Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bende onu anlamadım zaten, gaziantep boşu boşuna hayırlı olsun felan demedi yani, adamın bonservisini alıp birde heriflere yarım sezon bedavaya kiralamış gibi olmuşuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bonservise falan para odenmemis ki? melih gokcek soruyor: nerde okudun!!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Almeida GG Kasığında arılar var diye idmandan erken salmışlar. İlk kontrollerde ciddi olabilir denmiş. Yarın daha detaylı kontrollere girecekmiş. Antep maçında büyük ihtimal olmaz deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 fizban said: bonservise falan para odenmemis ki? melih gokcek soruyor: nerde okudun!!!?? Gaziantep başkanı söylemiş 1m cenk tosundan 400k bjk den alıyoruz 3 tarafta mutlu felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 DarKRideR said: arcane said: Takımını terk edip ülkesine dönen Batalla mı o dediğin? sdfsd. Fernandes'den arıza çıktı o. Batalla'nın suçu değil. Aksine Bursa'lı gazeteciler ve hatta benim üniversiteden birkaç tribüncü arkadaş açık açık yönetime her maç sövüyorlar. Batalla görüp görebileceğiniz en düzgün insanlardan biri diye söyleniyor. Ne gece hayatı, ne insanlarla sorunu varmış. Adamın bir annesi var, antremandan çıktığı gibi göremezsiniz zaten genellikle direkt yanında diyorlar. Orada olayı zaten direkt Daum'a bağlıyorlar. Daum geldiği gibi tartışmışlar. Sonra kokocu bildiğin mobbing yapmış. Bayağı bayağı ağır tartışmalar dönmeye başlayınca yönetimden yardım istemiş. Yönetimde buna atar yapmış, git topunu oyna diye. Batalla da çok ters tepki alınca antremana çıkmamış. Bunun üstünde yönetim sürekli yerel basına falan yalan şeyler söylemiş. Bir ara vardı bizde de işte Quaresma sahaya işedi, komşusunun köpeğini sikti falan gibi haberler. Benzerleri işte, direkt yöneticilerin ağzından. Adamda bunları görünce direkt ülkeyi terk ediyor. En son işte idmanlara gelmediği için totalde 2.5 milyon euroluk mu ne ceza yazılacaktı. Kanunen yazılabiliyormuş, taraftar tesis bastı olaydan sonra da yönetim devam edecek gibi... Bursalı arkadaşlar çok sövüyorlardı. Geldiklerinden beri yönetimi hiç sevmiyorlar. Daum'a zaten karşılar ama skorlardan sonra biraz dinmişlerdi. Batalla'yı geri getiremediler diye şimdi çok daha feci sövüyorlar. Zamanında şu kadarını Ergic'e yapsalardı keşke diyor insan da solcu olduğundan umurlarında olmadı... +1 Batalla çok sevilen bi oyuncu bursa camiasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sen gemlikli degilmiydin ya? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Batallayı çok seviyoruz demedik abi, batalla çok seviliyo dedik. Yoksa gemlikliyiz elhamdülillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bu arada bu Önder Özen yırrıkı galiba 5+0+3ün takipçisiyiz minvalinde bir şeyler söylemiş. Doğruysa hani bu adam normalde yabancı sınırına karşı ama sezon ortasında değişmesin filan diyordu? Bunun yanında etikçi Fikoya sevgiler. Veysel transferi etik değil diyenler haftaya Antep-BJK maçı varken bu transfere ne diyecek acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 fifa ve uefa kuralları doğrultusunda sözleşmesinin bitmesine 6 ay dan az kalmış futbolcu ile transfer görüşmesi ve sözleşmesi yapabilme hakkının kullanılması diyeceğiz zira maç öncesinde rakip takıma bedava futbolcu verip de bununla aynı kefeye koyacak kadar geri zekalı değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Veyselden farki ne? Bu arada üzerine alınmasaydın etik degil diyen buradan cevap verebilecek insanlar degil. Bir de bedava futbplcu dedigin kimi vermisiz? Bruma diyorsan zaten diyecek sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mighty_THoR said: fifa ve uefa kuralları doğrultusunda sözleşmesinin bitmesine 6 ay dan az kalmış futbolcu ile transfer görüşmesi ve sözleşmesi yapabilme hakkının kullanılması diyeceğiz zira maç öncesinde rakip takıma bedava futbolcu verip de bununla aynı kefeye koyacak kadar geri zekalı değiliz Futbolcu karşılığında yabancı kontenjanı satın aldık. Bence yine bi düşünün ne olup olmadığınızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Hangi futbolcu pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bruma olayında kimseyi vermedik. Bunun yanında Bruma olayı etik değilse eğer bu Cenk olayı hiç etik değil. Ha bana kalırsa ikisinde de sorun yok. Bosman kuralını zaten biliyorum ve sorun etmiyorum şahsen. Ancak Veysel ve Tarık olayında ne yaygara koparmıştı Eskişehirli yöneticiler ve basın. Sorun olabilecek bir nokta varsa o da imza atması değil de BJK formasıyla şimdiden poz vermiş olması. Bir de Antep başkanı çıktı dedi. Fenerbahçe böyle bir durumda olsa aynısını yapardık diye. Adamlar bir karşılık beklemiyordu ama kıyak yapmamızı bekliyorlardı tabi. Keşke yapsaydık, ayıp oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ağlaklığın lüzumu yok ya veyselde normal cenkte brumaya ağlayanlarda çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ahaha ne güzel lan futbolcu da vermemişiz, ben yiğiti verdik sanıyordum. Demek ondanmış bu kadar ağlamalar. Şike yapan yöneticiler yerine yönetici vasfı olan adamları seçerseniz siz de şirinleri görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 veysel, cenk, tarik falan bunlar normal. onlarda bir sikinti yok. kuluplerin istedikleri zaman kadro disi birakmalari da normal. yani normal degil de haklari. ama bruma olayi normal degil. ben diyorum ki, orada, antepli bir yonetici, kisisel bir cikar saglamistir aksi takdirde mumkun degil. zaten antepliler kulubu hortumlamaktan fln da sorusturma vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 para mara bisey verilmistir belki, ya da sezon sonu bi kiyak yapilicaktir. bakarsin kirayi uzattirip bi sezon antepte oynatirlar brumayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Aslında Dany gidecekti ama Dany zırtopozu istemedi galiba, sonra Yektayı gönderelim denmiş sanırım o da gitmemiş. Onlarda kimseyi vermeyince aldılar bir puanımızı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bruma olayında adamlar dany ve yektadan birini istemisler anladıgım kadarıyla kiraya. yekta 5 dakika bile olsa galatasarayda oynamak istiyorum demis. dany de besiktastan teklif varken gaziantepe gitmem demis. galatasarayda da "eh gaziantepe gitmeyeceksen otur lan yerinde" diyecek "bosluk" olmadıgı icin dany e bastıramamıs. cok misli muslu oldu ama boyle yani genel olarak gozuken olay. o yuzden ibrahim kızıl suc galatasarayın falan diye cıktı. aslında tam olarak dogru degil. futbolcuyu zorla bi yere yollayamıyosun sonucta. bizimkiler her turlu anlasma ortamını saglıyo adam gitmiycem diyo napıcaksın. gaziantepe bi kıyak gecilecektir seneye falan. ilk bastan adamlar da(gaziantep kızıl) cıktı dany i kiraladık biz diye acıklama yaptı. kıyagımız buydu ya da kontenjan satın almak icin verecegimiz ucret dany i beles kiralamak olacaktı. sonra dany reddedip besiktasa gidicem ben dedi. o hesaplanmamıs bi tatsızlık oldu. belki seneye bruma iyilesince gaziantepte oynar falan 1 sene asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 lanet olsun besiktas butun planlarimizi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Besiktas hak yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Darksun said: fizban said: bonservise falan para odenmemis ki? melih gokcek soruyor: nerde okudun!!!?? Gaziantep başkanı söylemiş 1m cenk tosundan 400k bjk den alıyoruz 3 tarafta mutlu felan diye. cenk için fener ile anlaştık diyen başkan mı? ssdfsd. biraz hayal gücü ile antep maçı korku filmi gibi olabilir sdfsdfs. almeida yokken karşıda oynayacak olan transferimiz cenk tosun'dan gol yiyeceğiz. o sırada tek forvet mustafa pektemek kanser edecek. ömer yaşıyor mu diyeceğiz. bir bakacağız kadroda yok. tam bu esnada bilic kenarda dilini dudakları arasına almış, klasik pozunu veriyor olacak. mustafa yerine holosko girecek. o sırada artık yorulmuş olan gökhan'ın yerine holosko giremediği için oğuzhan sağda oynayacak. üzerine muhammed girecek, o girince olcay freestayla oynayacak. sonra kamera antep klübesine döner. sergen sırıtmakta, coming soon. tek eksik cuma ayın 13'üne değil de 14'üne denk geliyor sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 antep brumayı fıstık tarlasında çalıştırıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bruma olayı ile cenk'in kıyaslanması bile başlı başına futbol fiyaskosu. daha 1 ay önce bayern 11m euro vermedi mi levandowski'ye ? kurallar çerçevesinde ''parasını'' verip alıyoruz. bruma olayı ne kadar kurallar çerçevesinde görünse de orda kayıt dışı verilen bir şey var, altında dönen bir olay var, klübün değil belki şahısların cebine giren paralar var. öyle temiz bir olay degil o pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lewandowski beleşe gitti bayerne.aynı cenk gibi sene sonu bayern e gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar