Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NTV Spor'a konuşan Kızıl, "Muhakkak hesap soracağız. Emek hırsızlığı yapanları lanetliyorum. Resmen çocuğu çaldılar. Beşiktaş'ın yaptığı ahlak dışı bir harekettir. Cenk Tosun ile at hırsızı gibi poz verdiler" ifadelerini kullandı.
Mesaj tarihi:
pfdk bu saçma açıklamalara da ceza verebiliyor mu?
bir de bu başgan bruma'yı alan başgan değil mi?
kameraları görünce ünlü olmak istedi heralde
Mesaj tarihi:
said:
"Avrupa'da bu transferler çok oluyor ancak Türkiye'deki kadar polemik konusu yapılmıyor."

"Cenk, Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek bir futbolcu. Buna rağmen Gaziantep'e çok önemli bir meblağ kazandırarak gidiyor."

Sergen demiş. Kızıl ile sene sonunu görecek mi bakalım asdf
Mesaj tarihi:
ömer, atiba, galibiyet vs br yana en çok pedro franco'nun kendisine 'beşiktaş'ta oynayacak topçu değil' vs diyenleri göt etmesine sevindim. çıktı babalar gibi oynadı. seneye sivok'u yollayıp yanına bruno alves ayarında bir herif alsak bir de, hem uzun hem de sert basan birini, çok daha iyi bir ikili oluşur.
Mesaj tarihi:
şey var bir de eğer pedro franco evladım olsaydı falan filan ama böyle yazıldığı gibi okuyacaksın eyer franko vs nasıl ama? smileyi asıl şimdi hak ettim bence ??
Mesaj tarihi:
tolga zengin nasıl bir şerefsiz ya. sen burda lanettayn konuşan bir adam değilsin, sporun içinde olan bir adamsın çıkmışsın hala 3 sene önce şampiyon olduğumuz sezon diye araya laf sıkıştırıyorsun. alırsın o kupayı tffden, tff.org a 2010-2011 sezonu şampiyonu trabzon yazdırırsın sonra ötersin lavuk lavuk istediğin gibi
Mesaj tarihi:
o kupayı alsın şampiyonluğu tescil edilsin sonra göğsünü gere gere konuşsun. böyle yavşaklığın alemi yok artiste bak 3 sene önce ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ SEZON diye araya laf koymalar bilmemneler yakışmıyor.
Mesaj tarihi:
Şike yapıp bide millete şerefsiz demek ne güzel bişey ya.

Adam gayet hakkı olan kupa için içinden gelenleri söylemiş.

Şerefsiz arıyorsak aziz yıldırım ile şekip'e bakıcaz önce.
Mesaj tarihi:
adam sampiyon olduklari sezon icin "sampiyon oldugumuz sezon" dedi diye serefsiz oluyorsa ; sikeyle sampiyonlugu calmaya calisip, sonra yakalanip, ustune butun olasi yargi kurumlarinca cezalandirilan takim ne oluyor?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...