Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Rezil ettiniz bizi elaleme rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ADAM OLUN DA GELİN O ZAMAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aga beceremiyorsunuz oynamayı sonra laf atıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 totemic said: adamlar sizi karısı yapmış.. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abicim. lag var lag. adamlar spit açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tabii tabiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 patiden geliyoruz demeyin dh den geliyoruz yüzbaşıyım ben filan diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sevmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 çok biliyorsanız gelin bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 olay kale alıp oraya dikmekle olmuyormuş demek ki chrome bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 KALENİ SAVUNAMAYACAKSAN KALENİ DİKMEYECEKSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bladeyi bizden biri mi attı yoksa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kale kale değil sanki sıçrayan midilli gelen geçenin haddi hesabı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi kalenin kapısı kapalı. içeri dalıyor bir kırmızı leydi. ismi de şeblem aquila. makrodaki herkesi yarıyor gidiyor. nedir yani. ne oluyor? adminler oynamamızı istemiyor da misilleme mi yapıyorlar? açık konuşulsun istiyorum ben. yeke yekte deviremeyeceğim adam yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 said: şeblem aquila hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 eğlence bölümünün intikamı koyun booby testleri ardı ardına. adamda koysun blade spiriti yuvanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 neymis ortası deprem ymeiyomus aushd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kapıyı açık bıraktıktan sonra içerisi tomahawk yemese ne olacak? adam giriyor kıtır eppek gibi kesiyor gidiyor. ben kalemin içerisinde bile güvende hissedemiyorsam kendimi nerede hissedeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 benim evimde hissedebilirsin, remote bir yerde ortaklık 20 tl, makroda öldürülürsen kaybını ben karşılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: abi kalenin kapısı kapalı. içeri dalıyor bir kırmızı leydi. ismi de şeblem aquila. makrodaki herkesi yarıyor gidiyor. nedir yani. ne oluyor? adminler oynamamızı istemiyor da misilleme mi yapıyorlar? açık konuşulsun istiyorum ben. yeke yekte deviremeyeceğim adam yok benim. kaleye nasıl dalıyorlar bunlar bug falan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: kapıyı açık bıraktıktan sonra içerisi tomahawk yemese ne olacak? adam giriyor kıtır eppek gibi kesiyor gidiyor. ben kalemin içerisinde bile güvende hissedemiyorsam kendimi nerede hissedeceğim? hem olum kalede savaş olacağı her an kesin iken nasıl olurda macroya bırakıyorsunuz ki sizin hatanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aynen abi ver 20 tl i macroluk eve ortak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 benim macroya bırakan bacılarımı reskille bağladılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi bunlar işin şakası. ben buradan vay efenim eziliyoruz vay efenim bu ne biçim iş böyle diyen herkese sesleniyorum. istisnasız hepimiz bu oyuna eğlenmek için girdik. bir arada bir şeyler yapıp iyi vakit geçirmek ki ben grup aktivitelerinin hepsinde acayip eğleniyorum kendi adıma. geçen gün mesela brite gemi ile çıkartma yaptık. adamlar gemimizi patlattılar falan ama bu kadar eğlendiğim çok az an olmuştur oyunda. biz bir arada olduktan sonra teamspeakten güle oynaya bir şeyler yaptıktan sonra gerisi hikaye. herkesi indirsek madalya mı verecekler? verseler bir yerimize mi monte edeceğiz onu nedir yani. o yüzden ricam. gelmeyenler de gelsin. mekanımız da var ph da açık. acayip de eğleniyoruz. kimse de canın sıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben hala kapıyı açıp,adamın içeri girmesini, girmesinide geçtim oradaki tüm makrocuları keserken adamı atamayan üyeyi çok merak ediyorum kendisini burada açıklasın illa ağır küfür mü edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar