Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bu ne abi durduk yerde kablosu adaptöre girdiği yerde kopan aletin yenisi 200 lira. Cihazımı şarj edecem ya alt tarafı, üstün teknoloji gerektiren birşey değil ki bu arkadaş, böyle temel birşey için hiç 200 lira veresim yok valla. Çok bir tehlike arz etmiyorsa sahte mahte gg valla. Sizlere bir sorayım dedim şunlar alınır mı dersiniz? 1 2 3 Aralarındaki farkı anlamadım, hepsi için de aynı resmi kullanmış vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hepsi aynı model ararlarsa girsinler diye ayrı ayrı açmış, 200 verme boşa. al gg den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 orijinal dışında adaptör almayın. ölen insanlar var bunun yüzünden. http://news.cnet.com/8301-13579_3-57594449-37/iphone-related-death-in-china-could-be-linked-to-fake-charger/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 al gitsin. para kazandırmayın daha fazla şunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ürünler Magsefe 1 mi 2 mi onu anlamadım, 2 tip giriş de var resimlerde. 3üncüsü için magsefe diye belirtmiş, demek ki hepsi magsafe. Bana 2 lazım demek ki, macbook air 13" var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 direk kablo bile alabilirsin kadıköyde 15lira olması lazım adaptörsüz usb kısmı sağlamsa git öyle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 en ucuzundan al bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fin said: direk kablo bile alabilirsin kadıköyde 15lira olması lazım adaptörsüz usb kısmı sağlamsa git öyle al. abi usbden şarj olmuyo ki alet, ya da ben anlamadım dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 adaptöre taktığın parça girip çıkmıyor mu ? o uç usb port işte laptoptanda şarj edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bilgisayara adaptörü takıyorsun direk ve usb girişi değil magsafe girişi kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paran varsa gercegini al. Bir sey olmaz diyorlar ama olabiliyor. Bilgisayarda bilmiyorum ama tablette, telefonda mesela dokunmatik ekrani bozabiliyor, pil omrunu kisaltabiliyor, asiri isinip yanabiliyor. Macbook'lar icin yapilan sahte adaptorler dogru voltaji vermiyor bazen; ne zarari olacagini bilen birine sorun, ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bizim sokakta bi yer var 10 tl. ye alıyorum. en fazla 3 ay dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Selam, Pikleri sönümlemesi, voltaj regülasyonunu düzgün yapması, aşırı akım koruması olması, aşırı ısınma koruması, aşırı voltaj koruması, daha uzun ömürlü komponent kullanımı... Aslında 200TL vs 50TL oluşturacak fark yok toplu üretim için ama kimse sana 200TL'lik ürün performasına sahip bir ürün yapıp da 80TL istemiyor. Çok daha dandik içerikli ürünleri yapıp 50TL istiyorlar. Belkin gibi üreticiler diğer no-name ürünlere göre daha güvenliler bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ttec mi ne, ondan kullanmıştım HTC Sensation'da. Kullandığımın ertesi günü motherboard yandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar