Katibim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Esenboğa havaalanından otobüsle öveçler e nasıl ve ne kadar süreyle gidebilirim .
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben aştiye kadar biliyorum havaalanından oraya otobüs var zaten ondan sonrasını tarif etsinler sdfs konya yolu minibüsleri ya da kızılaya geçip ordan bir şeylere binebilirsin
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Kizilay'dan 317. Ama Kizilay'dan taksi daha rahat olur Esat'in yakin yerleriyse. Minibus istiyorsan Ulus. Karisik oralar, Kizilay'dan 317 yap sen.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Asti'den taksi en asagi 20-25 tutar.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 15 tutsun kafamı keserim . veya dur ben kesemem birine kestiririm kızılaydan dolmuşa bin 2 tl öveçlerdesin
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 havas kizilay otobus asti minibus etimesgut taksi sonra
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Dur lan, ben Esat'i anlatiyorum, 317 de Esat otobusu zaten. Nereden Ovecler'i Esat olarak algiladiysam... Asti'dan taksi yap bu durumda. Ya da Kizilay'dan, Guvenpark'dan minibus. Asti'nin onunden dolmus geciyor ama hem cok az gelir, hem de cok dolastirir.
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 jacabo said: havas kizilay otobus asti minibus etimesgut taksi sonra havaşla aştiye geçmek varken
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ankarayla ilgili bildigim kelimeleri saydim zaten
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Tam tarif wtseniz aslinda :) anlamadim
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 havaşa bin son durak aştide in, hemen yanında sarı arabalar göreceksin, onlara bin adresi ver.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Havaş'a değil de Belediyenin otobüsü olan 442'ye binip Kızılay'da in. Daha sonra Kızılay'da Güvenpark'tan dolmuş ile Öveçler'in istediğin kısmına gidersin.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 insan gibi saatse bırakayım balgata gel
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aştinin oradan da öveçler dolmuşları geçiyor kızılaya gitmene gerek yok
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ankaraya geldim ve paticikten benimle kimse görüşmedi.. bu beni üzdü. ama ankara gibi bir şehirde yaşadığınız için size hiç kızmadım. çok kötü bir şehir. o kadar kötü ki başkent yapmışlar belki toparlar diye. yine olmamış. çok kötü. Allah yardımcınız olsun.
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 düşünsene içerisinde öveçler diye bir yer var. öveçler...
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ankarada boş beleş insan az abi, işimiz gücümüz var baya baya. Spesifik çağırmazsanız gelmiyoruz.
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bahçelide oturdum öyle. sonra ankamall diye bir yere gittim. sineması çok kötüydü. bir de hava alanını karadeniz bölgesine kurmanıza anlam veremedim.
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ankarada küçük şeylerle mutlu oluyoruz abi biz.
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 chrome said: ankaraya geldim ve paticikten benimle kimse görüşmedi.. bu beni üzdü. ama ankara gibi bir şehirde yaşadığınız için size hiç kızmadım. çok kötü bir şehir. o kadar kötü ki başkent yapmışlar belki toparlar diye. yine olmamış. çok kötü. Allah yardımcınız olsun. ben şuraya iki lokma sıkıyorum. yemeklerden sonra aç karnına. http://www.youtube.com/watch?v=k6vacVwXbGE
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 serjuhan said: Havaş'a değil de Belediyenin otobüsü olan 442'ye binip Kızılay'da in. Daha sonra Kızılay'da Güvenpark'tan dolmuş ile Öveçler'in istediğin kısmına gidersin. eyvallah budur +1
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 forgiver said: insan gibi saatse bırakayım balgata gel eyw bro :D
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 chrome said: ankaraya geldim ve paticikten benimle kimse görüşmedi.. bu beni üzdü. ama ankara gibi bir şehirde yaşadığınız için size hiç kızmadım. çok kötü bir şehir. o kadar kötü ki başkent yapmışlar belki toparlar diye. yine olmamış. çok kötü. Allah yardımcınız olsun. Ankara da allah bile yardim edemiyor insana
Öne çıkan mesajlar