Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ülkemizde arkeoloji denince akla ne geliyor? Nasıl görüyor halk arkeolojiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 uzaylıların işi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 üçbeş çanak çömlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 işsiz kalmış arkeoloji mezunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 arkeologların tek çalışma imkanının devlette olması. devletin her yıl 3 kadro falan açması. 3 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 neden sordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 türkiye gibi neoliberalist cehennemi bi memlekette uğraşılmaya değer bir alan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 kızları ya çok güzel ya çirkin olur. arası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 moncici said: neden sordun mesleğin ya da bilimin içinde olmayan birisi için nasıl bir izlenim uyandırdığını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Medeni bi ulkede onemli bir alan. Turkiyede diplomali defineci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 imamizer said: kızları ya çok güzel ya çirkin olur. arası yok. ahah aynen ya bkz ege arkeoloji gerci cikrinleri de genelde bohem oldugundan onlarin da giderleri oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bazı avrupa ülkelerinde tıptan çok talep gördüğü ve bölüme girmenin tıptan daha zor olduğu biliniyor bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Hangi avrupa ülkeleriymiş o ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 şaka bir yana arkeoloji içsel bir yolculuğa da neden olabiliyor insanla heyvan arasındaki farklılaşmayı arkeoloji ve eski çağ tarihi okuyarak izlemek çok rahatlatıcı bir etki yaratıyor. insana farklılaşmış bir heyvan olduğunu hatırlatıyor, garip düşüncelerden uzaklaştırıp sadeleştiriyor kafayı falan. bendeki etkisi böyle yani artı yaşadığımız dönemin, teknolojik gelişmelerin kıymetini bilmeyi de sağlıyor. blueslar cazlar falan var mesela diyorsunuz, oh iyi ki 21.yy'da yaşıyorum falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 "roket adam" said: Hangi avrupa ülkeleriymiş o ya :D katıldığım kazıya macar bir arkadaş gelmişti o bahsetmişti. mesela macaristan,slovakya vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bakkalda bulunan lüks tüketim malı arkeoloji. arada fiyatı falan haber olur ama talep olmaz. mesela beşiktaşın stadına engel olan şeye arkeoloji denir türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 engel olarak görüyorsan acı verici zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ben okumak istiyorum arkeoloji ama hiç zamanım yok. Arkeoloji okumadan ölmek istemiyorum. Belki emekli olduktan sonra olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Lisede, üniversitede de arkeolog olmak isterdim hep ama işte türkiye'deki hayat şartları malum. es geçtim mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Aynen sarfettiğin enerjinin karşılığını almak çok güç. Akademisyen olarak devam etmek en iyisi tabi o da çok zor. Kadro çıkmasını beklemek filan baya sıkıntı yani. Özellikle genç yaşta çalışması şart olan insanlar için. Ama yok aileden para var takılacam gezicem keyfimi çıkarıcam diyosan da ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 İş olanağı bi ya, 60 derece sıcaklık altında çalışmak zor bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 O biraz tercihle ilgili bişey ya. Paleolitik arkeoloji filan yapıp mağara mağara dolaşanı da var :) Birde artık imana mı geliyor insan noluyor bilemiyorum ama hiç rahatsız etmiyor güneş. Araştırma bulmanın verdiği heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar