reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Abi ö.ö sene başında takıma klübe katkısı olur ama oynanan oyuna katkısı olucağını düşünmüyorum demişti ronaldinho için dengeyi bozmadan finanse edebilirlerse gelsin epeydir sempatik zenci slotu boş o dolar en azından.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Simdi orcun gelip paintte dis cizilmis fernandes koycak
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Queresmadan daha beter patlar, ha bi de bi Alex değil sdfsdf
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 DarKRideR said: Oğuzhan AMC değil bu arada ya, direkt göbek oyuncusu olarak oynuyor. Birkaç maçta Ferdi geriye çekilip o öne çıktı oralarda takıldı ama olmadığını gördüler. Ronaldinho ayrıca Brezilya da bayağıdır sol açık oynuyor. Bernard'ı bazen sola alıp onu ortaya koyuyorlardı. Her yerde oynuyordu asdfsd Atiba - Oğuzhan - Ronaldindo üçlüsü ya da sol açık Ronaldinho Veli - Atiba - Oğuzhan üçlüsü olur. İkincisi daha iyi bana kalırsa ki o zaman Olcay GG. O da sağa geçirilir sorun kalmaz. Şu ortasaha olursa Yılmaz Vural'ı da getirelim. http://www.youtube.com/watch?v=LdW3Gv-uee8
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Zlatan'la anlaştım tek engel para
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Olcay'ı silmeden bir çözüm bulmalılar. Ciddi katkısı var takıma. Öyle ön plana çıkmıyor filan ama iki senedir takımın en iyisi filan. Olcay'ı artık ferdi'nin yerinde filan oynatır herhalde..
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 said: TRANSFER | Beşiktaşlı yöneticilerin Roberto Assis ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmadı. Arada 2 milyon avroluk fark var. (DHA) TRANSFER | Roberto Assis, Beşiktaş'ın 4.5 milyon avroda diretmesi halinde yarın görüşmeleri sonlandırarak Brezilya'ya dönecek. (DHA) 4.5'u biz veriyorsak komple iyi para yalnız ya, değer mi değer de onca ihtiyacımız varken Ronaldinho'a gömmek kötü olur. Şu Lescott olayı doğruysa onu alalım esas
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 rodrigo tabataya 8m verirsen ronaldinyo da gelir yıllık 6m ister, boşuna pazarlık yapmasınlar baştan kaybetmişler masadaki kozları.
tinu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 messi'nin fizik kurallarını alt üst eden vuruşu! http://www.youtube.com/watch?v=0ejH7833Vb8 birde futbol tanrısına bakalım :) http://www.youtube.com/watch?v=5eT5qRycV7o hani 2 milyon için şu adamı almayacaklarsa ben bunların kafasına sıçayım, şu adamı alsınlar olimpiyat stadına kombineleri çıkartsınlar çok çok rahat çıkartırlar o 2 milyonu. ronaldinho lan bu .. guti hagi q7 filan değil ronaldinho
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 guti ve q7'yle, Hagi'yi ayni cumle icinde keske mesajin basinda kullansaydin da gerisini bosa okumasaydik.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Messi'nin vuruşu ile ronaldinyonun vuruşu arasında fark yok. İkisi de topa yere değdikten sonra gitmesi gereken yöne doğru döndürecek şekilde vuruyor. Fizik kurallarını alt üst eden bişey diil. Fizik 101 en fazla.
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Adam Türkiye ye gelsin dünya gözüyle izleyelim. Bastır bjk
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 la olm bunlar neki, Revivo bunları 15 sene önce yapıyordu, Fenerden önce Celta Vigoda böyle bir klibi vardı
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 askdjaklfjakldjlakd ekşiden alıntı beşiktaş'a transfer olduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. idman günlüğü: o. şahan: veli lan gördün mü adamı naaptı. v. kavlak: dur bi dakka dur şu hareketi yapmaya çalışıcam, şöyle yapıyo, şöyle yapıyo, şöyle, şöyle. işte ben bundan sonrasını yapameyom.
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ronaldinho necip e bakarak veli ye pas aticak , veli de ronaldinho nun baktigi yone baktigi icin top taca gidicek felan bosverin abi almayin takimin dengesi bozulmasin.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bu herifin gelmesini istemeyen bir tek ben varım herhalde. 6 milyon ne abi messi 10 alıyor zaten sdfx
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ben de istemiyorum. Bu kadar eksik varken tek oyuncuya o kadar para yatırmak saçmalık. Tabii o trink basılabilen 4.5m euro ile Dentinholar, Eneramolar alınmasın.
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hiç kafanız çalışmıyor. Adama 6 verseniz adam daha sahaya çıkmadan o parayı büyük ölçüde çıkartır forma, reklam vs vs ile. Sırf bu adamı izlemek için taraftar akın eder sahaya. Ben bile gelirim gs li olarak. Veli topu 1 kere taça çıkartır 2 kere çıkartır sonra oda alışır. Hagi nin yanında yetişen emre gibi birde futbolcu yetiştirirse süper.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 drogba nın gs de yaptığı etkinin yarısını yapsa yeter zaten bjk için
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ronaldinho gibi bir adamı istemeyenleride gördük ya ne güzel :) ronaldinho gelmesin beşiktaş 3 sene üst üste şampiyon olsun, hatta gitsin uefa kupasını kazansın, 30 yıl sonra hatırlanmaz bile, ama değil 30 yıl 50 yıl sonra bile ronaldinho konuşulacak , bu adam futbolu beşiktaş'da futbolu bıraktı denilecek. ve bunu sadece 2 milyon için kaçırma durumundayız.Bahsettiğimiz adam yıldız oyuncu sıfatının üzerinde. kulübün ronaldinho isminden nasıl bir fayda sağlayabileceğini hala düşünemiyor insanlar. Transfer yapman bile kolaylaşır, ronaldinho ile aynı takımda oynamak istemez mi futbolcular! Adamı görmeye can atan avrupada milyonlarca hayranı var, sırf forma satışından çıkartırsın parasını, Gerçekten yöneticilerde düşünemiyor bunu, ronaldinho isminin büyüklüğünün farkında değiller heralde, şu adamı al olimpiyat stadına kombine çıkart, o paranın kat kat fazlasını cıkartırsın, benim cevrede benim gibi 36-37 yaşında fenerlisi gslısı , olimpiyata kombine çıksın alırım diyor! 2013 yılındaki performansıda ortada videolarını izleyin , oynuyor arkadaşlar adam oynuyor! aynı şeyler drogba içinde söylenmişti, onuda izliyoruz. Bu adamlar futbol için yaratılmış, bu adam oynar arkadaşım oynar. takımıda oynatır.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 adam resmen beşiktaş şampion olsun önemli değil benim için ronaldhino daha onemli dedi
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ronaldinho denen adam suan messi neyse birkac sene once oydu. barca da oynayip da sevip saygi duydugum tek adam. r10 u begenmeyenler barbi bebekleri ile oynamaktan mac izlemedi sanirim
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Şu an gs acaba drogba gider mi korkusu var. Hatta adamı futbolu bıraktığında bile istiyoruz. Ronaldinho yu alıp oynatıp birde futbolu bırakınca teknik danışman falan yaparlarsa gs li olarak ben bile keyif alırım bu işten. Başkası olsa neyse de Ronaldinho bu! hiç bir zaman yatacağını falan sanmıyorum.
Öne çıkan mesajlar