Dalacam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Herkese selamlar ve günaydınlar arkadaşlar.. Foruma bugün kabul edildim, Black-ice sayesinde forumu öğrendim. mmorpg ve dota2 hastasıyım.. Benimle o forumlarda sıkça karşılaşabilirsiniz :) ayrıca yeni pc topladığım için şu anki donanım piyasası konusunda da oldukça bilgiliyim.. tekrardan selmalar.. ha malzeme mühendisiyim bu arada, İzmir'de oturuyorum ve çalışıyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 selmalar canıms Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hoşgeldin dilara. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 mimar olduğunu ve pembeyi çok sevdiğini biliyoruz. neden böyle gizliyorsun ki kendini? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aleyküm selamlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: mimar olduğunu ve pembeyi çok sevdiğini biliyoruz. neden böyle gizliyorsun ki kendini? ayıp bilider. kankamı foruma getirdim umutlanmayın kız değil. dilara hiç değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi kankan da olsa usulen bir yoklamak gerekiyor yani ne yapalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 haklısın doğru abi yoklayın. ben şimdi biliyorum tabi sakallı makallı adam empati kuramadım o yüzden bir an. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 merhaba şule.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sakallı makallıysa şehnaz olabilir. merhaba şehnaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Hos geldin sule Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 fresh meat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ben bunu kendime tehdit olarak alıyorum. Black-ice kahveden adam çağırmış. üstelik adamın niyeti nickinden belli. Şimdi savcılığa dilekçe yazıp koruma talep ediyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hoş geldin cam whore Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Malzemeden iyi anlıyorsun yani? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 malzemeden anlarım tabi.. bu arada şule, şehnaz fln ayıb oluyore.. hoş geldin diyenlere eyvallah.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 foruma maldan malzemeden anlayan biri lazımdı, hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hoşgeldin bro. bi sıkıntın olursa beni bul. sokağın köşesinde sıgara içiyo olucam. dı dıııııııııınnnnnnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Hoş celdün da Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Dalacam said: Herkese selamlar ve günaydınlar arkadaşlar.. Foruma bugün kabul edildim, Black-ice sayesinde forumu öğrendim. mmorpg ve dota2 hastasıyım.. Benimle o forumlarda sıkça karşılaşabilirsiniz :) ayrıca yeni pc topladığım için şu anki donanım piyasası konusunda da oldukça bilgiliyim.. tekrardan selmalar.. ha malzeme mühendisiyim bu arada, İzmir'de oturuyorum ve çalışıyorum.. hg dalin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 dalacam mı? neye? kime? neden dalacam? hoş geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ulusalcılara dalıyomuş. çeto kaç kurtar kendini, fena dalacak sana. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 lan valla hiç komik değilsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 maklubeye kaşıkla dalacak hoşgeldin senem bende seni bekliyordum canım kolay bulabildin mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 hiç sevmem düz malzemeci adamları metal bilmez etmez Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.