Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Tutup tutmamasına birşey demiyorum , zaten 1,5 ya da 2 senede mi ne gönderdik ama iddialıysan ona göre takım kurmak zorundasın. Olcay simao dan daha iyi performans veriyor (çoğunlukla) , Gökhan is q7 den daha az. Rakiplerle kıyasladığında yinede ağlıyorsun. Alman 2. liginden topçu getirip manyak bir performans bekleyemezsin ki. Gökhan da başta iyiydi şimdi kötü, satın alma opsiyonu çok uçuk, bizden başka 1 takım daha talip olsa biz alamayız. Kiralık oyuncu almaya uğraşıyorlar ama nedense alım opsiyonları hep uçuk. Adam tutarsa ki senin istediğin tutması zaten , TR de 2 tane takım var direk üstüne atlayabilecek. Bunlarda ki mantıkda ben yenisini bulurum o zaman gerek yok o kadar para vermeye. E bunun planını alırken yapsana yahu. Fenerin avrupada olmadığı bir ligde biraz daha cesaretli olmak gerekirdi. Ya bizim bilmediğimiz birşey biliyorlar (1 sene daha ceza almak gibi) ya da cidden şansa bırakıyorlar işi. Şu durumda ben kasımpaşa'nın bizi geçeceğini ts'nin zorlayacağını düşünüyorum, 4.-5. bitiririz, böyle bir fırsat varken yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Transfer yapamıyoruz da yaptıklarımız arasından ciddi anlamda patladığını söyleyebileceğimiz sadece Sezer ve Eneramo var. Hatta Sezer yine süre alacaktı da Eneramo direkt patladı. Onun dışında hani patladı demek için erken ya da form tutanlar için diyemeyiz bile Geçen seneki transferler zaten direkt bombaydı. O yönetim bu senekinden daha kötüydü ve engellenen transferler, yapılanlar vs. ortada... Erikkson olayı zaten Altınsay'ı kaçıran olaydı. Adam gidip yalvar yakar Van Gaal ile prensipte anlaşıyor. 4 milyon yıllık istiyor diye yönetim olarak veto ediyorsun (ve söylentilere göre yönetimden bu işin olmasını en çok isteyen yine Fiko'muş, ama sinmiş.) ama gidip erikkson ile "ön sözleşme" imzalayan Tamer Kıran'ın teklifini ciddi ciddi görüşmeye başlıyorsun. Ha bir de ön sözleşme olduğu için o para olayı çıktı. Ama onu olaya sebep olan Tamer Kıran kendi cebinden verdi. İyi ki kasadan almadılar... Bizim kısa vadedeki en büyük kurtuluş ümidimiz Altınsay'dı. O olsaydı geçen yıl şampiyon olurduk, net bir şekilde olurduk. En kötü Van Gaal ulan, borumu... Dünyada takım revize etmek, gençleştirmek diyince adını allah gibi anabileceğin 4-5 isimden biri, Ferguson'u saymazsan konusundaki en itibarlı kişi... İşte bu tip vizyonsuz adamlar Beşiktaş yönetiminde bulunuyordu, yeni yönetimde de var birkaç tane... Bunu kabul ediyoruz da Fiko yönetiminin en takdir edilecek yanı genel olarak Beşiktaş'ın iyiliği için çalışıyor ya da çalışmaya çalışıyor olmaları diyebiliriz. Var aralarda kendi reklamı için orada bulunanlar da genel olarak kötü niyetli değiller. Bunu çok özledik işte yıllardır. O yüzden Fiko'ya en az 3-4 sene daha katlanmamız ve destek olmamız gerekiyor. Adamların altına girdikleri yük basit bir iş değil. GS'nin bile stad olayı olmasa istedikleri kadar transfer yapsınlar bizden farkları olmazdı. Şike süreci de bu arada GS'ye çok kârlı geldi. Direkt iki rakibi egale oldu. Alttan Anadolu takımı gelmeyince rakipsiz şampiyon da o sezon bile FB'ye kaptırıyorlardı az daha şampiyonluğu. Tamam saçma sapan bir sistemdi vs. de öyle abartılı bir planlama veya organizasyon yoktu orada da Beklemek gerek sadece, bu taraftar 8 yıl çekti. 2-3 sene sabredemiyorlar. Lafa gelince Dortmund, Porto olalım demek kolay halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Porto dortmund lafları hep geçiyorda bizim burada olmaz o sistem. Alt yapımız süper olacakda sürekli yatırım yapıp direk adam çıkartacağız yok abi hayal yani. Bizim metin ali feyyaz dönemi ile şimdiki bir değil, şartlar tamamen farklı. Takım deneme tahtası gibi, 2 senedir her derbide yeniliriz diye çıkıyoruz, puan alabilmek bile süpriz oluyor. Ha Fikret ormanın iyi niyetli olduğuna katılıyorum, ama yetemiyor işte. Her sene birşeye sığınmaları iyiye işaret değil. Şimdi desen seneye stad geliyor ciddi bir kadro kurarlar desen bunlara güvenemiyorsun ki. Her dönemde sürekli 1-2 yıldız ismi verip millete gaz veriyorlar, sonra direk fail. En zararlı durum bu herhalde, demeç bile verme ya imza atılana kadar, millet bıktı usandı. Elde olan adamlar bile sezon sonu gidiyor, kimbilir yerlerine hangi saçma isimleri alacaklar merak ediyorum. Ona da kesin adam oh oh 2.5 milyonluk maliyetten kurtulacağım alırım 1.5 a birini oynatırım diye bakıyordur, böyle bakkal hesabı ile başarılı olunması çok zor, bizde o planlamayı göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 darksun iyisin hossunda kac senedir demiroren basda stat ile ilgili ne yapabildi.Digeri geldi direk yoluna soktu ne zaman biter bilemem ama sponsoru olan bitecegi kesin olan bir proje olarak yuruyor.Hani Demirören ile adalıyı ayıramazsın nasıl simdi önder ozen ile fikret ormanın ayıramıcagın gibi kaldıki arsenal bile besiktastan böyle 6-7 gomlek ustun bir takım bile stadı yenilenirken transfer butcesi minımuma inecek kadromuzu korucaz ufak tefek transfer yapacaz demişti.fikret ormanın gecer not almasının tek ve en önemli kıstası o stad heleki arada CL faln katılırsak 10 tane adalı eder gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Die 4 u fiko. Ayrica surekli bayramimi yilbasimi kutluyo sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bu arada Porto ve Benfica'nın yaptığı transferlerde bonservis bedellerinde minimum riske girmek için %50'sini fondan aldığını (Tabii ki Mendes :D) ve her ne kadar astronomik oyuncu satışları yapsa da bu miktarların en az yarısını fona devrettiğini biliyorsunuz sanırım. Sadece bu konuda Porto'yu örnek almıştı Beşiktaş sdfdsasd Parlat/Sat aynı zamanda başarıya götürecek şekilde kadronun altını doldur olayı biraz zor. Dortmund her ne kadar iyi bir model gibi gözükse de oyuncularına ilk 1-2 sezon kimse salça olmadı, ama 3. sezondan sonra kuşlar kanatlanıp uçmaya başladı, düşüşteler. Bu modeli Avrupa'da bana kalırsa en iyi uygulayan takım Basel. Ama o da kendi ölçeğinde ve ligdeki rakipsizliklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 CL ye katılmak hayal zaten. Bu senede stada sarılmışlar diyorum zaten ama bittiğinde de göreceğiz. Bakın adamlar planlı programlı adam bile alamıyorlar , istedikleri halde. Bunun o kadar da para ile alakası yok. Basına reklam edip rezil etmeleride cabası. Çok yanlış işler dönüyor, adamın seçimden önceki demeçlerini listeleyip yanlarına ne yaptığını yazsın biri =P Hesap sormalar, beni çok görmeyeceksinizler vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Beşiktaş'ın yabancı transfer etmesi zor. Ya Fenerbahçe gibi 3'ün 5'in pazarlığına bakmayıp koyacak masaya parayı (Ki bu yok), ya da Ünal Aysal gibi istediği ülkeden istediği mevkiideki biriyle buluşma ayarlayıp, lobi yapabilecek (Bu daha da zor, Fiko'nun yurtiçinde bile saygınlığı mid-tier) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Fiko'nun yaptığı stad çöker benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Evet gece kondu gibi stad yapıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Rhom said: Fiko'nun yaptığı stad çöker benden söylemesi valla bana da böyle geliyor bir de acayıp hakket hızlı gidiyor stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 24 saat işçi çalıştırıyorlar. Normal yani, yine de sezon açılışına yetişmeyecek büyük ihtimal stad inşaatı ki kendileri de dediler zaten bir tribün inşaat halindeyken sezonu açabiliriz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Stadı mühürlemeye gelmişler breh:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 stadın kötü olduğunu sanmıyorum, ama 7/24 adam çalıştırdıkları için hızlı ilerliyor gerçekten. şu anki yönetim tam anlamıyla acemi ve gelenden geçenden kazık yemeye çok müsait, ama bu yd gibi kötü niyetli olduğu anlamına gelmez. zaten herhangi bir erken seçim beşiktaşın daha da zararına olacaktır. dövizin artması ise ciddi sıkıntı yaratacak. benim asıl beklentim önder özen'den, adam yok gibi resmen. o el atmadığı sürece yönetim-takım arasındaki boşluk daha da sıkıntılar doğuracak gibi. takım için söylenecek bir şey yok, türkiye ligi gibi kalitesiz bir lig için fazlasıyla yeterli, 3. 5. olur işte iyi kötü. eğer kulübün maddi gelirleri sağlama oturtulacaksa ilerisi için, daha önce nasıl katlanıldıysa buna da katlanılır. sponsorlar tamam, stad hazırlanıyor, bir de seneye uefa ligine katılım sağlayabilirlerse işler rayına oturmaya başlar. umarım o zamana da yönetim acemiliği artık atmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Stad işi bu yönetimin kazık yemeyeceği tek şey sdfsd Heriflerin hepsi inşaatçı, hatta o yüzden daha ucuza mal ediyoruz vs. diye kendileri bile konuştu. Hatta Çebi kendi tecrübeleri ve bağlantıları sayesinde hafriyat işlemini neredeyse bedavaya falan getirtmiştik asdfsd Transfer konusunda Önder Özen tee geldiğinde demişti. Ben adam söylerim yöneticiler alır. Zaten pazarlık yapmada hiç iyi değilim, kazıklanırım vs. demişti. Ama kazıklansın, yeter ki gerekli mevkiiye adam alalım. Yönetime bırakınca bitiremiyor. Yani söylenti ama doğruysa ne acı, Bilic ve ÖÖ ortak bir liste oluşturup 26 isim vermiş yönetime 3 mevkii için ve daha transfer yok. Hani böyle durumda takım başında TD, Sportif direktör vs. de tutamazsın. Neyse ki Bilic vs. öyle kaçıp gidecek adam değil. Umarım da gitmezler. Bizim her şeyden önce açık açık yönetici transfer etmemiz gerekiyor. Orası net bir şekilde belli oldu. Şube yönetiminin başına Altınsay'ı geri getirtebilsek ne efsane olur. Önder Özen'in yükü azalır ve sportif direktörlüğünü de onunla kusursuz yapar. Ama işte olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 önder özen ciğerci açmış https://pbs.twimg.com/media/BZWz2lhIgAAZnyE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bu olmamış abi. kredi notunu B+'a düşürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ahah serhat sirf bu espri icin cektirmistir o resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 http://www.burasikapali.com/2014/yeter/ çok güzel şeylere değinmiş. Şu figen civan kaşarına zaten uyuzum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Musa Muhammed ile resmi imza atıldı. Alt yapı için alındı diyorlardı ama yoklukta keşke direkt ilk on bire koysak. daha önceden yazılmış bir incelemesi vs. http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-musa-muhammed/ Harika bir transfer oldu. Umarım işleyebilir ve faydalanabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Antremana bile çıkarmışız hemen https://pbs.twimg.com/media/BfAUFmkIQAAoGws.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 https://www.bjk.com.tr/images/news/Takvimbbb.jpg hadi bakalım bu resimde bir hatayı keşfedin... dergiyi alanlar büyük olarak bakar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 2 tane dentinho var konusuldu bu sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ikincisi nerede la ben bulamadım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Llama said: https://www.bjk.com.tr/images/news/Takvimbbb.jpg hadi bakalım bu resimde bir hatayı keşfedin... dergiyi alanlar büyük olarak bakar zaten Ronaldinho yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar