Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

Abi kenarda adam yok ki asdf müdahale edince girenler kötü olduğundan daha kötü gidiyor.

Ömer'i hiç oynatmıyordu. Adam resmen bugün bir kez daha beni artık düzenli olarak oyuna alacaksın dedi. İyiydi hep girdikten sonra, Pektemek vs. sokacağına net bir şekilde Ömer'le gidersek iyi olur.

Franco çok iyiydi. Sivok ile birlikte oynaması şart, tecrübesizlikten hata yaptığı birkaç yer oldu ama genel hanesinde artıları bayağı bayağı ağır basıyor. Şu adamı ilk yarı oynatsaydık işte keşke ...

Ferdisiz daha iyiydik bir de, onsuz da olabileceğini net bir şekilde gördük.
Sosyal ağlarda paylaş

Atiba, Gökhan (tu) Atiba her yerdeydi. İlk golde Gökhan'ı görüp topu bırakmasından her pozisyonda hakeme baskı kurmasına adam sahada herşeyi yaptı.

Uzun zamandır ilk kez Bilic'in ilk 11'ini ve oyunucu değişikliklerini beğendim. Bugün sorunumuz ortada topu dağıtamayışımızdı. Oğuzhan daha fazla sorumluluk almalı. Aynı sistemi bir de Jones ile görmek lazım.

Ömer diyip duruyordum. Oyuna girerken gözlerim yaşardı. Şans verildi ve golünü attı. Asist Dany'den onu not düşelim.

Olcay'ın golü çok güzeldi. Tabelası da geçen sezona yaklaşıyor ama nedense ben onda o ateşi göremiyorum. Bilmiyorum artık Samet gazı mıdır, birşeyler eksik adamda.

Mal gol yeme kontenjanımızı hiç beklemediğim bir isim, Tolga kullandı ama onda bugün bir konsantrasyon eksikliği vardı bariz. Sakat oynamasına veriyorum. Adam otuz tane kurtarıyor zaten, bir kez sıçma hakkı olsun.

Yeni oyuncular ve kadroya sonradan monte edilenler için tabii ki asıl test Kasımpaşa maçı olacak. Özellikle bu stoper ikilisiyle çıkarsak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...