GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Z_6NyB-RDJg çokcahilsinizkeşkeölseniz.jpg
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 doğru soramamış zatende,yinede güldüm ya hiç yoktan iyidir :D
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ateist dinsiz , Ataist ataturk'e tapanlara denir
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Of gerzekler videonun sonunda çıkan açıklama yazısını bile yalnış yazmış, ateistin ne olduğu ile ilgili yazıda gerçekliği akıl yoluyla açıklamayı reddeden diye yazıyor lol. Bir de ben ateistim diyen elemanın yüzünü niye sansürlemişler? Videoyu çekenler yaptıysa çok ayıp, elemanın kendisi rica ettiyse çok ilginç. 2 bilinmeyenli denklem.
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Doğru diyorsun aslında, hesaba katılması gereken bir risk sonuçta bu.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 JestersTear said: Of gerzekler videonun sonunda çıkan açıklama yazısını bile yalnış yazmış, ateistin ne olduğu ile ilgili yazıda gerçekliği akıl yoluyla açıklamayı reddeden diye yazıyor lol. Bir de ben ateistim diyen elemanın yüzünü niye sansürlemişler? Videoyu çekenler yaptıysa çok ayıp, elemanın kendisi rica ettiyse çok ilginç. 2 bilinmeyenli denklem. o adam sansürlenmesse o herifin hayatı kayar bu ülkede %99
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 aslında -ist fazla, athée zaten tanrı tanımaz demek.
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://i.imgur.com/o61JZtn.png o bıyık mı ne o
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 komple elemana bıyık diyebilirsin aslinda
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 taktığım şapka obey herkes bana der abey
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gondar banlanıp gelince performansın çok düştü :( eskiden eğlendiriyodun
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kuzenim akp sempatizanı
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sh€n Rh@t 0l qnQ ßhİz h@lL€d10sSs aYıqS
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 JestersTear said: Of gerzekler videonun sonunda çıkan açıklama yazısını bile yalnış yazmış, ateistin ne olduğu ile ilgili yazıda gerçekliği akıl yoluyla açıklamayı reddeden diye yazıyor lol. Yanlışı yanlış yazmışsın. :(
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 AscAnsio said: JestersTear said: Of gerzekler videonun sonunda çıkan açıklama yazısını bile yalnış yazmış, ateistin ne olduğu ile ilgili yazıda gerçekliği akıl yoluyla açıklamayı reddeden diye yazıyor lol. Yanlışı yanlış yazmışsın. :( bravo lan, madalyanı takayım bi ara hatırlatta.
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Masticore said: Ateist dinsiz , Ataist ataturk'e tapanlara denir sdfsdfsd :D
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 asdasd yeni fark ettim ksdofkdofh
Öne çıkan mesajlar