Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Selamlar Ben simdi 100ml parfum goturcemde.Yalniz buzdolabi poseti alcam onun icine koycam.Boyle bir sey mumkun mu ? Siteye baktim bulamadim sinir ile ilgili sart. Bir de 100 ml siseler mi yoksa en fzla toplam 100 ml mi ?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Dışardan parfüm sokamıyosun kabine. Duty free'den alırsan 100 ml'lik şişelerde totalde 1 litre.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 DUty free'den alınan kozmetik ürünleri de orda poşetleniyo.
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 SeaGle said: Dışardan parfüm sokamıyosun kabine. Duty free'den alırsan 100 ml'lik şişelerde totalde 1 litre. Ciddi olma ya lutfen :((
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Evet abi. Dışarıdan getirdiğin sıvıları kabine sokamıyosun limitlerin altında kalsa da. Bavulda gidecek.
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ryanair ise müsama gösterebilirler bir sor istersen. ama gittiğin yerdede var şalgam suyu inan.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ryanair ise hayatta musamaa göstermezler. Ekstra koltuk satin alirsan parfumun icin olabilir.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bavula atsın işte niye problem ettiniz
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Korax said: Ryanair ise hayatta musamaa göstermezler. Ekstra koltuk satin alirsan parfumun icin olabilir. HAHAAH
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 20 ile 40 euro arasi bir suru parfum var Amsterdam da.Olmadi ekstra bagaj yaparim ona veririm arkadas ile diye dusunuyorum.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 forgiver said: bavula atsın işte niye problem ettiniz Ekstra bavul check-in'i 15 euromu 30 euromu neyse artik oyuzden kabin diyo adam, heleki ryanair. Yakinda ucaktaki tuvaletleri parali yapip hava parasi falan alcak essolunun dsg Bayadirda ayakta yolcu tasimaya zorlamaya calisiyolar artik. Binis önceligi ekstra, koltuk secimi ekstra, bagaj ekstra. Böyle bi sirket imkani yok birakmaz sdf
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ryanair ve musamma =) adamlar elde poşet bile kabul etmiyor
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Korax said: forgiver said: bavula atsın işte niye problem ettiniz Ekstra bavul check-in'i 15 euromu 30 euromu neyse artik oyuzden kabin diyo adam, heleki ryanair. Yakinda ucaktaki tuvaletleri parali yapip hava parasi falan alcak essolunun dsg Bayadirda ayakta yolcu tasimaya zorlamaya calisiyolar artik. Binis önceligi ekstra, koltuk secimi ekstra, bagaj ekstra. Böyle bi sirket imkani yok birakmaz sdf abi turkiye dende 6 euroya norvece ucsun hic bavul almasınnar gene razıyım avrupanın yarısını toplam 50 euroya gezdim lan bavuluna somusum orenci adamda ne gerek bavul
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 orasi öyle canim yane, ama genelde havaalanlari falan allan sktir ettigi yerde oluyo. Weeze havaalanina gidicem diye ucak biletine verdigim paranin 10 kati para vermistim dusseldorfta
Öne çıkan mesajlar