olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 içinizdeki kamyoncu ruhunu serbest bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 GERGE said: Soyle yaris yap, hizli git, hepsini gec demeyen de; uzunca, yavasca, arkada muzik acabilecegim, yatagima uzanip, elime gamepad'imi alip, huzur icinde, terapi niyetine oynayabilecegim bir araba oyunu ariyorum. Var mi? Eurotruck simulator 2 steamde kampanya vardı 6 dolares. Bundan daha huzurlu bir araba oyunu yok hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dağ tepe dolaşmak çok keyifli de gamepadle oynayamıyorum böyle oyunları. büyüynce logitech g27 alcam. çoluğumun çocuğumun rızkından çalıcam anasını satim. 800tl direksiyon mu olur. kaç senelik alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kesinlikle mafia 1 free ride. şehir dışında sakin sakin gezmenin kırı bayırı izlemenin keyfini hiç bir oyun vermedi bana. ama harita çok küçük işte. sırf onun oyununu yapsalar da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 g27 cok saglam alet ama ya benim arabadaki direksiyondan bile iyidir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi cok net euro trucki tarif etmiş adam ya sigara içiyosan hemen bakkaldan bi kırmızı malboro al soft uzun rampa basında yak vites ufalt rampa sonuında camdan sallarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Türk otobüs firmalarının ve Türk şehirler arası otobüs modlarının eklendiği de o muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 G27 şart yalnız euro truck keyfi için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ufak bi tuğla alıyorsun, gaz tuşunun üstüne veya eğer pedal varsa hafifçe pedalın üstüne koyuyorsun. Maksimum Euro Truck keyfi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 g27 yi kullanmak araba kullanmaktan zor cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 En son gta. Al standart bir araba, sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Law said: GERGE said: Soyle yaris yap, hizli git, hepsini gec demeyen de; uzunca, yavasca, arkada muzik acabilecegim, yatagima uzanip, elime gamepad'imi alip, huzur icinde, terapi niyetine oynayabilecegim bir araba oyunu ariyorum. Var mi? Eurotruck simulator 2 steamde kampanya vardı 6 dolares. Bundan daha huzurlu bir araba oyunu yok hehe. Alasım geldi, iki üç sorum var 1-Steam'de ki Eurotruck'a Volvo modu eklesek sıkıntı olurmu yoksa dlclerle hazır mı geliyor? 2-Beklesek HumbleBundle'a da düşer mi? 3-Online özelliği varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mod falan eklemeden oynuyoum ben volvo zetn oyunda var, online oynanmıyor ama multi modu yapılıyordu araşrtır bir netten, ara ara indiirm oluyor steamden ordan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar