reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi adam kötü demiyorum ama böyle futbolculara garanti para sistemini sevmiyorum tatile geliyorlar versinler 6 milyonda versinler ama koysunlar maddeleri şu kadar asist başına gol başına diye madde koysunlar dünyaları versinler adamda çaba sarf etsin. Garanti para sistemine karşıyım herifi direk yatmaya iten bir sistem özellikle yaşı yaklaşmış oyuncularla. adamın iyi olduğuna şüphe yok ama buraya gelince yok etmesin adam kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ya abicim bu adam gelse noolcak, bunun istediği pası atacak veya attığı pası anlayacak oyuncu yokki sizin takımda, BRde tekrar dirilmesinin sebebi kendi dilinde ve klasında topçuların arasında oynamasıdır. Tek başına biraz kasar, sonra bakar adamı anlayan yok küser Egemenler Yalçınlar da budayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 oda doğru.drogba nın oynamadığı maçlarda şınayder boş pas atıp duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Aynen öyle. Tek adamın kendini yırtmasıyla takım oyunu olmuyor malesef. Ama bence gelsin. Renk olur. Para benim değil nasılsa :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 almeida portekiz milli takımının forveti, kimler ile oynadığını saymama gerek yok. oguzhan arsenal alt yapı eğitimini almış adam, tekniği kalitesi ortada. olcay ve töre ayakları iyi süratli yetenekli adamlar, bunlar ile oynayamayacak yani öyle mi ? fernandes oguzhan orta sahasi ile almeida gol krallığında lider suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ya abicim bu adam gelse noolcak, bunun istediği pası atacak veya attığı pası anlayacak oyuncu yokki sizin takımda, BRde tekrar dirilmesinin sebebi kendi dilinde ve klasında topçuların arasında oynamasıdır. Tek başına biraz kasar, sonra bakar adamı anlayan yok küser Egemenler Yalçınlar da budayınca.su gercekten var sneijder ilk geldiginde attıgı pasları millet anlamıyodu gec kosuyodu 1 sene oldu anca anlasmaya basladılar. ronaldinho gelirse en azından izleyecek biri olur keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 applev0dka said: almeida portekiz milli takımının forveti, kimler ile oynadığını saymama gerek yok. oguzhan arsenal alt yapı eğitimini almış adam, tekniği kalitesi ortada. olcay ve töre ayakları iyi süratli yetenekli adamlar, bunlar ile oynayamayacak yani öyle mi ? fernandes oguzhan orta sahasi ile almeida gol krallığında lider suan. biraz Oğuzhan dışında hiçbiri bi nane değil, Fernandes gidiyor zaten, Töre de karadelik gibi anca deli eder Ronaldinhoyu top vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 reampage said: Abi adam kötü demiyorum ama böyle futbolculara garanti para sistemini sevmiyorum tatile geliyorlar versinler 6 milyonda versinler ama koysunlar maddeleri şu kadar asist başına gol başına diye madde koysunlar dünyaları versinler adamda çaba sarf etsin. Garanti para sistemine karşıyım herifi direk yatmaya iten bir sistem özellikle yaşı yaklaşmış oyuncularla. adamın iyi olduğuna şüphe yok ama buraya gelince yok etmesin adam kendisini. abi bak bu ronaldinho gibi adamlar bildiğin futbol için imal edilmiş .. yani bu adamlar için futbol nefes almaktan farksız, bu adamlar yatmaz abi bu adamlar oynadıkca zevk alan aldıran adamlar, yakın örnek olduğu için drogba dan ornek vericem, drogba gs a geliyorken gs,lı arkadaşlarımdan bazıları bu kadar para verilirmi yatacak diyorlardı, onlarada demiştim bu tip adamlar yatmaz adamların doğalarına aykırı abi, adamlar futbol oynamak için yaratılmış ki ronaldinho bambaşka bir şey.. heleki adam avrupaya geri dönüyor, brezilya milli takımında dunya kupasında oynayacak adam bu. bırak yatmayı daha da gösterecek kendini, avrupa futbolunda milyonlarca insan ronaldinho yu takip edecek, biraz geniş açıdan bakın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 "Tatar Ramazan" said: applev0dka said: almeida portekiz milli takımının forveti, kimler ile oynadığını saymama gerek yok. oguzhan arsenal alt yapı eğitimini almış adam, tekniği kalitesi ortada. olcay ve töre ayakları iyi süratli yetenekli adamlar, bunlar ile oynayamayacak yani öyle mi ? fernandes oguzhan orta sahasi ile almeida gol krallığında lider suan. biraz Oğuzhan dışında hiçbiri bi nane değil, Fernandes gidiyor zaten, Töre de karadelik gibi anca deli eder Ronaldinhoyu top vermez fernandesi saymadım zaten olurda gelirse ronaldinho almeida olcay-oguzhan-r10-atiba-töre orta sahası olur, gayet de oynar yani bu 6 isim çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sakatlığı yoksa abi 2 milyon için bu adamı kaçırırsanız vurun başınızı duvara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 sneijderi satıp ronaldinhoyu biz mi alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 adam ronaldinyo lan, para yetmiyosa takımın geri kalanını satar denkleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Gelirse gidip alirim lan formasini, asarim sneijderimin yanina. Getirin adami, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Gelirse 10 tane forma alirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hakkat paranız yoksa biz alalım ya. Drogbayla rekor kırsınlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben digiturk un yerınde olsam el altından beşiktaş'a 2 milyon veririm getirin lan şunu derim :) adam kaç tane kutu sattırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Aynı şeyleri tekrar yaşamayalımda. Bu arada bu herifi normalde alırlardı çoktan ama en tüzük sayesinde kimse cebinden hibe yapmıyor artık sponsor şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ne var abi, versinler birine parayı, o da ben sponsor oldum desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ronaldinho'nun geleceğini düşünmüyorum. adamı sene başında sözde alacaklardı, ikinci yarı gelirim dedi ama yine yatışlarda gibi duruyor. gelse efsane olur ama çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kick starter acalim lan CROWDFUNDING ile topcu alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bende alabileceğimizi sanmıyorum, yönetimde o vizyon olsa, şimdiye kadar almışlardı. şu adamın kulübe olan getirisini yapacağı reklamı, sponsorluk satışlarını nasıl arttıracağını kestiremiyorlarsa ben ne diyim ki, adidasla gittiler forma anlaşması yaptılar mesela, şu adamı aldıktan sonra yapsan 2 mılyon fazla alırdın en az... kaç tane dünya markası ronaldinho yazacak forma üretmek istiyordur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ronaldinho içn gelsin o zaman http://www.youtube.com/watch?v=_pe7ZK5fTyI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi para var, bütçenin ayrıldığı söylenmişti de büyük ihtimal başka transferlerden feragat etmek gerekecek. Hal böyle olunca ya diğerlerinden vazgeçemiyorlar ya da mallar. Ulan Ronaldinho lan cidden, ölüsü sana neler katar. Arkadaş ben kulüp sahibi olsam, Ronaldinho "gelebilirim" bile dese varımı yoğumu ortaya koyarım. Ronaldinho oğlum! Bu arada Atletico MG ile son 2 hafta kala şampiyonluğu kaçırmışlardı. Şampiyonda olacaklardı az daha :D Gerçi daha büyük başarı yakaladılar, Libertodores'i kaldırdılar. G. Amerika ŞL'si işte orada daha büyük başarı mı var? :D Gerçi Ronaldinho geldi, başarılar geldi demek biraz o takıma ihanet etmek olur. Ronaldinho hani doğru yapılanmanın üstüne koyulan yerli tabir ile çilekti. Bernard, Rocha, Donizete, Pierre, Marques gibi adamlara vardı. Josue, Jo, Gilberto Silva, Tardelli gibi Avrupa da tutunamayıp dönmüş adamlardan feci verim aldılar. Esasen çok iyi bir kadro değildi ama işte Ronaldinho çok iyi yönetti. TD başarısı da vardı. O sezon iç sahada ligin en iyi takımıydı bir de, namağluptu yanılmıyorsam. Benim iç sahada banko 1 tercihimdi asdfasd Burada keraneci dediğimiz Jo orada o takımda 12 gol 9 asist mi ne yaptı asdfsda Takımda fazla iyiydi. Ronaldinho da işte onları bir üst seviyeye çıkartan adamdı. Zaten ne olursa olsun, mükemmel takım olsan da elinde gerçekten kaşarlanmış 1-2 veteranın yoksa iyi takım olmaktan öteye geçemiyorsun. Arsenal yıllardır iyiydi, ama bir tık yoktu. Kazanmanın tadını almış, yaşına rağmen başarı kaşarı olmuş bir adamı aldılar da ne kadar seviye atladılar bir anda. O yüzden BJK gibi takımlara Ronaldinho fazlasıyla gerekti. Ne olursa olsun almaları gerekiyor. Gerekirse yanına düşündüğün adamlardan biraz vazgeç, bir tık altını al defonu biraz ufak tut ama olsun. Ronaldinho oğlum. Drogba ve Sneijder olayı yanı başımızda. Bok gibi kurulmuş, denge konusunda götü başı oynayan takıma iki senedir ister şans olsun, ister başarı olsun nasıl yorumlatırsan yorumlat en az ŞL 2. turu getirdiler. GS'nin popülaritesini arttırdılar vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 cimlatik klübünde ne işim var la benim demiş olmasın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar