarım ben :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ulan...... mark of the ninja oynayan bildiğin cheater'mış, bütün saygımı kaybettim, hatta nefret ettim elemandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Hani adam cheat abuse super hizli bitirdi..ama mark of the ninja'da..BAYA bozuk oyunmus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 cheat değil ki. oyun bozuk. herkes bug kullanıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 belirtiliyor ya oyunlarda gerçi mark of ninjada broken die belirtmemişler takvimde ama herhalde glitch run diye solemiştir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 hehe evet oynarken dedi zaten, oyun cok fena bozuk diye..ama izlerken sasirdim bu kadar beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Loxias said: cheat değil ki. oyun bozuk. herkes bug kullanıyor zaten bana da versene bi fırt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oh be birazdan hitman var. tamam vintıç falan iyide gözlerim kanadı lan pixel izlemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi the mask şu ana kadar ki en iyi run'dı benim için ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar