Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: Esh said: "Benim kokumu begenmiyosun, eski sevgilinin parfumunden aliyosun demek ki" algisi olusmasin. hahaha abi hiç böyle bir deneyimin oldu mu peki Olmamis olsa niye anlatiyim abi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Eski sevgilinin parfümü geyiği çok bombaymış ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi cidden yuh adsasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 düşünemedi'nin inanamadı versiyonunu yaşattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Guzel kadinlarla cikmanin cezasi bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 esh halen birlikteysen yol yakınken dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ben komiklik olsun diye komidine 100 tl koyup git bak bakalim ne varmis falan demistim. Yapmayin kavga cikiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 RRa said: esh halen birlikteysen yol yakınken dön Yok abi 2013 u aseksuel olarak bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: Guzel kadinlarla cikmanin cezasi bu abi. şu dediğin çok ayık lan, bizimkiler çirkin mi yani kezban tripleri yapmıyorlar diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vingthor said: Ben komiklik olsun diye komidine 100 tl koyup git bak bakalim ne varmis falan demistim. Yapmayin kavga cikiyor falan. hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vingthor said: Ben komiklik olsun diye komidine 100 tl koyup git bak bakalim ne varmis falan demistim. Yapmayin kavga cikiyor falan. ayı. önce zarfa koyacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vingthor said: Ben komiklik olsun diye komidine 100 tl koyup git bak bakalim ne varmis falan demistim. Yapmayin kavga cikiyor falan. cnm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: Esh said: Guzel kadinlarla cikmanin cezasi bu abi. şu dediğin çok ayık lan, bizimkiler çirkin mi yani kezban tripleri yapmıyorlar diye asdasd Sen basak burcusun abi, benim kizlarim tabi ki daha guzel olacak . Uzgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vingthor said: Ben komiklik olsun diye komidine 100 tl koyup git bak bakalim ne varmis falan demistim. Yapmayin kavga cikiyor falan. çok bile dayanmış lan sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: Vingthor said: Ben komiklik olsun diye komidine 100 tl koyup git bak bakalim ne varmis falan demistim. Yapmayin kavga cikiyor falan. ayı. önce zarfa koyacaktın. Tabii önce üstüne, adını yazmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 KAPIŞTIRIRIZ BİLADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/orumcek-adam-bisiklet-kostum-gozluk-maske-98065580 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Aras ahahaha abi ben oyle bisi yapsam deplasmanda camdan atarlardi beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi ne lazımsa onu al auehau gittim ben çizme aldım çok mutlu oldu ne zamandır yeni çizme istiyordu alamamıştı kız arkadaşım. aynı kapitalizmin oyunu bunlar harcamayalım etmeyelim derken 270 tl oturdu yine. elimuze verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi hiç şaka kaldıran kız arkadaşınız olmadı mı? ben de yaptım ona benzer şeyler AHIAHIAHIA diye güldüm ŞAKA GIZ! falan dedim geçti hep. "parmağımı çeksene bi" demişliğim bile var asdadfasdghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Bayan kısmının en büyük zaafı ayakkabı ve çanta hiç bir zaman yeteri kadarına sahip olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bızım ıcın de oyun hacı. ayni bokun baska rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 geçen saydım 60 tane çantası var.. etiketi üstünde duranlar hariç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Kari millet lafi cok itici abi kullanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: abi hiç şaka kaldıran kız arkadaşınız olmadı mı? ben de yaptım ona benzer şeyler AHIAHIAHIA diye güldüm ŞAKA GIZ! falan dedim geçti hep. "parmağımı çeksene bi" demişliğim bile var asdadfasdghd O bayanlar şu an nerede, ne yapıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar