arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ofsayt yokmus aferin veli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Pektemek gelio hazir misiniz. Mac doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 gokhana gel ya neler yapiyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Su gokhanin ters ayagi 1 yildiz ya. 3 yildiz olsa real mardindeydi sdffdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 zaa yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Demin aynisi olduydu akin dokunamadiydi hani. Tolga uyudu malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şu1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hadi kanser gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Oguzhan bugun sorumluluk almadi. Zaten atiba olmasa sicis veli de bi garipti bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 oğlum siz şu danyi almakla kendinize en büyük kötülüğü yaptınız vallaha billaha, mustafa sarp daha iyi gözümde yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 beşiktaş yine kansering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Su an siritmadi da biz asil sabriyi almadigimiza pisman olucaz ahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Neyse rakibimiz kasımpaşa 3-1 geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şerefli üçüncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 nese yendik bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi bilic far görmüş tavşan gibi kalıyor ikinci yarılar arkadaş 0 müdahele taktiksel anlamda, saha nasıl çıkıyorsak öyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi kenarda adam yok ki asdf müdahale edince girenler kötü olduğundan daha kötü gidiyor. Ömer'i hiç oynatmıyordu. Adam resmen bugün bir kez daha beni artık düzenli olarak oyuna alacaksın dedi. İyiydi hep girdikten sonra, Pektemek vs. sokacağına net bir şekilde Ömer'le gidersek iyi olur. Franco çok iyiydi. Sivok ile birlikte oynaması şart, tecrübesizlikten hata yaptığı birkaç yer oldu ama genel hanesinde artıları bayağı bayağı ağır basıyor. Şu adamı ilk yarı oynatsaydık işte keşke ... Ferdisiz daha iyiydik bir de, onsuz da olabileceğini net bir şekilde gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu yeni schalkeden gelen ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 peksimet gireydi iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 reampage said: bu yeni schalkeden gelen ne oldu ? Sakatlandı tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 gerçek beşiktaşlı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 biyik kulüpler biyikliğini bilmeli en biyik terbiyesiz fikret orman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Atiba, Gökhan (tu) Atiba her yerdeydi. İlk golde Gökhan'ı görüp topu bırakmasından her pozisyonda hakeme baskı kurmasına adam sahada herşeyi yaptı. Uzun zamandır ilk kez Bilic'in ilk 11'ini ve oyunucu değişikliklerini beğendim. Bugün sorunumuz ortada topu dağıtamayışımızdı. Oğuzhan daha fazla sorumluluk almalı. Aynı sistemi bir de Jones ile görmek lazım. Ömer diyip duruyordum. Oyuna girerken gözlerim yaşardı. Şans verildi ve golünü attı. Asist Dany'den onu not düşelim. Olcay'ın golü çok güzeldi. Tabelası da geçen sezona yaklaşıyor ama nedense ben onda o ateşi göremiyorum. Bilmiyorum artık Samet gazı mıdır, birşeyler eksik adamda. Mal gol yeme kontenjanımızı hiç beklemediğim bir isim, Tolga kullandı ama onda bugün bir konsantrasyon eksikliği vardı bariz. Sakat oynamasına veriyorum. Adam otuz tane kurtarıyor zaten, bir kez sıçma hakkı olsun. Yeni oyuncular ve kadroya sonradan monte edilenler için tabii ki asıl test Kasımpaşa maçı olacak. Özellikle bu stoper ikilisiyle çıkarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Cons said: peksimet gireydi iyiydi ya mustafa golyokdemek girse maçı kapıyordum bu sefer. işin kötü kısmı şimdi almeida sakatsa ve peksimet kasımpaşa maçına ilk 11 çıkarsa bize kemoterapi gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ibrahim kızıl zırlamış oyuncumuzu çaldınız diye dsflşkvmsdklm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar