Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tırnak yeme(aslında tırnak etlerimi yiyorum ama...) huyumdan bi türlü kurtulamadım. yemeyince sanki kendimde bi eksiklik hissediyorum. lütfen bana bi çözüm söyleyin.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Oje kullanın boylece yıyemezsınız[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben tırnaklarımı çok dehşet yerim bi aralar tırnaklarıma acı biber sürüodum yemeyim diye ama yinede yiyodum[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tırnak yemiyomuşki admalar kenarlarındaki etleri yiyolarmış yamyam:)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben küçükken tırnaklarımı yerdim. Beyaz ojelerden sürmeye başladım orta2de felan. 3 ay sonra yemeyi bıraktım. Ama halen et yeme alışkanlığı var. Pek de gocunmuyorum...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bende aynı şekilde etleri çok yiyorum kopartıp atıyorum (: *!barbar*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende en çok ağız içindeki etleri yeme alışkanlığı var..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 vallah ben bi kaç kere et yiyim dedim hayvan gibi kopardığım için sürekli kanıyordu bende vazgeçtim.bi de tırnak yerken en çok şeytan tırnağını koparmayı seviyorum çünkü çok güzel bi acı veryior hatta sonra orası iltihap kapıyo o iltihapı elimle bastırıom böle sarı sarı şeyler akıo çok güzel oluo tavsiye ederim. p.s:evet mazoziştim :D[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bendede son 1 haftadir basladi ama benimki usengeclikten tirnaklarimi kesmeye useniom :)[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya kesınlıkle yemeyın tırnaklarınızı 1. sı cok pıs bı sey 2.sı yanı o ellerle kım bılır nelerı tutuosunuz (anlayan anladı) sonra onu elınızle yıyosunuz kotu bı sey[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 24 Aralık 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya ben oturup durup duruken yemıorum da uzadıgında gozume ilişirse kısaltıyorum:P[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Acı oje sür.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende eskıden cok yıyıdoum oje suruncede kesmıodu benı stressten yıyodum ama ıste sonra dusundukce yememeye basladım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu sorun için takma tırnaklar oluyormuş we etkiliymişte.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İlk önce, tırnaklarınızı durup durmadıkken yiyorsanız, bırakmanız için hiç bir engel yoktur, kolaylıkla bırakabilirsiniz. Eğer bir ihtiyaça dönüşmüşse (bknz. sıkıntıda, streste vb.) bunun ihtiyaç olmasını sağlayan şeylerden kurtulursanız (stres, sıkıntı) tırnak yemeyi bırakırsınız. Mesela ben çok çabuk stres olan biriydim, şimdi stresimi azalttım (futbol maçlarını çok az izliyorum, stres arttırıcı bilgisayar oyunlarını azalttım) ve çok mutluyum, tırnaklarımı yemeyi kestim. Evet bir çok şeyden fedakarlık ettim, ama noldu: 1. Çevrendekiler, tırnak yediginin farkında olmayanlar "aa ellerin ne güzelmiş, ben bunu neden daha önce fark etmedim?" demeye başlarlar. 2. Kendine güven kazanırsın, kusursuzluğa bir adım daha yaklaşırsın. 3. Evet karşı cinsin sana olan ilgisi gözle görünecek kadar artar. 4. Hiçbir yerde tırnaklarını saklamak zorunda kalmazsın. 5. Bütün o incik cincik şeyleri (kutu kola vb.) artık kolaylıkla açabilirsin. 6. Parmaklarını masaya vurduğunda, başkalarını rahatsız eden o mükemmel tırnak seslerini çıkartabilirsin. Saygılarımla, 12 yıllık tırnak eksperi[signature][hline]Juàn Carlos Chavez | a.k.a JC Chavez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yıllardır tırnak yerim. Bu alışkanlık bana beşiktaş maçlarını izlemekten bulaştı =) Artık tırnak ve et hepsini yiyorum.Tırnaklarım gerçekten felaket genellikle yemesem bile yoluyorum hergün kanatıyorum. Gelelim zararlarına -Vücudun en hassas noktasıdır parmak uçları.Tırnak ise koruyan en büyük etkendir.Etler bir derece ama tırnak tabakası delindiği veya koptuğu zaman.Vücudunuz hertürlü mikroba açık bir halde oluyor. -En çok kullandığımız organımız olduğu için hertürlü pislik bulaşıyor.Ve hertürlü hastalığı kapma riski oldukça yüksek, Sarılık,Hepatit,Aids gibi hastalıkları kapabilirsiniz. -Ayrıca parmaklarınızın şişme olasalığı çok fazla. -Ve çok iğrenç bir görüntüye sahipler. Nasıl bırakıcaz? -Elinizi sürekli meşgul edicek bir top benzeri birşey alın veya oyun hamuru felam.(Yalnız buda alışkanlık olucak sonra bunu bırakmak içinde uğraşıcaksınız) -Ezcanelerde tırnak cilaları var acı onlardan alıp sürün.Bırakabilirsiniz. Peki sen bıraktınmı? -Hayır ! =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ayy iğrenç ve tıksınçsınız =).. ben ne yerim nede yediririm...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: nedanko, 24 Aralık 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Bende en çok ağız içindeki etleri yeme alışkanlığı var.. tam bunu okurken bende aynı hedeyi ifşa ediyordum:) tırnakta yerdim ama sonradan yemeyeyim kötü oluyor hede hödö dedim kendime ve bıraktım. o kadar saplantı değilmiş:)[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sanıyorum acı oje gibi birşey vardı. yeme alışkanlığını yavaş yavaş kaldırıyordu onu dene..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ağız içindeki et noluyo ?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende de vardı alışkanlık sonra tatil yerinde,deniz falan filan derken,daha çabuk uzuyor,farkettim ki tırnak yemedim ve tırnaklarım uzadı. o zamandır elimi ağzıma pek götürmem,sadece Galatasaray maçlarında bazen oluyor oda olsun o kadar :P şimdi de bilgisayar karşısında 2-3 paket sigara bitiriyorum ve yani hepsini içmiyorum çoğu havaya gidiyor,benim buna bir çare bulmam gerekiyor heh[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben ılk tırnak yemeye Ameliyat a gırmeden once baslamıstım o kadar stress olmustum kı :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: DuNgEoN, 24 Aralık 2004 12:20 tarihinde demiş ki: Acı oje sür. Hiç bir işe yaramıyor. O kadar. Eğer cidden çok tırnak yiyen biriysen, bir vakitten sonra acılı tırnak oooh nefis diyip yemeye başlıyorsun. (kendimden biliyorum) Anca böyle damaklık falan takıcan dişlerini tam kapayamayacan istesen de ısıramıyorsun tırnaklarını... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 harbi ne o ole tırnak yeme allah kurtarsın[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 4. sınıfta manyak gibi tırnak yiyiodum sonra babam bana eğer tırnak yemessem 2 haftada bi 15 milyon vereceğini sölemişti (o zmn çok paraydı bide malum çocuktum o zmnlar :) ) Bide çok kızıodu fln nese bıraktım öle ama şimdi tekrar başladım başlicam gibi bişe arada sırada yiyorum babamın dediği tek laf sana verdiğim onca parayı düşün!!![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar