paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Selam, Her türlü düşük motor olmuş o :D Saygılar.
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Katibim said: Bilirsiniz Çekiş Gücü başlıklı yazımda böyle bir laf dönmüştü bende konu açayım dedim ben 1.2 opel corsa mla başlayayım zamanında hem 1.2 hemde tiptronik bu aracı alma hatası işledim Çamlıca yokuşlarını bilirsiniz Aracımı almışım arkamdada kimse olmadığını görerek 1. viteste (ki aracım o yokuşta 2. vitese çıkmayı başaramıyordu) aheste aheste çıkmaktayım tam sol yanımda muhteşem manzarayı seyrederken birden yanımdan profesyonel bisikletçilerin geçtiğini gördüm... Korkuyla karışık şaşkınlık içinde gaza bastım ama ne mümkün aracımı ne zaman 2. vitese atsam bayılıp kalıyor... Mecburen kaderime razı oldum ve yokuş çıkana kadar adamları seyrettim.. Yokuş çıktıktan sonra hırsla adamları solladım ama yokuşta yaşadıklarım bi ömür hayatımda derin bir yara olarak kaldı Not: O değilde yokuş çıkarken bisiklet zili çalmaları çok koydu be abi Ahahaha evet ya. Bende geçen bi son model cla 180 sürdüm. Kağnı gibi araba reno fluenceler yabıştırıp yabıştırıp geçti otobanda sinir oldum. Köklüyorum yetişemiyoda. İnsan çıldırıyo resmen.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 topiği yeni keşfettim bir solukta okudum. 1.3 yaris (kağıt üstünde 87 bg şimdi 65e falan düşmüştür) ile bebek yokuşunda arabada beylikdüzünden bebek starbaksa taşıdığım iki tane özenti friendzone kız ile kaldık. kızlar elinde kahveleriyle biriken araç kuyruğunun önünde indiler, yokuş biraz düzleşene kadar 20m falan tırmanıp geri bindiler. aslında araba çekecek gibiydi ama sikko multimode vites ısrarla pati çekiyordu. o zaman dev şişko da değildim hani çekmedi işte lanet araba. ortaokuldaki sahte nike tişörtümle dalga geçilmesi bile bu kadar fakir hissettirmemişti... ikisiyle de görüşmüyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 oha şöyle bişey yaşasam bilekleri keser küvete yatardım net
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 2012 land cruiser prado 2.7l 160bg dangalak japonlar niye 160bg yaptılarsa arabayı... 4 kişiyiz, dik yokuş çıkarken daha doğrusu çıkmaya çalışırken yanından lada 2107'nin fişek gibi sollaması baya koymuştu.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 düşük motor maceralarında 2.7L hikayesi mi anlattın sen?
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 goldbären said: topiği yeni keşfettim bir solukta okudum. 1.3 yaris (kağıt üstünde 87 bg şimdi 65e falan düşmüştür) ile bebek yokuşunda arabada beylikdüzünden bebek starbaksa taşıdığım iki tane özenti friendzone kız ile kaldık. kızlar elinde kahveleriyle biriken araç kuyruğunun önünde indiler, yokuş biraz düzleşene kadar 20m falan tırmanıp geri bindiler. aslında araba çekecek gibiydi ama sikko multimode vites ısrarla pati çekiyordu. o zaman dev şişko da değildim hani çekmedi işte lanet araba. ortaokuldaki sahte nike tişörtümle dalga geçilmesi bile bu kadar fakir hissettirmemişti... ikisiyle de görüşmüyorum. nikeın sahte olduğunu nasıl anladılar?
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 tişörtün bir omzundan öbür omzuna şerit gibi 20 tane falan nike logosu vardı abi. adam etiketi komple basmış zevkine, kendince adidas yapmış. hummel ama nikelısı gibi düşün. yıl 1999-2000
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 pazar collection modaydı ama o zamanlar. boşuna üzülmüşsün.
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 goldbären said: topiği yeni keşfettim bir solukta okudum. 1.3 yaris (kağıt üstünde 87 bg şimdi 65e falan düşmüştür) ile bebek yokuşunda arabada beylikdüzünden bebek starbaksa taşıdığım iki tane özenti friendzone kız ile kaldık. kızlar elinde kahveleriyle biriken araç kuyruğunun önünde indiler, yokuş biraz düzleşene kadar 20m falan tırmanıp geri bindiler. aslında araba çekecek gibiydi ama sikko multimode vites ısrarla pati çekiyordu. o zaman dev şişko da değildim hani çekmedi işte lanet araba. ortaokuldaki sahte nike tişörtümle dalga geçilmesi bile bu kadar fakir hissettirmemişti... ikisiyle de görüşmüyorum. kizlari niye indiriyosun abi, senin de inip arabayi kaderine terk etmen gerekiyodu
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 tiLi said: şimdi giysen ikon olursun hayir DIZ olursun
Öne çıkan mesajlar