Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HotLine said: kizin onunde de cikarip uo oyniyamiorm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 olay kitaplara guild kuralları yazmaya seviyesie incek lan hıyarlık yapmayın sadece bu kadar basit. bireysel olarak yardımcı olun birbirinize. kaleye ihtiyacınız olmayan şeyler atın. 5-10 kişilik bi arkadaş ekibi değiliz malum, sömürenler mömürenler saçmalayanlar oluyor. onu göze alarak kutulara birşeyler atın bundan sonra. keyfimize bakalım işte. lider kim olursa olsun savaş açmak, kabul etmek, order/chaos olmak gibi kararları konu açıp tartışmadan vermesin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 16 sayfa ne ya? toplantı bitsin bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 guild master moriarty olacak. ben de nebulaya admin olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tiLi said: 16 sayfa ne ya? toplantı bitsin bakıcam minoc demirci cüceler ve alchemist nineler heyetine üye olmak da zor iş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 guild master olursam bu guildi kurmak için para veren herkese verdiği parayı faiziyle geri ödeyeceğim 1 hafta içinde. temiz siyaset mori mori morioğlu hem temiz hem dürüst bir insanoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 herkese action pack(horse+reg+pot) de dağıtılacaksa oyumu veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senin oyun yok, git buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 jester daha kaliteli işler yap. bayık oluyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bir aluriel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ahuhuahhyasdw napmisiniz yahu :-) sunucunun kotulugunden birbirinize sarmayin kizlar :P At llama koymak sorun degil benim icin oyunun parcasi zaten gene koyarim da, pet trading contract birakirsaniz siz de bana, dahasi da gelir, buldukca atarim kasalara, siz kavga etmeyin gencler yeter ki :-). Hatta birazdan oyuna girince beni bulup ilk 5-10 tane contract verene ostard vercem, besili, hizli kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 catze seni reskille almak istiyorum hmphsssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 catze'nin verdiği ostard'a hala binemiyorum korkudan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Şorme ne kestim ama seni hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi cidden surda 10 yil sonra ultima icin bu kadar insan toplanmisiz. kalpler kirilmasin, gonuller hos olsun. olursek oluruz yapacak bir sey yok. benim ilk 2 pvp tecrubem yaklasik 30sn surdu. adamlar antremanli, biz paslanmisiz. keyfimize bakalim. olunce birbirimizle dalga gecelim, gulelim, eglenelim. Zaten yakin zamanda sikilip, sileriz ultimayi yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 L2p nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Alirim kalemi giderim duzgun oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kalemi mi? 6 koldan sol orta taraftaki benim abi. onu bi ayırda gerisini alabilirsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 komple kaleyi almayi denemeyin zaten. bolerek ufak ufak alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 voys lütfen en azından benim postumun altına yazı yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aynı konuyu geçtim hadi ona bişey yapamayızda lütfen benim postumun altına yazı yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi aranızdaki husumet nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 beğenmiyosan iran'a git bareder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kestim heralde üzüldü. ağlamalı mı oynuyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar