Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sony alarak gönüllere girdin ama şimdi yine yaparsın bi iticilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sen gel abi. senin istanbula gelmenle daha çok eğleniriz. evimde var. gel kal bende. seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 rıdvoş benim sana bira borcum var lan ne kevaşeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Vingthor said: sen gel abi. senin istanbula gelmenle daha çok eğleniriz. evimde var. gel kal bende. seksi. iyi abi tamam lan amk gelecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sevilen iş sevilmeyen lokasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 acaba birlikte gidip arasın evde itlik serserilik günah geceleri mi organize etsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sipeyskeyk said: rıdvoş benim sana bira borcum var lan ne kevaşeyim unuttun sanmıştım ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Theridone said: acaba birlikte gidip arasın evde itlik serserilik günah geceleri mi organize etsekbunu konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yapmıyorum. ama otelcilik sektöründeki en rahat departmanda çalışıyorum. Otelcilik sektörünü sevmedim. Parası da mehh işte. Başka otelde muhtemelen çok daha güzel ve iyi maaş olur da askere gidene kadar kıpırdayamıyorum. Yaş da oldu 28 iktisat mezunuyum aslında ekonomi üzerine bir şeyler yapmak isterdim. ama bu saatten sonra bir boka umudum kalmadı. Bende artık... hacı en güzeli aççan bi cafe/mağaza modundayım. yurtdışı bursları / mba falan bakınıyordum da ulan o kadar paraya ticarete atılırım dedim ve sanırım benim için artık bu saatten sonra hayat yokuş aşağıya. kusura bkamayın son zamanlarda çok dolmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 üniversite okusan dert okumasan dert abi. ikisi de bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 okuycaz diye girdik bi yola bakalım nereye çıkıcaz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bi yere çıkmıyor abi. Üni'de belli bir nokta var bence orayı geçince aydınlanma yaşıyorsun. MBA'i yükseği falan boş geliyor, çalışayım birikimimi yapayım sonra kenim bişeyler yapayım moduna giriyorsun. okumasan da malak gibi kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 vivavale said: HOYOR oha 9 kişi seviyomuş. hangi sektör ne iş yapıyonuz abi İşinde mutlu olman demek, işi yaparken karşılaştığın zorlukları göz ardı edebilmenle ölçülüyor. Çoğu zaman insan "ben bu işi bu paraya yapmam" diyebiliyor, zorluğundan dolayı. Aynı şekilde "bunu yapmak için mi okudum" diyebiliyor, yine yaşadığı zorluğu kaldıramadığından. Ben evet diyenlerden biriyim ama beni boşverin; içeride temizlik yapılıyor ve insanlar mutlular. Şirketin sahibi de aynı çalışanları gibi temizlik yapıyor. "Ben çok okumuş birisi değilim" dedi adam, "bu yüzden çektikleri zorlukları unutmamak için benim de onlar gibi çalışmam lazım". Haliyle bu çalışanları inanılmaz motive ediyor. Adam da gocunmuyormuş. İki kişi geldiler, az önce sohbet ettik biraz. Patron rahat birisiymiş. Çalışanlar istediği zaman izin alabiliyormuş. Ama bu esnekliğin olması sayesinde kimse işten kaytarmıyormuş. Halden de anlayan birisi, "çocuğum hastalandı, geç geleceğim" dediğinde ki düşünün temizlik yapıyor bu insanlar, mavi yaka yani, "ne zaman geleceksin" demiyor adam, "çocuğunun nesi var, yardım edebileceğim bir şey var mı" diye soruyor. Çalışanını da iyi seçmiş; o da bunu geri ödemek için elinden geleni yapıyor. İnsan yerine konduğu için mutlu. Bunun ötesinde bence daha enteresan olan kadın halkla ilişkiler bölünümde çalışıyormuş x firmasının. Sonra bu işe geçmiş ve iyi ki bırakmışım onu diyor. Düşünün, beyaz yakadan mavi yakaya geçmiş ve iyiki maviyim diyebiliyor. Tabi çalışanla da çok alakası var bu durumun. Eğer çalışanların kaytardığını düşünse adam ya da tereddüt etse, eminim daha sıkı olur ama insanlar da sömürmüyor adamı. Bir nevi karşılıklı saygı çerçevesinde win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi anlattığından bişi anlamadım fazla çalışmaktan çozuttu benim devreler sanırım kim temizlik yapıyor, temizlik şirketi mi sen ne iş yapıyorsun temizlik şirketin de mi çalışıyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Theridone said: acaba birlikte gidip arasın evde itlik serserilik günah geceleri mi organize etsek BAŞŞŞŞIMIN ÜZERİNDE YERİNİZ VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 @riglous anlatmak istediğin iş değil kiminle çalıştığın, doğru mu? eğer bunu kastetdiysen çok doğru. yalnız, topicin başlığa bir daha bakmanı isterim. sorunun geliş tarzı o şekilde değil. @theridone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yok ben yazılımcıyım, iş zekası üzerine çalışıyorum ama beni geç. Eve temizlik şirketi geldi, iki kişi. Onlarla sohbet ettim. Daha önce de patronlarıyla biraz muhabbet etmiştik. Benim anlatmaya çalıştığım sevdiğin iş = zorluklarına katlanabildiğin iş. Bunun için de sektör vs. bir yana patronun/müdürün çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 patron şirketiyse geçerli o ama ya. kurumsal şirkette zaten bir düzeyde oluyor herşey. patronun gelip ekstra kıllık çıkaramıyor istese de veya ekstra yumuşakta olamıyor illa üstünün üstünün üstü oluyor çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yok yahu, ben kurumsal yerdeyim; istediğim zaman gidiyorum işe. Gerektiğinde de mesaiye kalıyorum ama gocunmuyorum bundan. Çünkü müdürüm diyor ki task belli, sonuca git, kurallarına göre düzgün iş çıkar, gerisi benim umrumda değil. Tüm gün goy goyla geçtiği de oluyor; ben bugün evden çalışacağım diyip sadece gelen email'lara cevap verdiğim de oluyor. Proje bitsin diye geceyarısı eve geldiğim de oluyor. @vivavale, haklısın. Başlığa göre farklı bir konudan bahsediyorum ama bence soru fazla genel bir soru. Yani define işi sevmek? Yan başlıklarla somutlaştırmak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 define işi iyidir. cartography gerekir haritayı okumak için. kürek lazım tabi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sonuç olarak bu kadar adamsınız bana ne evden çalışacak ne 9-5 çalışacak iş bulamadınız mı yani? Yazıklar olsun. Ayrıca farkettim ki otelde çalışan arkadaş var benim dışımda , geçmiş olsun sanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 İşimi seviyorum da, senede 6-8 hafta arası nefret ediyorum. 40 küsür sınav gözetmenliği, üstüne de kendi sınavlarım oluyor. Hayattan soğuyorum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 nükleere kapak atarsam sevebilirim gerçi :3 otomotiv/enerji uğraşıyorum şu an baydım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sevdiğin işi yapmak hobi olur önemli olan becerikli ve pratik zekaya sahip olmak gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ankette "en çok seni seviyorum deli çocuk" şıkkı eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar