Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatuna Yılbaşı Hediyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam abi bende onunla ilgili söyledim kişiye özel seçilen bir şey sonuçta parfum, birlikte olduğu insanı tanıyordur herhalde ne tür bir parfum seçmesi gerektiği konusunda. genç ruhlu, hipster giyinen kıza gidip de babaanne kokusu almaz herhalde
Mesaj tarihi:
Karışık parfüm kullanıyor, versace, dior, prada içerisine burberry de olsa fazla farketmez bence. Genelde ben seçerim zaten o gün ne süreceğini benim koku seçimimi beğenir.

Ya aslında niye bu kadar kasıyoruz ki. Dur şuna bir sorayım Burberry kullanırmıymış sdfs
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

O öyle olmuyor işte olmuyorr

Eski sevgilimle beraber alışverişe çıkardık, iç çamaşırını bana seçtirtmişti bende hevesle en tahrik edici olanı seçmiştim. Nerden bileyim aynı gün benden ayrılıp, yeni sevgilisi için deniyeceğini.... Off efkarlandım yine bi sigara yakayım

Of gercekse cok iyiymis.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

bingildak said:

hatta iç çamaşırı alışverişine beraber gitmeyi teklif ediyorlar sen seç diye.

senin beğendiğin seksi bulduğun şeyi seçip, giymek amaç.

O öyle olmuyor işte olmuyorr

Eski sevgilimle beraber alışverişe çıkardık, iç çamaşırını bana seçtirtmişti bende hevesle en tahrik edici olanı seçmiştim. Nerden bileyim aynı gün benden ayrılıp, yeni sevgilisi için deniyeceğini.... Off efkarlandım yine bi sigara yakayım

:(
Mesaj tarihi:
imamizer said:

EKMEK AL OLM!!!! BİLDİĞİN Bİ SOMUN EKMEK LAN!!
oha süper fikir. sonra böyle ortadan ikiye bölerken "kalbim gibi ekmeğimi de paylaşmak istedim.." diyip ekmeği uzat. beraber ağlayarak yiyin emrah filmindeki gibi.

bari yanına salam al peynir al. ne o öyle kuru kuruya.
Mesaj tarihi:
geç olmş ama feyz olsun. önce çok dandik bir hediye alın hatta o kadar kötü olsun ki ben yaptım diyebilin. ayy çok güzel düşünmen yeterli falan derken gece yarısı esas hediyeyi verin. parfüm olsun çiçek olsun hiç fark etmez hediye 2x gücüyelecomeback yapmış olacak.
Mesaj tarihi:
Parfümü sipariş ettim pascal'da yazmadı zaten.

http://i.imgur.com/VSkV7gC.png

15 TL indirim kuponu buldum, isteyene verebilirim. Kendime de duş jeli aldım. Baya uyguna geldi sanki...
  • Yeni Oluştur...