Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim kızlarımız neden spor yapmıyor ya

barbu

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

yalnız o kendini blurlayan dilan ise bir çift sözüm var...
bacım,yazık sana,kemiklerin sayılıyor,spor yapma artık,biraz ye,iç,rejim neyin yapıyorsan bırak.yazık valla.

abi bir şey demek istiyorum bende.

bu bir bizdemi var acaba?

birisi azıcık zayıfsa kemiklerin sayılıyor, kiloluysa yarım dünya.

bırakın insanlar nasıl mutlu yaşıyorsa o şekilde yaşasınlar. herkes aklını kendine saklasa sanki çok daha hoş bir hayat yaşayacağız gibi geliyor.

yani birisi gelip senin de kaşını gözünü beğenmeyebilir.

millete acımak, yazık demek sanamı kaldı?

ayıp bence bu hareket.
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

KuddusiMavra said:

bacım,yazık sana,kemiklerin sayılıyor,spor yapma artık,biraz ye,iç,rejim neyin yapıyorsan bırak.yazık valla.

Memlekette 4 insandan biri damar tıkanıklığından ölüyor abi bu mantık yüzünden sdfasdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

KuddusiMavra said:

bırakın insanlar nasıl mutlu yaşıyorsa o şekilde yaşasınlar. herkes aklını kendine saklasa sanki çok daha hoş bir hayat yaşayacağız gibi geliyor.

yani birisi gelip senin de kaşını gözünü beğenmeyebilir.

millete acımak, yazık demek sanamı kaldı?

ayıp bence bu hareket.

haklısın...ben eski kafalı bir adam olduğum için böyle düşünüyorum sanırım.
haksızsın...düşüncelerimi ifade etme hakkım var sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi eski kafalılık değil bu bence. yani herkes işine bakmalı benim görüşüme göre. hepimizin bir başkası hakkında fikirleri var ancak bunu dile getirip sonra da yazık sana demiyoruz.

üslup önemli belki de. belki yazık sana kemiğin sayılıyor demek yerine bunu ifade ederken daha sempatik kelimeler seçilebilir.

aslında ben sana yönelik yazıyorum ama bu genele karşı söylenmiş bir düşünce. ben türk insanına bakıyorum hep devamlı etrafı inceleyip, onları eleştirme derdinde. kimse de birbirini umursamıyor aslında, yani eleştirileri ancak eleştirenler de eleştirilerini söylemekten hiç sıkılmıyor.

diğer toplumlarda bu böyle değil pek. onlarda da dış görünüm konuşuluyor ama bunu moda üstünden, bakım üstünden daha pozitif bir biçimde yapıyorlar. bizdeki genelde küçümseme ve üstten bakma içerikli olduğundan bende biraz kaşıntı yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@kuddusimavra

düşüncelerini ifade etme hakkı elbette ki var ama başkalarının da senin düşüncelerini duymama hakkı olduğunu da düşünmen gerekiyor.

başkaları hakkındaki fikirlerimizi söylerken biraz self control'e ihtiyacımız var. kemiklerin sayılıyor dediğinde bunu hakaret olarak bile algılayabilir bir insan. şunu belirtmek istiyorum tanıdığın kişilerle konuşurken daha rahat bir dil konuşabilirsin, ancak herkesin okuduğu bir ortamda ve tanımadığın kişiler hakkında bir fikir belirtirken bu tarz bir üslup kullanman hoş karşılanmayabilir.

ayrıca bu kişinin bir kadın olması da gerekmiyor. kadın veya erkek bence eşit derecede empatiye gereksinim duyuyor. dylan değil de, certhas'ta olabilir, kuddusimavra'da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

diğer toplumlarda bu böyle değil pek. onlarda da dış görünüm konuşuluyor ama bunu moda üstünden, bakım üstünden daha pozitif bir biçimde yapıyorlar. bizdeki genelde küçümseme ve üstten bakma içerikli olduğundan bende biraz kaşıntı yapıyor.

Geçen gün burda rus kız, ilk defa topuklu ayakkabı giyen koreli nerd tipli kıza herkesin ortasında "ilk defa kız gibi olmuşsun" diyip yok etti
Burası o diğer toplumlardan değil sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Gotumuzden sallamayalim dis toplum vs..

Fikri savunmak icin yanlis yontem.

Kuddusiye katiliyorum kiz zayif digerine gore daha cirkin. Ikisi yanyana durunca aynada soldaki kizda bu sekilde dusunur bence. Daha zayifim o benden guzel bu kadar net.

Ben bu sekil dusunuyorum bunda kafa yoracak bir sey yok. Benden daha yakisikli ve daha iyi vucudu var bunu baskasindan duyunca uzulmek ruya aleminde dolasmak herhalde.

Benim burdada ezerler kisiyi hic farkmaz musluman hiristiyN kadin kiz.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

nolmuş şimdi, dilan feyk foto mu paylaşmış yoksa güzel bir bacımızmıymış?

bu arada vingthor,lan olm sen ne pis bi şeysin öyle, o 46lık hatun nasıl bi şey öyle ya?

ben mi yarattım kadını lan alla alla. tanımam etmem. bir iki kez sevişmişliğim var sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...