chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 dogo argentino cinsi agresif bir kopek. bahceye giren kedileri gun asiri paramparca ediyor. mahallede kedi birakmadi. bazen bahceden kaciyor bizi gorurse direkt saldiriyor. daha yakalanmadim ama son surat kendi bahcemize kaciyorum kapiyi kapatiyorum resident evil gibi demir kapiyi zorluyor hayvan. komsunun da umurunda degil. ne yapacagiz bilmiyorum? biz neyse de kedileri mahvetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 belediyeye söylüyosun uyutuyolar. ama o çok zararlı bi köpek değil, ne hale getirmişler yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 seni ısırmasına izin ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 önce sahibiyle konuş. sonuç alamazsan yetkililere haber ver belediyeye falan. o da olmazsa; http://www.ercanpazarlama.net/FileUpload/bs355439/UrunResim/11729713.jpg + http://alpturket.net/resim/et/salcali_biftek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 direk ara belediyeyi polisi karakolu savcılığa dilekçe ver hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi bana kanun ile madde ile yonetmelikle gelin. haklarim neler boyle bir durumda surec nasil isliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Esh said: ama o çok zararlı bi köpek değil, ne hale getirmişler yazık. oyun oynadığını zannediyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Memlekette hak hukuk mu var, sende öle bir şey diyorsun ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bahçenin kapısını açık bırak. bahçene girsin. sonra evin kapısını da açık bırak eve girsin, peşinden yatak odasına kadar kaç. yatak odasına girdiğinde dal kafa göz. kanunen haklısın. bu kadar biliyorum ben kanun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 köpeğin halk arasında adı beyaz ölüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yatak odama gelise bornozla karsilarin onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 benim köpek de tavuk parçalamıştı.ona dayanarak söyleyim; hayvanlar maldan sayılıyor, karşı tarafın zararı neyse ödüyosun, öyle uyutma falan yok.adamın vicdanına kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 177 Hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması (1) Gözetimi altında bulunan hayvanı başkalarının hayatı veya sağlığı bakımından tehlikeli olabilecek şekilde serbest bırakan veya bunların kontrol altına alınmasında ihmal gösteren kişi, altı aya kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hayvan bahçeden çıktığında bunu görüntüle o zaman kanıt biriktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 cok guzeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 imamizer said: önce sahibiyle konuş. sonuç alamazsan yetkililere haber ver belediyeye falan. o da olmazsa; http://www.ercanpazarlama.net/FileUpload/bs355439/UrunResim/11729713.jpg + http://alpturket.net/resim/et/salcali_biftek.jpg ona küçük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 now we are talking... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 imamizer said: bahçenin kapısını açık bırak. bahçene girsin. sonra evin kapısını da açık bırak eve girsin, peşinden yatak odasına kadar kaç. yatak odasına girdiğinde dal kafa göz. kanunen haklısın. bu kadar biliyorum ben kanun. genius. we <3 imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 şöyle saldırgan köpek besleyip yetiştiren adamların çükleri 3cm sanıyorum. başka türlü bu kadar gereksiz ego tatmininin açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben de hep aynı şeyi söylüyorum da sonra bana laf ediyolar sanane milletin şeyinin kaç cm olduğundan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Köpek bu, hakkaten ben de anlamıyorum böyle zebellah gibi canavarımsı köpekleri besleyenleri. Vahşi ve canavarımsı köpekleri besleyip, vahşi bir şekilde eğitip kediye mediye saldırmasını sağlamanın manası nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sahipleriyle konuşmak en mantıklısı, diğer yöntemler hayvanın zararına malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 böyle durumlarda kendini savunmak gibi haklar yokmudur acaba hazır havalar soğuk kalın bi mont giyip sana atlarken kolunu ısırtıp o arada hayvanı etkisiz hale getirsek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 biryerden iyi eğitimli kangal bul bahçenin kapısı açıkmış olsun 2 bira al hem izle hem hallet sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 somon evlat olsan ayagimda ayakkabiyla severim seni. nasil bir ruh halin var senin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar