KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bağcılar ya da esenler olabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 KuddusiMavra said: yalnız o kendini blurlayan dilan ise bir çift sözüm var... bacım,yazık sana,kemiklerin sayılıyor,spor yapma artık,biraz ye,iç,rejim neyin yapıyorsan bırak.yazık valla. abi bir şey demek istiyorum bende. bu bir bizdemi var acaba? birisi azıcık zayıfsa kemiklerin sayılıyor, kiloluysa yarım dünya. bırakın insanlar nasıl mutlu yaşıyorsa o şekilde yaşasınlar. herkes aklını kendine saklasa sanki çok daha hoş bir hayat yaşayacağız gibi geliyor. yani birisi gelip senin de kaşını gözünü beğenmeyebilir. millete acımak, yazık demek sanamı kaldı? ayıp bence bu hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bence gayet iyi eğitmen olarak söylüyorum yancılık mesajları gelmesin hemen sdfkafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Certhas said: KuddusiMavra said: yalnız o kendini blurlayan dilan ise bir çift sözüm var... bacım,yazık sana,kemiklerin sayılıyor,spor yapma artık,biraz ye,iç,rejim neyin yapıyorsan bırak.yazık valla. abi bir şey demek istiyorum bende. bu bir bizdemi var acaba? birisi azıcık zayıfsa kemiklerin sayılıyor, kiloluysa yarım dünya. Memlekette 4 insandan biri damar tıkanıklığından ölüyor abi bu mantık yüzünden sdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Certhas said: KuddusiMavra said: yalnız o kendini blurlayan dilan ise bir çift sözüm var... bacım,yazık sana,kemiklerin sayılıyor,spor yapma artık,biraz ye,iç,rejim neyin yapıyorsan bırak.yazık valla. abi bir şey demek istiyorum bende. bu bir bizdemi var acaba? birisi azıcık zayıfsa kemiklerin sayılıyor, kiloluysa yarım dünya. bırakın insanlar nasıl mutlu yaşıyorsa o şekilde yaşasınlar. herkes aklını kendine saklasa sanki çok daha hoş bir hayat yaşayacağız gibi geliyor. yani birisi gelip senin de kaşını gözünü beğenmeyebilir. millete acımak, yazık demek sanamı kaldı? ayıp bence bu hareket. haklısın...ben eski kafalı bir adam olduğum için böyle düşünüyorum sanırım. haksızsın...düşüncelerimi ifade etme hakkım var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 KuddusiMavra said: bağcılar ya da esenler olabilir sanki. hadi bu ergenler ego tatmin ediyor. yaşını başını almış çoluk çocuk sahibi adamsın sana yakışıyor mu. yakış tıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi eski kafalılık değil bu bence. yani herkes işine bakmalı benim görüşüme göre. hepimizin bir başkası hakkında fikirleri var ancak bunu dile getirip sonra da yazık sana demiyoruz. üslup önemli belki de. belki yazık sana kemiğin sayılıyor demek yerine bunu ifade ederken daha sempatik kelimeler seçilebilir. aslında ben sana yönelik yazıyorum ama bu genele karşı söylenmiş bir düşünce. ben türk insanına bakıyorum hep devamlı etrafı inceleyip, onları eleştirme derdinde. kimse de birbirini umursamıyor aslında, yani eleştirileri ancak eleştirenler de eleştirilerini söylemekten hiç sıkılmıyor. diğer toplumlarda bu böyle değil pek. onlarda da dış görünüm konuşuluyor ama bunu moda üstünden, bakım üstünden daha pozitif bir biçimde yapıyorlar. bizdeki genelde küçümseme ve üstten bakma içerikli olduğundan bende biraz kaşıntı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 @kuddusimavra düşüncelerini ifade etme hakkı elbette ki var ama başkalarının da senin düşüncelerini duymama hakkı olduğunu da düşünmen gerekiyor. başkaları hakkındaki fikirlerimizi söylerken biraz self control'e ihtiyacımız var. kemiklerin sayılıyor dediğinde bunu hakaret olarak bile algılayabilir bir insan. şunu belirtmek istiyorum tanıdığın kişilerle konuşurken daha rahat bir dil konuşabilirsin, ancak herkesin okuduğu bir ortamda ve tanımadığın kişiler hakkında bir fikir belirtirken bu tarz bir üslup kullanman hoş karşılanmayabilir. ayrıca bu kişinin bir kadın olması da gerekmiyor. kadın veya erkek bence eşit derecede empatiye gereksinim duyuyor. dylan değil de, certhas'ta olabilir, kuddusimavra'da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 çetonun üslup öyle ya küfür ya hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 seviyeyi yükseltmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Certhas said: diğer toplumlarda bu böyle değil pek. onlarda da dış görünüm konuşuluyor ama bunu moda üstünden, bakım üstünden daha pozitif bir biçimde yapıyorlar. bizdeki genelde küçümseme ve üstten bakma içerikli olduğundan bende biraz kaşıntı yapıyor. Geçen gün burda rus kız, ilk defa topuklu ayakkabı giyen koreli nerd tipli kıza herkesin ortasında "ilk defa kız gibi olmuşsun" diyip yok etti Burası o diğer toplumlardan değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aşkım benim işte ruslar başka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aynen ne nazları var ne bişeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Gotumuzden sallamayalim dis toplum vs.. Fikri savunmak icin yanlis yontem. Kuddusiye katiliyorum kiz zayif digerine gore daha cirkin. Ikisi yanyana durunca aynada soldaki kizda bu sekilde dusunur bence. Daha zayifim o benden guzel bu kadar net. Ben bu sekil dusunuyorum bunda kafa yoracak bir sey yok. Benden daha yakisikli ve daha iyi vucudu var bunu baskasindan duyunca uzulmek ruya aleminde dolasmak herhalde. Benim burdada ezerler kisiyi hic farkmaz musluman hiristiyN kadin kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 KuddusiMavra said: nolmuş şimdi, dilan feyk foto mu paylaşmış yoksa güzel bir bacımızmıymış? bu arada vingthor,lan olm sen ne pis bi şeysin öyle, o 46lık hatun nasıl bi şey öyle ya? ben mi yarattım kadını lan alla alla. tanımam etmem. bir iki kez sevişmişliğim var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 certhas bilimsel konusarak falan dylan üzerinden prim yapmayamı çalışmış lan benmi öyle anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Certhas said: @kuddusimavra düşüncelerini ifade etme hakkı elbette ki var ama başkalarının da senin düşüncelerini duymama hakkı olduğunu da düşünmen gerekiyor. bence efsane paragraflara girebilir şu sözlerin. bunun haricinde empati canavarı diyebilirim kendime.net. saygılar güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 pontipati said: çetonun üslup öyle ya küfür ya hakaret bu da pontipatinin yalanlarından birisi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Dylann a bunca zaman haksizlik yapmisiz gibi bir hisse kapildim su son foto dan sonra. Tamam belki gogus yok ama bel ve cevresi oldukca hos gibi. Would bang i hakkeden bir arkadasimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kütür kütür erik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben dylan muhabbetini falan hiç bilmiyorum lan. görüyodum da dramaya dahil olmamıştım. son fotodan sonra biraz ilgimi çekti nereden başvuruyoruz dramaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bana tipi çok tanıdık geliyor paticikten bilmediğime göre ikimizinde antalyalı olduğuna göre hiç irdelemiyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Antalyada yaşayıp rus yerine k.rde gitmek... Yakıştıramadım bıngıldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bir şeye gitmedim abi tanıdık geliyor tipi dedim hemen yürüttün sende beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ya bırak şimdi yeme bizi tanıdık ayağına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar