bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ortak olmana gerek yok anahtar için, kalenin sahibi anahtarı yerdeki bir kasaya/çantaya atacak 60 veya üstü bir tinker gelip vendordan aldığı anahtarları - kale anahtarıyla denkleştirecek. 1 dakika da 20 tane anahtar yapar herkese dağıtırsın asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 açılıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 @ imamizer, açılıyor abi iç kapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 adam açılmaz diye tıklamamış asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 cyanide la konuştum aylık 400tl ye safe köy vereyim onlara dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 2.kapıda boşuna miyavlamışsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 off hakaretin böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bıngıldak olm naapıyon sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: ortak olmana gerek yok anahtar için, kalenin sahibi anahtarı yerdeki bir kasaya/çantaya atacak 60 veya üstü bir tinker gelip vendordan aldığı anahtarları - kale anahtarıyla denkleştirecek. 1 dakika da 20 tane anahtar yapar herkese dağıtırsın asdas. üye yapmak için dedim zaten anahtar olayı ne ki ya 2 dk da 50 tane yaparım size ne olcak o iş en kolay kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 FEYS VEREYİM FEYSTEN KONUŞALIM CANIN SIKILIYORSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 böyle kur yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Gaboo said: cyanide la konuştum aylık 400tl ye safe köy vereyim onlara dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 asdsadsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 seni kalede bulacağım oggglummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Gaboo said: cyanide la konuştum aylık 400tl ye safe köy vereyim onlara dedi AYLIK 400 NE LAN FAKIRMIYIZ BIZ. sen direk serverin fiyatini ogren ben satin aliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kapı kitli ise hiç bir kapı açılmaz gençler bizim ikinci kapıları kilitleri yoktu şimdi kitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 gerçi 3cü kapıda kapı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: wolas tam bir yarmasın abi. 2.kapı anahtarsız açılıyor. 2 kapı geçmesi lazım dedi yaaa! oldu anasını satayım oceans eleven yaptılar sana capoeira yapa yapa üst kata çıkıp kestiler seni. ben yarmayım abi sen olma. şu nebula gazımız başladığından beri sürekli bişileri anlatmaya çalışıyorum ama yarma olunca demek olmuyormuş anlatamıyormuşum şimdi sayende daha iyi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi bende miyav! abi miyav kapı pls! diye makro bile var asdffghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Llama said: gerçi 3cü kapıda kapı yok AHAHAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kaç tane kapısı var abi bu kalenin asdasd 3. kapı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 beyler oyuna gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 illuminati sığınağı orası. 7 katı temsilen 7 kapı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tinkerla girdim britteyim. ismim beau. şu enektarı getirin 200 tane yapıcam anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar