imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 şaka olsun diye biz de farkettirmeden ağzına sokardık, ağır olmuş gerçekten sürtmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://www.nytimes.com/2012/04/29/opinion/sunday/homophobic-maybe-youre-gay.html?_r=0 http://psycnet.apa.org/journals/psp/102/4/815/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 arcane said: lectre'ye çok sağlam dayama ve sürtme teşebbüsü ile gıcıklık yapmışlar herhalde. bir insan anca zorla penisi ağzına alırsa bu kadar homofobik olur. Ahahahah harika olmuş bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 imamizer said: şaka olsun diye biz de farkettirmeden ağzına sokardık, ağır olmuş gerçekten sürtmek. ama sen ağır makinalı bir tüfeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi bizde arkadaslarimizi dudagindan öperek falan uyuz ediyoruz tamam ama sürtmek agir kaçmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 chrome said: üstteki mesaj alıntılanmıyor ayı! Mmmm such thin view.. Ama bu bile topiği kazanmana yetmemiş şormecim, çünkü aramızda gerçek bir kazanan var. Lectre said: eşcinsel ilişki bir insanın başka bir insanı öldürüp öldürmemeyi seçmesi ile aynı kulvarda Tebrikler Lectre. İnterneti kazandın. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/axeroval_zps819972f0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 saka olsun diye alnına pıtıpıtıpıtı cockopter yaparım hep arkadaşlarımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 arkadaşlar ardınızı dövdürmek istemiyorsanız dövdürmeyin, başkaları ne tarz cevizler kırıyor neden rahatsız oluyorsunuz? ayrıca her homofobikte böyle maço adamlarda falan biraz meyil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 homofobi çok derin bi konu. öncelikle gözlemlerinden yola çıkarak ülkemizde ortaya çıkan homofobi kaynaklı cinayet, darp vb. olayların çözümü ile ilgili şunu söyleyebilirim ki; yetersiz feministlerimizin gösterdiği "eşcinselden iğrenme, bitti bu kadar!!!" diye çözebilecekleri bir konu değil. bu yüzden yazım biraz da homofobiyi azaltmaya çalışan insanlarda gördüğüm hatalarla ilgili. homofobi herşeyden önce kişinin kendi özelliği değil, doğumundan itibaren tüm yaşamı boyunca hayatını yönlendiren kurumların kendine yerleştirdiği bişey. homofobi genel olarak eşcinsellik göstergelerinden rahatsız olmaktır ve bunu tepkiye dökmek olarak tanımlanır. ama homofobiyi düzeltmek için insanların bundan rahatsız olmalarını engelleyerek başlamak değil öncelikle rahatsızlıklarını dile getirmelerini ve eyleme dökmelerini durdurmak, bu anlayışa sahip olmalarını sağlamak gerekiyor. mesela bu kurumların emrinde yetişmiş biri olarak, iki gay'in öpüşmesini görmek kanımın çekilmesini sağlar. rahatsız olurum. ama ne kadar iğrenirsem iğreneyim, gerekirse tekrar dışarıda rahatça öpüşebilmeleri için onlara destek veririm. çünkü bu onların kararları dışında gelişmiş bir cinsel kimliktir ve onları bunu yaşamaktan kimse alıkoyamaz. feministlere kızıyorum çünkü otomatikman "iğrenmeyeceksin!!" diye başlıyorlar. bu ateizmi yaymaya çalışan birinin camiye girip allah yok diye bağırmasıyla eşdeğer. erkeklerin eşcinselliği kustururken, lezbiyenlere bakıp fap faplamak konusu var ki hele bir de, hiç girmemek lazım çünkü erkek egemen toplum karmaşına kadar uzuyor konu. bununla ilgili şunu söyleyeyim şimdi: gerçekten homofobik bir erkeğin, kadınların eşcinselliğinden de iğrenmesi gerekir. bunu kendi gözlerimle de gördüm ve o zamanlar bu konuya yabancı olduğum için inanılmaz şaşırdım. iki kadının öpüşmesinden tahrik olmayan adam mı olur şeklinde. burada homofobik olduğunu söyleyenlerle ilgili şöyle bir durum çıkıyor şimdi ortaya: sen homofobiğim diyebiliyor ama sapphic erotica'ya fap faplıyorsan malesef homofobik değilsin. çünkü homofobi tanımı; erkek eşcinselliğinden rahatsız olan değil, genel olarak eşcinsellikten rahatsız olmaktır. işte bu da aslında insanoğlunun sahip oldu kurumlarca üzerine yapıştırılmış suni davranışların bir kanıtıdır tek başına zaten. "baban sigişse iyi mi" de tamamen bu kurumların etkisinde büyümenin getirdiği etkinin söylettiği bir laf mesela. bunu şöyle açıklayayım: şuan sahip olduğunuz zevkler, rahatsız olduğunuz şeyler, yaptığınız şeyler sizin doğuştan genetiğinizle edindiğiniz şeyler değil. mesela şişman bir kadın görünce özel bir fetişizminiz yoksa bundan tahrik olmazsınız ama 500 sene önce doğsaydınız fap fap'a kadar gidebilirdiniz. sokağın ortasında götünüzü açıp sıçabilirdiniz. insanların anlayışları çağa göre değişir. belki bundan 400 yıl sonra insan hakları boyut atlayıp gay'lik farkedilmeyecek kadar normal karşılanacaktır. nasıl şimdi zencileri ölene kadar tarlada çalıştırmak iğrenç geliyorsa bize, 400 yıl sonraki füçüristik torunlarımız da bizden iğrenecek. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 zencileri tarlada çalıştırmak bana iğrenç gelmiyor bence yanlışsın. günün yorgunluğunu karpuzla ödüllendiriyorum seviniyorlar çekirdek savaşı yapıyorlar kırbaça kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lan ne alakasiz webcomic koydun öyle enerjim kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Niye gayet alakalı aslında, 50 yıl sonra homofobikler bu konuma düşecek sgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 50 yıla gerek yok şu an zaten o haldeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 50 yıla büyük ihtimal hayvanlarla olan evlilik ve birlikteliklerle ilgili konuşuyor olurlar. genetik olarak yarı kedi yarı insan olmalı mı falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bıngıldak şu tahminini popular science dergisine yolla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 onlar arayıp soruyor, benim yollamama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lectre said: babanız gelse ben eşcinselim her hafta arkadaşlarla toplanıp tokuşturuyoruz dese böyle mi düşünürsünüz? Nekro said: Vururum Araya chrome girmiş, yarıldım şuna. *göz seğir, göz seğir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çoğunluğun homo olduğu gün, azınlığa düşen straight tiplerin hakkını savunmak prim yapar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 karaktersiz said: lan ne alakasiz webcomic koydun öyle enerjim kalmadi neutrino said: Niye gayet alakalı aslında, 50 yıl sonra homofobikler bu konuma düşecek sgfs wotumu okudunuz mu bilmiyorum ama ben de bunu yazmış idim. bundan daha alakalı bi resim daha düşünemiyorum bu topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Wotunu okuduktan sonra geldi bu aklıma karabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yoo okumadık tabiki niye okuyalım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 imamizer said: çoğunluğun homo olduğu gün, azınlığa düşen straight tiplerin hakkını savunmak prim yapar kesin. paticik is not the real world bro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kimler homoymus simdi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Theridone said: Senin yaptigin yapacagin espriyi sikeyim. dasfdasfsdafasd lan diyet ayağına günde 2 dene elma yiyodum, onu da monitöre püskürttüm aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar