Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ö.ö sene başında takıma klübe katkısı olur ama oynanan oyuna katkısı olucağını düşünmüyorum demişti ronaldinho için dengeyi bozmadan finanse edebilirlerse gelsin epeydir sempatik zenci slotu boş o dolar en azından.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Oğuzhan AMC değil bu arada ya, direkt göbek oyuncusu olarak oynuyor.

Birkaç maçta Ferdi geriye çekilip o öne çıktı oralarda takıldı ama olmadığını gördüler.

Ronaldinho ayrıca Brezilya da bayağıdır sol açık oynuyor. Bernard'ı bazen sola alıp onu ortaya koyuyorlardı. Her yerde oynuyordu asdfsd

Atiba - Oğuzhan - Ronaldindo üçlüsü ya da sol açık Ronaldinho Veli - Atiba - Oğuzhan üçlüsü olur. İkincisi daha iyi bana kalırsa ki o zaman Olcay GG. O da sağa geçirilir sorun kalmaz.

Şu ortasaha olursa Yılmaz Vural'ı da getirelim.

http://www.youtube.com/watch?v=LdW3Gv-uee8
Mesaj tarihi:
Olcay'ı silmeden bir çözüm bulmalılar. Ciddi katkısı var takıma. Öyle ön plana çıkmıyor filan ama iki senedir takımın en iyisi filan. Olcay'ı artık ferdi'nin yerinde filan oynatır herhalde..
Mesaj tarihi:
said:
TRANSFER | Beşiktaşlı yöneticilerin Roberto Assis ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmadı. Arada 2 milyon avroluk fark var. (DHA)

TRANSFER | Roberto Assis, Beşiktaş'ın 4.5 milyon avroda diretmesi halinde yarın görüşmeleri sonlandırarak Brezilya'ya dönecek. (DHA)

4.5'u biz veriyorsak komple iyi para yalnız ya, değer mi değer de onca ihtiyacımız varken Ronaldinho'a gömmek kötü olur. Şu Lescott olayı doğruysa onu alalım esas
Mesaj tarihi:
messi'nin fizik kurallarını alt üst eden vuruşu!
http://www.youtube.com/watch?v=0ejH7833Vb8

birde futbol tanrısına bakalım :)
http://www.youtube.com/watch?v=5eT5qRycV7o

hani 2 milyon için şu adamı almayacaklarsa ben bunların kafasına sıçayım, şu adamı alsınlar olimpiyat stadına kombineleri çıkartsınlar çok çok rahat çıkartırlar o 2 milyonu.

ronaldinho lan bu .. guti hagi q7 filan değil ronaldinho
Mesaj tarihi:
Messi'nin vuruşu ile ronaldinyonun vuruşu arasında fark yok. İkisi de topa yere değdikten sonra gitmesi gereken yöne doğru döndürecek şekilde vuruyor.

Fizik kurallarını alt üst eden bişey diil. Fizik 101 en fazla.
Mesaj tarihi:
askdjaklfjakldjlakd ekşiden alıntı

beşiktaş'a transfer olduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

idman günlüğü:

o. şahan: veli lan gördün mü adamı naaptı.
v. kavlak: dur bi dakka dur şu hareketi yapmaya çalışıcam, şöyle yapıyo, şöyle yapıyo, şöyle, şöyle. işte ben bundan sonrasını yapameyom.
Mesaj tarihi:
Ronaldinho necip e bakarak veli ye pas aticak , veli de ronaldinho nun baktigi yone baktigi icin top taca gidicek felan bosverin abi almayin takimin dengesi bozulmasin.
Mesaj tarihi:
Ben de istemiyorum. Bu kadar eksik varken tek oyuncuya o kadar para yatırmak saçmalık. Tabii o trink basılabilen 4.5m euro ile Dentinholar, Eneramolar alınmasın.
Mesaj tarihi:
Hiç kafanız çalışmıyor. Adama 6 verseniz adam daha sahaya çıkmadan o parayı büyük ölçüde çıkartır forma, reklam vs vs ile. Sırf bu adamı izlemek için taraftar akın eder sahaya. Ben bile gelirim gs li olarak. Veli topu 1 kere taça çıkartır 2 kere çıkartır sonra oda alışır. Hagi nin yanında yetişen emre gibi birde futbolcu yetiştirirse süper.
Mesaj tarihi:
ronaldinho gibi bir adamı istemeyenleride gördük ya ne güzel :)

ronaldinho gelmesin beşiktaş 3 sene üst üste şampiyon olsun, hatta gitsin uefa kupasını kazansın, 30 yıl sonra hatırlanmaz bile, ama değil 30 yıl 50 yıl sonra bile ronaldinho konuşulacak , bu adam futbolu beşiktaş'da futbolu bıraktı denilecek. ve bunu sadece 2 milyon için kaçırma durumundayız.Bahsettiğimiz adam yıldız oyuncu sıfatının üzerinde.

kulübün ronaldinho isminden nasıl bir fayda sağlayabileceğini hala düşünemiyor insanlar. Transfer yapman bile kolaylaşır, ronaldinho ile aynı takımda oynamak istemez mi futbolcular! Adamı görmeye can atan avrupada milyonlarca hayranı var, sırf forma satışından çıkartırsın parasını,

Gerçekten yöneticilerde düşünemiyor bunu, ronaldinho isminin büyüklüğünün farkında değiller heralde, şu adamı al olimpiyat stadına kombine çıkart, o paranın kat kat fazlasını cıkartırsın, benim cevrede benim gibi 36-37 yaşında fenerlisi gslısı , olimpiyata kombine çıksın alırım diyor!

2013 yılındaki performansıda ortada videolarını izleyin , oynuyor arkadaşlar adam oynuyor! aynı şeyler drogba içinde söylenmişti, onuda izliyoruz. Bu adamlar futbol için yaratılmış, bu adam oynar arkadaşım oynar. takımıda oynatır.
Mesaj tarihi:
Şu an gs acaba drogba gider mi korkusu var. Hatta adamı futbolu bıraktığında bile istiyoruz.

Ronaldinho yu alıp oynatıp birde futbolu bırakınca teknik danışman falan yaparlarsa gs li olarak ben bile keyif alırım bu işten. Başkası olsa neyse de Ronaldinho bu! hiç bir zaman yatacağını falan sanmıyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...