aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: abi birlikte olduğu insanı tanımıyorsa kim tanıyacak asdasd anasi gibi taniyamaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tamam abi bende onunla ilgili söyledim kişiye özel seçilen bir şey sonuçta parfum, birlikte olduğu insanı tanıyordur herhalde ne tür bir parfum seçmesi gerektiği konusunda. genç ruhlu, hipster giyinen kıza gidip de babaanne kokusu almaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Karışık parfüm kullanıyor, versace, dior, prada içerisine burberry de olsa fazla farketmez bence. Genelde ben seçerim zaten o gün ne süreceğini benim koku seçimimi beğenir. Ya aslında niye bu kadar kasıyoruz ki. Dur şuna bir sorayım Burberry kullanırmıymış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ahah müşteriye "şuraya da bi imza" diyeceğime "şuraya da bi parfüm" dedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Adamların yılbaşı hediye vizyonu parfümden ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Lord_Argos said: O öyle olmuyor işte olmuyorr Eski sevgilimle beraber alışverişe çıkardık, iç çamaşırını bana seçtirtmişti bende hevesle en tahrik edici olanı seçmiştim. Nerden bileyim aynı gün benden ayrılıp, yeni sevgilisi için deniyeceğini.... Off efkarlandım yine bi sigara yakayım Of gercekse cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Hakuna Matata Hediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 JestersTear said: Adamların yılbaşı hediye vizyonu parfümden ibaret. Paticikte her başlığı kıllandırıp gitmekten başka görevin yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Lord_Argos said: bingildak said: hatta iç çamaşırı alışverişine beraber gitmeyi teklif ediyorlar sen seç diye. senin beğendiğin seksi bulduğun şeyi seçip, giymek amaç. O öyle olmuyor işte olmuyorr Eski sevgilimle beraber alışverişe çıkardık, iç çamaşırını bana seçtirtmişti bende hevesle en tahrik edici olanı seçmiştim. Nerden bileyim aynı gün benden ayrılıp, yeni sevgilisi için deniyeceğini.... Off efkarlandım yine bi sigara yakayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Benden beter durumda olanlari gordukce seviniyorum lan. Tesekkurler lord artur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: EKMEK AL OLM!!!! BİLDİĞİN Bİ SOMUN EKMEK LAN!! oha süper fikir. sonra böyle ortadan ikiye bölerken "kalbim gibi ekmeğimi de paylaşmak istedim.." diyip ekmeği uzat. beraber ağlayarak yiyin emrah filmindeki gibi. bari yanına salam al peynir al. ne o öyle kuru kuruya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Chatlog paylaşmamak en doğrusu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ahahahaha muhabbete gel kaoskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ekran koruyucu / telefon koruyucu abi mesajı almışsındır umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Abi liseli dediginizde inanmamistim. Helal olsun lan. Adam lise iki , tesekkuru 0.2 yle kaciran adam ornegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Lord_Argos said: JestersTear said: Adamların yılbaşı hediye vizyonu parfümden ibaret. Paticikte her başlığı kıllandırıp gitmekten başka görevin yok sanırım zoruna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şu eski fotonu bastırıp çerçeveletebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 OFF LAFA BAK.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 benim mesaj noldu baska topice gidiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 1000 parca puzzle yaptim ben hediye her parcasini sevgiyle koydum 20 gun surdu yardimlarla yiyosa sizde yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 parfum alcaklara yardimci olurdum öm atsalardi ama way too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 geç olmş ama feyz olsun. önce çok dandik bir hediye alın hatta o kadar kötü olsun ki ben yaptım diyebilin. ayy çok güzel düşünmen yeterli falan derken gece yarısı esas hediyeyi verin. parfüm olsun çiçek olsun hiç fark etmez hediye 2x gücüyelecomeback yapmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 MetafiziK aldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Parfümü sipariş ettim pascal'da yazmadı zaten. http://i.imgur.com/VSkV7gC.png 15 TL indirim kuponu buldum, isteyene verebilirim. Kendime de duş jeli aldım. Baya uyguna geldi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar