bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 NASIL OLSA ARTACAK AMA ^___________^ junior a bırakacam hesabı, belki onun zamanında 15 dolara geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 700 tl karım oldu ve realize ettim dun gece 2'den beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ben de gireceğim de dump bekliyorum esasında. Ama ne zaman gelir orası muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd 'den izleyip hareket ediyorum, btcturk'e gecikmeli de olsa yansıyor hareketler, o avantaj saglıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://cointelegraph.com/news/115435/china-unofficially-authorizes-bitcoin-price-turns-bullish abi çin'in hükümet destekli manüpulasyonu bunlar hep. unofficial unban etmiş sanırım bazı açıklamalarıyla, direk banka havale ile btc alma getirmiş bazı bitcoin exchangeler. ban geldikten sonra çakılmıştı zaten 2 sene önce. belli bi seviyeye gelince haberler gelir yine yoo yassah hala diye. bana çok suni hareketler gibi geliyor ama ikinci bi bubble olabilir çin'in izin verdiği noktaya kadar. the economist'te falan makale çıkmış hemen AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 her sene sonunda kaçırıyorum su treni seneye alarm kuracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Yav artış inanılmaz ya yuh. Girmekte geç kaldık biraz ama girdik bir yerlerden bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ben girip cıkıp, 246 tl daha koydum kenara, simdi tekrardan girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 vay arkadas neler olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 uyardık dün hype geliyor dedik tınmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Goering said: ****************************** BITCOIN HYPE SEZONUNU AÇIYORUM: ****************************** http://www.vox.com/technology/2015/10/31/9651168/bitcoin-growing 2015'in bitmesine 2 ay kaldı ve btc ancak şu an senenin en yüksek yerine ulaştı. sene sonu hedefimiz: $450-$480 yukarısı boş burdan $600-$800'e gidebilir..demedi demeyin diye dedim dediklerimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cakılıyo, yakalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sen btcturkten mi al/sat yapıyorsun bombilo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Çin 520, btc-e 460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ben bitfinex ve okcoin verilerini takip ediyorum; https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd https://bitcoinwisdom.com/markets/okcoin/btccny bu arada şimdi farkettim, btcturkde ki 24s en yuksek fiyat benim yaptıgım satıs; 1546.04 ₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cinli amcamlar uyansın, bu gece 500$'ü zorluyoruz bu da 6 gün önce çıktı; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oo bitcoin so high deyip dumplamasınlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 As Bitcoin passes through $400, what exactly is behind the surge? http://siliconangle.com/blog/2015/11/04/as-bitcoin-passes-through-400-what-exactly-is-behind-the-surge/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ooo bitcoin geleceğin currencysine geldik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 rus mafyası hacıladığı paraları bitirdi herhalde yeni vurgun hypelanıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hadi bakalim btc-e $460 yazdi yeni fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bingildak said: ooo bitcoin geleceğin currencysine geldik mi Her ay bi suru bitcoin haberi forward ediyo hatun bana su banka bitcoin'e girdi, bu banka bitcoin aliyo diye. Hani su dakkadan sonra geyigi bile ayip sunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bakalım kim patlatacak ilk bombayı. In February 2014, the Mt. Gox company suspended trading, closed its website and exchange service, and filed for a form of bankruptcy protection from creditors called minji saisei, or civil rehabilitation, to allow courts to seek a buyer.[2][3] In April 2014, the company began liquidation proceedings.[4] It announced that around 850,000 bitcoins belonging to customers and the company were missing and likely stolen, an amount valued at more than $450 million at the time.[5][6] Although 200,000 bitcoins have since been "found", the reason(s) for the disappearance—theft, fraud, mismanagement, or a combination of these—are unclear as of March 2014.[7] dat scam tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar