bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 868'e çektim btcturkte, alın hayrını görün. al unut abi nasıl olsa artacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 868 mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 lel gitmiş btcler, hesaba geçiyor para "al abi, nasıl olsa artacaklara" selam ediyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 1000 degil 1300 u gececek ahanda buraya yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 1000'den aldıklarınızın üzerine şimdi 350'den koyun, ortalama yapın, nasıl olsa seneye bu zamanlar 1200 dolar. artması kaçınılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 overprice olmus bi emtia ya para yatırıp bulltrap yerseniz zarar kacınılmaz olur, su an alıp unutmak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bu cloud miningi denemek isteyen varsa, Cointellect'te bir demo paket hesabi actim. Nasil oluyor bakicam biraz. Doge coin kaziyor. Eger iyi olursa paketi buyuturum. Sadece invite ile uye olunuyor, denemek isteyenler icin http://cointellect.com/?code=d8d5cf68 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bitcoin trade etmiyorum, yine de ilgimi çekti: şu anda bitcoin $323,81 bitcoin fiyatı alım noktasında sayılır, 5 ekim low'u $319'a kadar yolu var o fiyattan alınır. price floor oluşması gerekiyor, $319'dan ne kadar aşağı gidiceği izlenmeli ilk. (tavsiye değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 fixmen said: Bu cloud miningi denemek isteyen varsa, Cointellect'te bir demo paket hesabi actim. Nasil oluyor bakicam biraz. Doge coin kaziyor. Eger iyi olursa paketi buyuturum. Sadece invite ile uye olunuyor, denemek isteyenler icin http://cointellect.com/?code=d8d5cf68 . bitdefender asla ve asla ve asla kurdurmuyor programı, sitesine bile malware phishing bilmem ne dedi, programa potentially unwanted dedi, program kurulurken çıkan bi dll ye %100 virüs diyerek yükleme seçeneği bile sunmadan defetti bilgisayardan lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 arkadaşlar bitcoinden kazandığım paralarla gtx 970 aldım darısı başınıza şimdi alın, nasıl olsa artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 hahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 cagrus said: bitdefender asla ve asla ve asla kurdurmuyor programı, sitesine bile malware phishing bilmem ne dedi, programa potentially unwanted dedi, program kurulurken çıkan bi dll ye %100 virüs diyerek yükleme seçeneği bile sunmadan defetti bilgisayardan lel. Nette gordum oyle yorumlari da program kurmuyorum ki? Miningi ben yapmiyorum, kontrat satin aliyorum. Dedigim gibi deneme amacli bakiyorum, kaybedecek bisiyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 geçen kupon tuttu buna yatırdım 300€ bakalım ne olacak. adettendir: http://cointellect.com/?code=66188cbb taksitle fln alanlar var excel chart yapmıslar oda burada: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pVxbXU_sTtE9VitOij1f2Gwh6YCTwMXQe2nnkj2e3lg/pubhtml?widget=true&headers=false Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 anlamadım ben. mining için alet mi kiralıyorsun yani? ve bundan kar mı ediyorsun? e adamlar neden kiralamak yerine kendileri kazmıyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Cunku komisyon ustunden is yapanin riski her zaman icin daha dusuk oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 currency değerindeki dalgalanmalar günde 40% lık seviyelerde olduğu için adam parasını alıyor, aldığı para neyse o, btc bir gün 300 diğer gün 450 ertesi gün 150. her sattım dediğinde satamıyor olman da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 aynen öyle. sonuçta benim için havadan gelmiş para, patlarsa patlar. günde 5,5 kazandırıyor. 55 günde paramı amorti edebiliyorum. geri kalan 4 ay kar gibi gözüküyor. 2 ayda da patlarsa patlasın zaten havadan gelen para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 di de her yere yazıyor genel yönetici olduğunu göstermek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 otoriteyi sağlıyor masaya vurarak ;) *buralar artık sahipsiz değil genjler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 MelihMercan said: geçen kupon tuttu buna yatırdım 300€ bakalım ne olacak. adettendir: http://cointellect.com/?code=66188cbb taksitle fln alanlar var excel chart yapmıslar oda burada: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pVxbXU_sTtE9VitOij1f2Gwh6YCTwMXQe2nnkj2e3lg/pubhtml?widget=true&headers=false Bu Excel tablosu doğru mu hiç kurcalayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Demo paketi deniyorum ben, gunluk dedigi miktari tutturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Acaba Pilot pakete girsem mi? Hayır getirisi iyise ve Bitcoin fiyatlarındaki dalgalanmalar harici garantiyse Expert paket filan kasılabilir. Bir de bankaların taksit kampanyaları ile süper olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben bi deniyim bu demoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 http://cointellect.com/?code=d8d5cf68 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 jacabo said: di de her yere yazıyor genel yönetici olduğunu göstermek icin Tabikide. sdf Saka bi yana, zorluk surekli arttigindan kariniz her gecen gun azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar