Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aquila said: 85, 84luler 30u doldurmus oluyo. Valla buna tam tarih verince 29 oluyormusum halen,2014 eylul de 29 bitmmis oluyor bu hesaba gore ama TSK nasil hesapliyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Dark_Soul said: Dworgian said: eşimin kardeşi bugün gitti sordurmaya, "cuma geliosun" demişler senin iyi yine Valla bende tirsiyorum subeye gitmeye,su 29 yas muhabbeti cok muallakta kaldi,aof de kayitta var gerci. 85 dogumlular mi yoksa 84 dogumlular mi 2014 sonunda 29 u doldurmus oluyor? Valla bilmiyorum. Bizim kardeş 89 lu ama üniversite fln yalan oldu bir iki problemden, sonra gg. Yolladık bakalım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 başlığı görünce aklıma ; koşu yaparken , hırsız sanılıp gözaltına alındığım gün geldi asgdjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi gg olabilir o geçmiş olsun salfkahsf umarım askerlik muhabbetine çağırmamışlardır yada umarım hiç bir sorun yoktur da öylesine çağırmışlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 diaboliq said: başlığı görünce aklıma ; koşu yaparken , hırsız sanılıp gözaltına alındığım gün geldi asgdjad artık nasıl bir kıyafetle, nerede, ne vakit koşuyorduysan askldjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 askerlik kayıtlarında yaş muhabbeti değişik işliyor ya sen normal 17,5'um falan daha 18'e yeni grdim vs. diye hesap ediosun onlar direk oo 18 bitio 19 olucan nerdeyse diye değerlendiriyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Dworgian said: diaboliq said: başlığı görünce aklıma ; koşu yaparken , hırsız sanılıp gözaltına alındığım gün geldi asgdjad artık nasıl bir kıyafetle, nerede, ne vakit koşuyorduysan askldjsamirkelam gibi kosuyorsa demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 la yok olum ya , adamlar çevirme yapıyolar , benim de kulaklılar son ses , böyle çevirmenin ordan geçtim koşarak , bi 20 saniye falan sonra omzumda bi el hissettim. adamlar arkamdan bağırmış , duymamışım. benle birlikte 15-20 saniye koşmuşlar ahahahahahaah sonra küfür falan ettiler bindirdiler ekip otosuna. öyle işte hagsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 iyi bacağına sıkmak isterken ayakları takılıp kafana sıkmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Söyle birşey varmış: Dört yıl ve daha uzun süreli yükseköğretim kurumlarından yahut bunların dengi olduğu kabul edilen okullardan mezun olan yükümlülerin askere sevkleri, istekleri halinde mezuniyet tarihinden itibaren iki yıla kadar. Hani böyle götünü yaya lisansı 30 yaşında falan bitirmişse biri,29 yaş muhabbetine takılmadan , direk 2 sene tecil alabiliyormuş.Tabi mezuniyet tarihi ilk bitirdiği 4 yıllık lisans programı için geçerli.2 tane ayrı lisans bitirmişse,yada 4 yıllık örgün sonra aöf falan yapmışsa bu yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 noldu sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 şüpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sonuc para cezası gelecek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 neymiş ki niye çağırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 2 kez bakaya kalmış işte bi xunn değil yani, criminal record'u falan olsun. bizde bişey sanmıştık halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar