Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homofobi ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

iki arkadaşın da normal değil bence.

sürtünende ki gaylik değil abazanlık. diğer arkadaşınınki de hıyarlık.

övünülecek bir yanı yok homofobinin hatta biraz medeni bir ortamda söylendiğin de insanlar seni sallamamaya bile başlar.

türkiye'de herkes 'delikanlı' olduğundan dolayı bunlarla övünülür. türkler bu konuda bir ölçüt değil yani. müze yapılmış nazi kampına gidip nazi selamı veren insanlardan bahsediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani zaten şöyle bişi var mesela kızlı bir ortama gittin gay bir adam var olabilir gayet normal çünkü onlar sürekli kızların yanında dolaşıyorlar aşkitom canikom falan gibi bırak kızları birde meriçler var ben bu iki adam tipinide zaman kaybı olarak görüyorum. Yani şimdi bu adamla oturup ne muhabbet edeceksin konuşacağım bir konu yok ki. topici açan arkadaş sende böyle düşünüyorsan onlardan nefret etmekle alakası yok. Çünkü bu homofobik denen adamlar onlardan nefret eden adamlar oluyor bildiğim kadarıyla. Yani nasıl kafa dengi olmadığın bir insanla muhabbet etmek aynı çevrede bulunmak zaman kaybıysa bu da öyle.
Yani genel olarak tabiki herkesle konuşacak bir konumuz vardır. Herkesden öğrenebileceğimiz bir şeyler vardır. Bu konularda rahat olmak gerek ben böyle bir ortamda sorun çıkarmam. Bu demek değildir ki onları arkadaş edineceğim. Arkadaş da edinmem sorun da çıkarmam. Rahat davranırım yani.
Ayrıca neden sevgilimin olduğu bir ortamda gay veya meriç olsun ki. Hatta bir adam da olmasın baskın olarak benim olmam lazım orada erkek olarak veya bana benzeyen bir arkadaşım da benle birlikte olabilir. Ayrıca sevgilimle dışarı beraber çıkarım neden sürü gibi geziyoruz lise öğrencisimiyiz a.k öyle de bir durum var.

Zaten size birşey diyeyim mi kendini bilen doğru dürüst kadında çevresinde bu tür adamları tutmaz hadi gay neyse de meriçleri tutmazlar. Çünkü kadınlar bizden daha fazla anlıyor her şeyi. Yani bir erkek ona ne amaçlı yaklaşıyor anında anlıyor. Doğru dürüst bir kadınsa savıyor en başından hem adama haksızlık yapmıyor hem kendisine. Çok doğru bir davranış bu. Fakat bazı üç kağıtçı kadınlar var kendilerine ilgilerini olduklarını bildiği için adamı kullanıyor da kullanıyor işlerini yaptırıyor. Bu kadınları samimiyetsiz üçkağıtçı ve bir erkeği yürekten sevemeyecek kadınlar olarak görüyorum. Böyle kadınları gördüğüm anda tanırım. Uzaklaşmak gerek bu kadınlardan anında.
Doğru dürüst mert kadınlarda var. Onları kovalamak gerek. Aman arkadaşlar bu hataya düşmeyelim sırf vücudu güzel şöyle böyle diye. Yani oda olabilir de yatırımını yapıp sonucunu alabiliyorsan. Ama hiçbir kadın hayranlık duymadığı bir erkek ile yatmayacaktır bunu da bilin ve bir kadın sürekli kontrol edebildiği bir erkeğe kesinlikle hayran olmayacaktır ta ki sevgi bağı oluşana kadar. Sevgi bağı oluştuktan sonra ki bu kolay bişi değil o zamana kadar doğada kendi başına avlanan bir hayvan gibi gezin kimseyi umursamayın. Her türlü kadını çekersiniz kendinize. Ha hedef bu mu? Tabiki değil. Bence esas önemli olan sevebileceğiniz doğru bir kadın bulup onunla ahenk içinde yaşamak. Ama doğru kadını bulabilmek için önce kendimiz doğru olmalıyız değil mi. Saygılar. İYİ FORUMLAR.
Sosyal ağlarda paylaş

hani şu örnekte diğerine vuran arkadaşını garipsemen gerçek anlamda günlük hayatında ya da bilinçaltında mevcut psikolojik rahatsızlıklara bir kanıt niteliğinde bence.

bunun normal olduğunu düşünüyorsan gerçekten bir psikologla görüşmen gerektiğini düşünüyorum.

tabi bu benim fikrim.

ha homofobi kısmına gelecek olursak, şahsen "gay" bir arkadaşla 100m yakın dahi olmak istemem, aynısı "lezbiyen" bir arkadaş içinde geçerli, homofobinin bir hastalık olduğunu düşünmüyorum.

hani modern olacağız diye şunları söylemenin lüzumu yok.

ha eyvallah eskidende vardı ya ne alakası var eşcinsel ilişki doğal bir şey diyebilirsin. ama eşcinsel ilişki bir insanın başka bir insanı öldürüp öldürmemeyi seçmesi ile aynı kulvarda.

sürekli cinayet işleniyor fakat şahsen ben kimseyi öldürmem.

bilmem anlatabildim mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

hani şu örnekte diğerine vuran arkadaşını garipsemen gerçek anlamda günlük hayatında ya da bilinçaltında mevcut psikolojik rahatsızlıklara bir kanıt niteliğinde bence.

bunun normal olduğunu düşünüyorsan gerçekten bir psikologla görüşmen gerektiğini düşünüyorum.

tabi bu benim fikrim.

ha homofobi kısmına gelecek olursak, şahsen "gay" bir arkadaşla 100m yakın dahi olmak istemem, aynısı "lezbiyen" bir arkadaş içinde geçerli, homofobinin bir hastalık olduğunu düşünmüyorum.

hani modern olacağız diye şunları söylemenin lüzumu yok.

ha eyvallah eskidende vardı ya ne alakası var eşcinsel ilişki doğal bir şey diyebilirsin. ama eşcinsel ilişki bir insanın başka bir insanı öldürüp öldürmemeyi seçmesi ile aynı kulvarda.

sürekli cinayet işleniyor fakat şahsen ben kimseyi öldürmem.

bilmem anlatabildim mi.

wat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...