Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 oha ne saçmaymış lan adam teach eder gelir niye böle yapmışlarki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 4x teach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çünkü nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 4x teach de ne var 100 skill ile baslıyorsun zaten 10 tane daha teachlıcen 400 olacak 3k para gider ogrenmeyede ağır sacma sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 400 mü gerekiyo 4 tane 100 mü gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu zamana kadar 4x i 4 tane gm olarak bilirdimde 2 tane skilli gm charlı karakterimin guilde girince onun bu konuda ole kullanılmadıgını anlayıp yazı yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bi de guild master kimse, ally hede muhabbetini bir açıklığa getirsin dün öyle yarım saat girdim baktım bizimkiler britte action yapiyor adama daliyoruz, biri diyor o order dalmayın, öteki diyor olm ona daliyoruz beriki diyor abi konuştuk dalmicaz adamlarla falan fişmekan diye dün şebnem geldi guilde dalmadık ally mı olduk nolduk anlamadım. 3 tane şebnem var mış bi onu öğrenebildim falan. müttefikimiz kim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hahah şebnemle mi ally oldunuz lan tüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 arkadaşlar mesaiden oyuna girebiliyorum. akşam girmezsem bile en aşaa 8 saat burdayım . bana verin ben dağıtırım, defter kayıt tutarım. içiniz rahat olsun herşey şeffaf bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 BIRAKIN EFSUNLU PRENSİ, AÇIN ÖNÜNÜ TERÖR ESTİRSİN sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bence Aluriel'e verelim... En ilgili o gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aluriel'de aslında çok iyi lider olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dün Root otherdan şebneme dalmayın demişti diğer others üyeleriylede ittifak olduğumuzu söylemişti sonrasında gece britteyken adamlar bize saldırdı gonzales ailesi. Bu yüzden alayına mokoko diyorum daha şebnemi görmedim belki onu pass geçebiliriz ki bence sayı üstünlüğümüz olduğu sürece başka bir guild veya şahıs ile anlaşma yapmak mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi keşke bizde hepimiz aynı nickle başlasaydık oyuna, çok eğlenceli bir taktikmiş, arkadaşlar hangi internet kafedense tebrik ediyorum hepsine kaşarlı tost ve bir saat internet ısmarlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 lider yapacaksanız açıyorum hemen bi karakter ve 400lüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 leş yiyiciye bak başlıkta bekliyor fırsat çıkarsa diye asdasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yok lan uyumuştum 1-2 saatliğine bi geldim ortam süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 açıyım mı char? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 elay melay yok abi. alayına gider yapıyoruz. serverda kesecek adam çok olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 spompas said: bir cok eski oyuncularla guild adına görüşmelere başladım ittifak veya düşman guild masterlarla iletişimdeyim. imamizer said: elay melay yok abi. alayına gider yapıyoruz. serverda kesecek adam çok olsun. Daha kendi aramızda karar veremiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 olm 5 gün daha dayanın kana susadınız anlıorzuda daha makrosu skili bitmemiş 10 küsür adam kaldı dün bi sayım yapılabilecek durumdaydık yapmadık the other dan sebnem bana mesaj atmış gece 2 de ordamısın kaleye gel diye savastınızmı naptınız valla anında order yada chaos basabilirim kaleye 10 kişi yap desin basiyorum tusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi verin ayari chaos olun benim 2. karakter bitio siz bi turlu macro ayarlamadiniz :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 az biraz daha ibneligini öğrenmeyede ihtiyacımız var adamlar cakal gibi oynuyor. daha marklarımız tam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 birde pvp alistirmasi yapicaklara yardimci olabilirim tatil zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 son sey eklemek istiyorum . milletin arkadasini dostunu almamazlik etmeyin, elitist ezik olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar