Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik grubu için fotograf çekebilecek biri aranıyor (yarı profosyonel)

sehzade

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar , müzik grubum için fotograf cekimi yapmamız lazım , bu cumartesi günü müsait olan kendine güvenen arkadaslar benimle iletişime geçebilir , cok iyi olmanıza gerek yok lakin profosyonele yakın bir iş cıkarsa güzel olur .

yol vs sorun etmeyin arabayla gidicez mekanlara ,

nerede cekileceegimiz henüz tam belli degil lakin kafamda 4-5 yer var , dedigim gibi ulasımı sorun etmeyin .

düzeltme :
uygun ücret verilecektir taabi
Sosyal ağlarda paylaş

valla aklındaki mekanlara göre degisecektir,
hepsi açık mekan mı, hava durumunun çekim gününde nasıl olacagı kesinlestirilemeyecegi icin, gunes isigi gerekli kaliteyi vermeyebilir, cevreye ve verilecek pozlara da göre

ekipmanları fotocu kendi getirmeyecekse (ki getiriyosa da kira parası ceker) kiralamanız gerekir, elemanın da saat ucreti falan derken, kafadan 4 hanelere gelebilir.

sizi D-SLR'ı olan hevesli bi genç paklar, ama harikalar beklemiceksin bu durumda tabi
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bi makina bulun otomatik ayarda netlik renk dengesi felan o halleder. sonra photoshopta istediğin etkiyi verirsin. gönderin bana ben yaparım.

kompozisyonuda bana müzik tarzınızı ve çekineceğiniz mekanları özel mesajla yaz ayarlar anlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

bu h.sonu doluyum ama diğer h.sonu için ( 18ocak ) müsaitim.
iki kişilik ekibim var, sağlam çalışma yapıyoruz.senin istediğin mekanlar+ benim istediğim mekanlar + studyo evde çekim yaparız ortalama 10 fotoğraf sunarız. Post production+cameralar+lensler+ışık ekipmanları dahil

1000 lira gibi bir fiyat çıkar fakat kesin memnun kalacağanız bir iş çıkar.

bu arada normalde 1500den aşağı böyle bir iş yapmam. patide gördüğüm için bu şekilde yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Ulan gidicen iki fotoğraf çekiceksin bilgisayarda oynıcaksın, 100 lira alıcaksın işte. Ne abarttınız fotoğrafçılık işini.
4 saat adamlarla, istedikleri yerleri gezip, "olmadı abi yea gozum kapalı cıkmıs" ları dinleyip, bi de sonra photoshopla muhtemelen 2-3 saat daha mesai harcicaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...