Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Repeater


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Elimde birkaç adet güçlü repeater var. Öyle TPlink'in ev tipi modellerinden değil, testisli modeller. Duvara asıyorsun, anasını ağlatıyor ortalığın. Bi proje olacaktı diye aldık ama elimde kaldı. 90 dolara bırakıyorum tanesini. Normal satış fiyatı 150 dolar falan.

http://www.engeniustech.com.sg/files/pdf/ERA150.pdf

Lazım olan varsa şukulasın. Kargo vs. benden. Alın da kurtulalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Garantisi var evet. Sıfır zaten ürünler. Fatura kesilip çıkacak.

Her türlü modemle uyumlu direkt olarak. Diyelim ki salonda modemin var. KAblosuz ADSL modem. Ama senin odandan çekmiyor. Bunu odanla salon arasına bi yere koyuyorsun, kapsama alanını genişletiyor kablo falan çekmene gerek kalmadan.

Ya da yurtta kalıyorsun, odana sadece kablolu internet geliyor. Veya modemin kablolu modem, kablosuz yapmak istiyorsun. Buna takıyorsun kabloyu, gelen interneti kablosuz olarak yayıyor. Kablosuz kullanıyosun artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

kurulumunu yaparken modemin arayüzünü mü kullanıyorsun yoksa bununkini mi?

Kurulum şöyle, bi şifresiz wireless yayını yapmaya başlıyor fişe taktığın andan itibaren. Ona girip arayüzüne giriyorsun bilgisayarından. Etraftaki wireless ağları gösteriyor. Seninkini seçiyorsun, şifreni falan giriyorsun. Repeater moduna geçiriyorsun. Sonra sanki ortamda tek ağ varmış gibi oluyor, bi daha bu cihazla uğraşmıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...