Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 baya south park izler gibi izliyorum forumlarini yalniz. randy marsh terk.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: olm herifler amirim izin ver bi yumrukla öldiriyim modeline büründüler. bi imza bi yazı ile bizi bitiricekler. Pasha said: uo oyniyim diye spora gitmedim server kapandi :) uo forevera bakiyim bari olm biz baktık oraya orasıda aos değil pre-aos server soyleyin o zaman abi, kaldim oyle ortada.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hayır cozum basit degil mi bu topicte somonun db i attıgı mesajın saatine gitsinler server ı oraya geri alsınlar 1 gun kayıp ile go go yapsınlar. bi de database i daha iyi saklayıp sifreleri degistirtsinler tamam iste. her mesele mahkemeye gidiyo lan 2 topici rahat okuyamaz olduk asuhfuahsf
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi o kadar kolay bişeyki aslında ahahah liseli tayfa işte napıcan asdjfh
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi şifreleri dağıtmak daha mantıklı yapma lütfen böyle brainstorm falan.
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Somon said: YAKINDA PATİDEKİ GİZLİ BÖLÜMÜ ORTAYA ÇIKARTACAGIM. çıkardık ya lan sene 2006 mı 7 mi neydi SDIJSDKOĞfga
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 adamlarin site komple mi uctu noldu? acilmiyor forumlari
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bi de adamlara liseli diyince anne diyorlar o çok kötü, bari liseli değiliz işte koca adamız falan diyin anne diyince direk lise tiere iniolar farkında değiller sdf.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 burdan oraya konusmak cok degisik bi konseptmis. asudauhsf beyler okuyan varsa o tarafta bana su neira hooded nası kasılıyo ogretirmisiniz aushduahsd
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 EN BUYUK VETERANUO arcanum db bitti ama dandikmiş, başka server var mı ?
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 koskoca ŞÖLEN i bilmiyo herif o kdr serverda oynamış bide hahaha arcanum şıfır değil mi abi? runuo lazım bize aos
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ahah kamil siber suçlar amirliğine suçduyurusunda bulunucakmış. olm ordaki o 5 soruyu doldurabiliceğin ne var elinde allah aşkına ahah neyin kafasını yaşıyosunuz siz :P
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 türkiyede runuo sunucu var mı ki yada ingilizce tier mi yapsak 500-600 yabancı kişilik bi runuo patlatayım forumlarında eğlenelim TÜRK HACKERS fln diye
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Pasha said: exile nası? 44 online var diyo şu an. sitenin herhangi bi yerinde gidip drop database *; yazsan server kapanır ksdlfş
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 şıper server şifreleri verin la runuo çok bayık sdf
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 HUKUK DEMİŞLER SOMON YAKIYIM MI LAN SENi HE YAKIYIM MI
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bi Allah'ın kulu patiuo yu açsa da bendeki aos sevdası geçene kadar 5-10 gün oynayıp kapatsak ehehe Aslında bir de exeloria mıydı neydi buralarda topici vardır onun ownerı düzgün adamdı serverda gayet iyiydi onu açtıralım lol
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 exeloria iyiydi de sahibi cılgındı herseyi zor yapma pesindeydi. bi aile kuramadıydık. efendim ancienwyrmin 10 katı gucunde bi dragon varmıs ww ye tek atarmıs onu kesebilenlere %3 ihtimalle bi aile tası verirmis onu bsler bilmemne yaparmıs....... amaaan
Öne çıkan mesajlar