Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Doktorları Seba'nın tedavisine hastanede devam edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirmişti. Yaklaşık 1 haftadır hastanede olan Seba'nın sağlık durumu genel olarak iyi. Seba bu sabah kahvaltı sonrası küçük bir yürüyüş yaptı. Beşiktaş Onursal Başkanı'nın taburcu edileceği tarihe doktorları karar verecek. za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 götüne kınamı yakıcan lan ölünce seba ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iyileşmiş işte godoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bak oolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Red said: sen inandın mı o kısma sdfds biliç'in ömrü maks 1 sene. bu sene şampiyonluk zaten yalan. seneye de devre arasında gidebilir sdfds Önder Özen zaten arkasında, yönetim arkasında durursa yıllarca kalır. BJK'deki temel TD değiştiren takım imajı son 8 yıldaki boktan yönetimden kaynaklıydı. Fiko geldiği gibi istikrar dedi. Samet'in arkasında da çok durdular ama Samet tam bir beyin özürlü olduğu için kovuldu. Taraftarla kavga edip, kendini peygamber gibi gösterirsen hiçbir yerde barınamazsın. Bilic aksine taraftarla çok iyi geçinen ve düşmanı olmayan bir adam. Takım iyi oynuyor, en azından ne yaptığını biliyor. 2. yarı düşme olayına çözüm bulabilseler zaten adamlar zirve takımı olacaklar bu performans ile Şu ilk yarılarında efsanevi oynayıp, ikinci yarılarında düştüğümüz ve puan kaybettiğimiz maçlardan rahat 10 puan kaybımız var. Onları da düşnümek gerek. Fiko Bilic'i kovmaz. Hem zaten kendi kafalarına göre çalışıyorlar. Transfer için bütçe istemiyor, veriyorlar az para takılın diyorlar asdfasd Bilic'i şuan istemeyenler sadece Quaresmaspor ve Altınsay tayfası. Quaresmasporlar zaten mal taraftar kesimi, Adalı gelsin milyon dolarlık adamları transfer etsin şampiyon olak kafasındalar. Onlar her kulüpte var, iplemeye lüzum yok. Korsan forma ile maça kaçak girip olay çıkartan tipler çoğu zaten asdf Altınsay'cılara çok şaşırdım ama, adamlar ÖÖ'yü gönderip Altınsay'ı getirme hayalindeler ki Altınsay kesinlikle dönmek istemiyor. Adamalr ama o olsa böyle 20 puanla falan lig lideri olacağımızı ve TR ve Avrupa'daki bütün hot prospectleri adam başı maksimum 750k ya takıma katacağımızı falan düşünüyorlar. Benim takıldığım ve kulübün içinden sürekli bilgiler aldığım adamlar bunlardı işte, en son yeter zaman kaybı diyip takılmayı bıraktım asdfasd Kraldan çok kralcı tayfanın Altınsay şubesi resmen. Tamam adam çok başarılı ve iyi ama istemiyor, zorlamanın manası yok. İstese 2 senedir takımın ona deli ihtiyacı varken Rage Quit ile BJK'i bırakmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sezon sonu şampiyonuz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 In Biliç We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ben iyi transferler istiyorum q7sporcumuyum ben ulannn. Q7 yi de severdim ama =p Saçma sapan 10 tane transfer yapacağımıza adam akıllı 3-4 tane yapalım. 30 milyon lira boşa saçmışız sezerler, süzenler, eneramolar felan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yok onu ben de istiyorum. Mesela bugün Altınsay yine konuştu. Geçen yıl Çalhanoğlu için Hamburg ile 2 milyona anlaştık, kendisi de 200.000'e oynayacaktı dedi. yönetim 2 milyonu fazla bulduğu için transferi vetoladı dedi. Keza Seedorf boştayken yıllık 2 milyonla anlaştık, onu da vetoladılar dedi. Bunları zaten yazıyordum buraya hatırlarsanız asdfsd Bu tip transferleri vetolamak saçmalık. Aynı adamlar gidip Gökhan Süzen için 1.5 milyon euro da ödeme yaptılar yani. Ben çıkıp ödediğimiz en yüksek bedel 500k olsun da demiyorum ama Quaresma tipindeki verim olayı, istikrar olayı sorunlu adamlar içinde sırf yıldız statüsü var diye milyon dolarları çöpe atmayalım diyorum. Bazıları istiyor ama işte. Yanarım işte sadece bu süreçte Guti'ye yapılanlara... Hem diğerlerine göre az alıyordu hem de hepsinden çok daha verimliydi. Bugün olsa BJK de bugün de krallar gibi oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Guti olmazdı olm, gecelerin adamı Guti, fazla şöhretli BJK için, Beşiktaş gariban takım, büyük yıldızlar yaramaz, yaramıyor. Size önce Seba gibi kanaatkar ama doğru kararlar verecek başkan lazım, Allah şifa versin ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bilic efendi adamda ben sarkilarini sevmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Nicolas Lodeiro da kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yyEq0thBQOE bildiğin tello bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 defans yazıyodu milliyette , nasıl defans lan bu? bildiin 10 numaramsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 orta saha lan o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 iyi ya, böyle no name adamları almak lazım. iş bunlarda bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi buraya gelmeden önce kimse battalla'yı da bilmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Herkesin unuttugu adamlar yerine bunlar gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ajax bunu zorla serbest bırakmış sittir diye, doğru mu samet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Müzmin sakattı galiba bu Esh, ondan Ajax böyle bişey yapmış olabilir. Bir kontrol etsene bu durumu bende merak ettim. Ama bu transfer bile değişen zihniyetin bir göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Müzmin sakat değilde uzun süreli sakatlanmıştı. Şimdi biraz bakındım sorunlar vs. de yaşamış deniyor. Yarım sezonluk harika bir performansı var gitmeden önce ama ona rağmen; Lodeiro'yu ben geçen sene Altınsay'ın listesinden hatırlıyorum. Bonservisi elindeydi ve kesinlikle alınması gerek diyordu. Alınmadı tabii ki asdfasd Şimdi gidip almaları iyi, umarım tutar ve başarılı olur. Bayağı iyi futbolcu ama Güney Amerikalıları takımlara monte etmek günümüzde cidden çok büyük kumar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2543905/EXCLUSIVE-Newcastle-striker-Papiss-Cisse-set-talks-Besiktas-loan-switch.html Bunun yanında yine İngiltere de Pellegrini, Lescott'un gitmesine izin verdi diye haberler çıkıyor. Kendisi sözleşme şartları bakımından ilk önceliğim BJK demişti. Bakalım neler olacak, sanmıyorum buraya gelsin de asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Abi biraz da doğuya mı açılmak lazım acaba kore-japonya filan. Oralardan da iyi oyuncular denk getirebilirsin neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kürdistandan yıldız çıkarmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 istiklal marşı okumaz sonra olay çıkar lan. gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar