Dalacam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Herkese selamlar ve günaydınlar arkadaşlar.. Foruma bugün kabul edildim, Black-ice sayesinde forumu öğrendim. mmorpg ve dota2 hastasıyım.. Benimle o forumlarda sıkça karşılaşabilirsiniz :) ayrıca yeni pc topladığım için şu anki donanım piyasası konusunda da oldukça bilgiliyim.. tekrardan selmalar.. ha malzeme mühendisiyim bu arada, İzmir'de oturuyorum ve çalışıyorum.. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 mimar olduğunu ve pembeyi çok sevdiğini biliyoruz. neden böyle gizliyorsun ki kendini? Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: mimar olduğunu ve pembeyi çok sevdiğini biliyoruz. neden böyle gizliyorsun ki kendini? ayıp bilider. kankamı foruma getirdim umutlanmayın kız değil. dilara hiç değil. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi kankan da olsa usulen bir yoklamak gerekiyor yani ne yapalım. Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 haklısın doğru abi yoklayın. ben şimdi biliyorum tabi sakallı makallı adam empati kuramadım o yüzden bir an. Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sakallı makallıysa şehnaz olabilir. merhaba şehnaz. Alıntıla
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ben bunu kendime tehdit olarak alıyorum. Black-ice kahveden adam çağırmış. üstelik adamın niyeti nickinden belli. Şimdi savcılığa dilekçe yazıp koruma talep ediyorum. Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Malzemeden iyi anlıyorsun yani? Alıntıla
Dalacam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 malzemeden anlarım tabi.. bu arada şule, şehnaz fln ayıb oluyore.. hoş geldin diyenlere eyvallah.. Alıntıla
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 foruma maldan malzemeden anlayan biri lazımdı, hoşgeldin. Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hoşgeldin bro. bi sıkıntın olursa beni bul. sokağın köşesinde sıgara içiyo olucam. dı dıııııııııınnnnnnn Alıntıla
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Dalacam said: Herkese selamlar ve günaydınlar arkadaşlar.. Foruma bugün kabul edildim, Black-ice sayesinde forumu öğrendim. mmorpg ve dota2 hastasıyım.. Benimle o forumlarda sıkça karşılaşabilirsiniz :) ayrıca yeni pc topladığım için şu anki donanım piyasası konusunda da oldukça bilgiliyim.. tekrardan selmalar.. ha malzeme mühendisiyim bu arada, İzmir'de oturuyorum ve çalışıyorum.. hg dalin Alıntıla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 dalacam mı? neye? kime? neden dalacam? hoş geldin. Alıntıla
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ulusalcılara dalıyomuş. çeto kaç kurtar kendini, fena dalacak sana. Alıntıla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 lan valla hiç komik değilsin Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 maklubeye kaşıkla dalacak hoşgeldin senem bende seni bekliyordum canım kolay bulabildin mi? Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 hiç sevmem düz malzemeci adamları metal bilmez etmez Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.