Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPY3 - UoForever-VeteranUo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

olm herifler amirim izin ver bi yumrukla öldiriyim modeline büründüler. bi imza bi yazı ile bizi bitiricekler.

Pasha said:

uo oyniyim diye spora gitmedim server kapandi :)

uo forevera bakiyim bari

olm biz baktık oraya orasıda aos değil pre-aos

server soyleyin o zaman abi, kaldim oyle ortada.
Mesaj tarihi:
hayır cozum basit degil mi bu topicte somonun db i attıgı mesajın saatine gitsinler server ı oraya geri alsınlar 1 gun kayıp ile go go yapsınlar. bi de database i daha iyi saklayıp sifreleri degistirtsinler tamam iste.

her mesele mahkemeye gidiyo lan 2 topici rahat okuyamaz olduk asuhfuahsf
Mesaj tarihi:
bi de adamlara liseli diyince anne diyorlar o çok kötü, bari liseli değiliz işte koca adamız falan diyin anne diyince direk lise tiere iniolar farkında değiller sdf.
Mesaj tarihi:
burdan oraya konusmak cok degisik bi konseptmis. asudauhsf

beyler okuyan varsa o tarafta bana su neira hooded nası kasılıyo ogretirmisiniz aushduahsd
Mesaj tarihi:
ahah kamil siber suçlar amirliğine suçduyurusunda bulunucakmış. olm ordaki o 5 soruyu doldurabiliceğin ne var elinde allah aşkına ahah neyin kafasını yaşıyosunuz siz :P
Mesaj tarihi:
türkiyede runuo sunucu var mı ki
yada ingilizce tier mi yapsak 500-600 yabancı kişilik bi runuo patlatayım forumlarında eğlenelim TÜRK HACKERS fln diye
Mesaj tarihi:
Bi Allah'ın kulu patiuo yu açsa da bendeki aos sevdası geçene kadar 5-10 gün oynayıp kapatsak ehehe

Aslında bir de exeloria mıydı neydi buralarda topici vardır onun ownerı düzgün adamdı serverda gayet iyiydi onu açtıralım lol
Mesaj tarihi:
exeloria iyiydi de sahibi cılgındı herseyi zor yapma pesindeydi. bi aile kuramadıydık. efendim ancienwyrmin 10 katı gucunde bi dragon varmıs ww ye tek atarmıs onu kesebilenlere %3 ihtimalle bi aile tası verirmis onu bsler bilmemne yaparmıs....... amaaan
  • Yeni Oluştur...