Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 tabloid spekülasyonları her zamanki, yeni bir gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi bu adam böyle ölüm hak etmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bu adamın böyle bi durumda olduğunu bildiğimde üzülüyorum. 2 haftada 1 pazarları televizyonda formula 1'i açardım izlerken, bi yandan da pcde aynı pistte oynardım.. Schumiyi seçerdim ve resmen gerçekle yarışırdım. Bi de kaç tursa o kadar tur sayısı yapardım. Hemen hemen aynı sürsün diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 neutrino said: Aklıma geldi noldu bu adam diye az önce. Ömrünün sonuna kadar komada kalabilirmiş; http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2540228/Michael-Schumacher-coma-rest-life.html Umarım öyle bişi olmaz, severim ben Schumacher'i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çok kötü yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 adam ölürse kermit'in şom ağzından ölecek valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Olumsuz mu adam? Neden sasirip uzuluyorsunuz? Hatta gebersin it, bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Sen geber herif niye oluyo, lol kezban midir nedir nasil kiskanmis sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bence kaliko aslinda hakinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gercek hakinen bu deil damm sayfa bası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 şehitlerimize bu kadar üzülmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ölmüş beyler rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bi sus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 uyandırmaya başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yok yok baya fenaymış durumu. gidici diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 şumayer kayarken ölüyor, kolinmakri helikopterde, paul walker yolcu koltuğunda. uygun şekilleri eşleştirin mantığıyla dalga ağır geçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 uyandiginda turkce konusmaya baslasa ne acaip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Değil paticik, internet Dünyası kermit kadar kalitesiz ve başarısız troll görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 trol degil ki, aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 takip edemedim pek, sakat kalma durumu hakkında bilgi var mı hiç ? Acı bir tecrübe yaşadığım için beyin kanaması sonrası vucudun bir bölümünde (sağ veya sol göz-el-ayak) geçici felç olabiliyor. Yıllar sonra rehabilitasyon ile düzelebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bu saatten sonra mucize olmadığı müddetçe uyanamaz diyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bu hafta komayı bitirme sürecine başlamışlar, ilk tepkiler olumlu diyorlar. kesin bir durum yok yine de iyi ya da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 benim son okuduğum kaynaklar öyle diyordu. şimdi de komadan çıkaracaklar yazmışlar 3 saat önce. ama çıksa bile eskisi gibi olamaz diyorlar çok uzun süre kaldığı için. "If he pulls through, he may not be the man he was," said Dr. Tipu Aziz, head of neurosurgery at Oxford University. "Given the length of time he's been in (intensive care), he has clearly had a very severe head injury," he said. "It's too early to know how intact he will be, but I would guess there is going to be some kind of lasting damage." acaba schumiye sorsalar tercihini ölmeyi mi, eksik yaşamayı mı seçerdi böyle bir efsaneyken. mesela bunu muhammed ali açısındanda çok merak ediyorum. http://abcnews.go.com/Sports/wireStory/doctors-bring-schumacher-coma-22294938 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar