zaidral Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 belki bellowun mekana giderim 1-2 saat. yapacak bir seyim yok. yeni yila acemi birliginde girmekten iyidir her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 evde giricem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Nişanlımla yeni tuttuğumuz eve gidip orada giricez . Yarın sabah saat 07:00'de işe gelicektim , saat 15:00 olmuş o , şuan bu yılın iyi geçiceğini varsayarak başlayabiliyorum kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 zaidral said: belki bellowun mekana giderim 1-2 saat. yapacak bir seyim yok. yeni yila acemi birliginde girmekten iyidir her turlu. anlat panpa dinliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben de lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ne planı lan gidin Taksim'de popo mıncırın. Mobeseler kapalı, polis zaten karışık durumda uğraşmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 +1 yıl kapatmakla uğraşmaktan akşama açıkta kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Yilbasi haftasi ile final haftasini ayni haftaya getiren Bilkent'e tesekkur ediyorum bu konuda. Aksam disari cikmak degil olay, cikilir ama icki icilmeyince evde otururum daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kız arkadaşıma gitme kararı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar