roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Elimde birkaç adet güçlü repeater var. Öyle TPlink'in ev tipi modellerinden değil, testisli modeller. Duvara asıyorsun, anasını ağlatıyor ortalığın. Bi proje olacaktı diye aldık ama elimde kaldı. 90 dolara bırakıyorum tanesini. Normal satış fiyatı 150 dolar falan. http://www.engeniustech.com.sg/files/pdf/ERA150.pdf Lazım olan varsa şukulasın. Kargo vs. benden. Alın da kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Anladığım kadarı ile ev içerisinde neti wirelessdan dağıtmaya yarıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Access Point iste. Bu hafta bir tane aldim Linksys'den, senden alirdim biraz erken deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 her tür modem'le uyumlu mu bu? kurulumunu yaparken modemin arayüzünü mü kullanıyorsun yoksa bununkini mi? Garantisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Garantisi var evet. Sıfır zaten ürünler. Fatura kesilip çıkacak. Her türlü modemle uyumlu direkt olarak. Diyelim ki salonda modemin var. KAblosuz ADSL modem. Ama senin odandan çekmiyor. Bunu odanla salon arasına bi yere koyuyorsun, kapsama alanını genişletiyor kablo falan çekmene gerek kalmadan. Ya da yurtta kalıyorsun, odana sadece kablolu internet geliyor. Veya modemin kablolu modem, kablosuz yapmak istiyorsun. Buna takıyorsun kabloyu, gelen interneti kablosuz olarak yayıyor. Kablosuz kullanıyosun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 eldar said: kurulumunu yaparken modemin arayüzünü mü kullanıyorsun yoksa bununkini mi? Kurulum şöyle, bi şifresiz wireless yayını yapmaya başlıyor fişe taktığın andan itibaren. Ona girip arayüzüne giriyorsun bilgisayarından. Etraftaki wireless ağları gösteriyor. Seninkini seçiyorsun, şifreni falan giriyorsun. Repeater moduna geçiriyorsun. Sonra sanki ortamda tek ağ varmış gibi oluyor, bi daha bu cihazla uğraşmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bende sundan var 0 isteyen varsa satiyorum 50 tl kargo sizden http://www.hepsiburada.com/liste/dark-300mbit-80211n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300/productDetails.aspx?productId=bd300725&categoryId=410 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 VAR MI ALAN? MUHTEŞEM ÜRÜNLER, DANPİNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ev için olanından lazım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu ev için de kullanılır da fiyatı daha pahalı yani, yoksa evde kullanılmaz diye bir şey yok. Duvara monte şık bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Güçlü bir şey demişsin ya ondan, bi de tabi fiyat konusu var. Bana yatakodasında çekse yeter bir şey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar