KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ben hiç bu zamana kadar posta kutumdan beni laikliğe, Atatürkçülüğe davet eden bir propaganda yazısı almadım. Memleket koşar adım gidiyor bir yerlere ama pek de iyi yerlere gitmiyor. Akşamleyin kapıcıya da hesap soracağım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 akşamleyin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Öle sandalye hala kaldı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mart'ta da olmuş bu http://www.zaman.com.tr/gundem_izmirde-bildiri-provokasyonu_2071743.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bingildak said: akşamleyin mi :) yeap! Masakari said: Öle sandalye hala kaldı mı ya? aynen,evde 2 tane var ve onlardan birisine ayaklarımı uzatmadan tv izleyemem,leptopta çalışamam. ahmedinejad said: mart'ta da olmuş bu http://www.zaman.com.tr/gundem_izmirde-bildiri-provokasyonu_2071743.html vallahi bire bir aynı yazı.Eyvallah ahmedinejad. Sonra düşündüm, bu yazıyı bizim apartmanda arabasına RABİA işareti çıkartması yapıştıran,kısa boylu,çember sakallı,beni her gördüğünde "selamunaleyküm" diyen ve özellikle de beni görmeye uğraşan tip koymuş olabilir gibi geliyor.Yoksa dışarıdan girip apartmana, posta kutusuna o kağıdı koyacak cesareti olan zaten şu yazının altına kimmiş,neyin nesiymiş yazardı(mı acaba?)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hangi şehirde, hangi bölgesinde oluyor bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 forumdan biri bırakmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 tost makinasıyla mı çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Çetoyu fişlemişler iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Certhas said: hangi şehirde, hangi bölgesinde oluyor bu olay? İstanbul,b.evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 KidLazer said: tost makinasıyla mı çektin androidim çok kötü çekiyor,farkındayım,özür. iş yerinde sabah tarattım yapıştırmak için ama her nedense tinypic tarattığım resimleri upload edemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 İmgur go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Çeto tükenmez kalemle üstüne TL; DR. yaz iki sayfanında sonra koy gene apartman girişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yok,ciddi ciddi apartman girişine asacağım akşam da bir üst yazı yazmayı planlıyordum. senin dediğini mi yapsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çeto apartman yöneticisin diye bir tahminde bulunsam yanılmış olur muyum? adaylık koydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm,yok.allah korusun.kaç senedir bana monte etmeye çalışıyorlar, her seferinde "amcalar,teyzeler.senenin yarısında yurtdışındayım,ne işim olur yöneticilikle?!"diyerek yırtıyorum. 39 daireli apartmanın yöneticiliği var ya, 100 kişilik fabrikanın işletme müdürlüğünden daha zordur.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 KuddusiMavra said: yok,ciddi ciddi apartman girişine asacağım akşam da bir üst yazı yazmayı planlıyordum. senin dediğini mi yapsam :S TL; DR yazma bakma sen bu pis nerdlere. senin komsn ayse teyze ne bilsin. ama bu kadar insan icinden senide bulmasi manidar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bi tek senin kutuya mı koymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 @seele... orası öyle canım,eşim korkmasın diye söylemedim bile ama belli ki birisi ya da birileri mesaj vermek istemiş bana. edit: @gaboo...evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bence her kutuya koymuşlardır hatta sokak mahalleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 o zaman kesin forumdan biri abi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bak black-ice olabilir sizin o taraflardan geçtiyse hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mori koymuş olabilir o zaman bi parmak izi falan bak kağıttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 aha sana silivri yolari gözüktü. bavulu hazirla ic camasiri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar