Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

http://cointelegraph.com/news/115435/china-unofficially-authorizes-bitcoin-price-turns-bullish

abi çin'in hükümet destekli manüpulasyonu bunlar hep. unofficial unban etmiş sanırım bazı açıklamalarıyla, direk banka havale ile btc alma getirmiş bazı bitcoin exchangeler. ban geldikten sonra çakılmıştı zaten 2 sene önce. belli bi seviyeye gelince haberler gelir yine yoo yassah hala diye. bana çok suni hareketler gibi geliyor ama ikinci bi bubble olabilir çin'in izin verdiği noktaya kadar.

the economist'te falan makale çıkmış hemen AHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

BITCOIN HYPE SEZONUNU AÇIYORUM:

http://www.vox.com/technology/2015/10/31/9651168/bitcoin-growing

2015'in bitmesine 2 ay kaldı ve btc ancak şu an senenin en yüksek yerine ulaştı.

sene sonu hedefimiz: $450-$480

yukarısı boş burdan $600-$800'e gidebilir..

demedi demeyin diye dedim dediklerimi...
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım kim patlatacak ilk bombayı.

In February 2014, the Mt. Gox company suspended trading, closed its website and exchange service, and filed for a form of bankruptcy protection from creditors called minji saisei, or civil rehabilitation, to allow courts to seek a buyer.[2][3] In April 2014, the company began liquidation proceedings.[4] It announced that around 850,000 bitcoins belonging to customers and the company were missing and likely stolen, an amount valued at more than $450 million at the time.[5][6] Although 200,000 bitcoins have since been "found", the reason(s) for the disappearance—theft, fraud, mismanagement, or a combination of these—are unclear as of March 2014.[7]

dat scam tho
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...