souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Fikret Demirel ve ekibi 2013’te Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen FIFA U17 Dünya Kupası’nın yıldız isimlerinden olan Nijeryalı Musa Mohammed’i transfer etti. http://www.sporx.com/futbol/transfer/haber/364480.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 stad bitmiş http://i.hizliresim.com/xRYgoo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 önce çimleri dikin zaten anca patates verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 o değil de o arsaya mis gibi avm otel residans yapardık 2 hafta bir maç yapcaksınız diye mundar ettiniz mis gibi arsayı dağ başında oynasnaız ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 temeli de sayarsan kapalının yarısı bitmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fakirler oynasın dağ başında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 oksijen var olm dag basinda, saglikli spor ortami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ışık biraz dert ama havası iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ışıktan şikayet eden duymadım da, ulaşım ve rüzgarı gerçekten sıkıntı oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 cim cıkmıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 olm yilin yarisi gunes dogmayan yerlerde cikiyo cim, bizimki niye problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 haa o anlamda :D abi onun çaresi suni ışıklandırmayı kaliteli yapmak. ama o da sonuçta doğalı gibi olmayacak elbet. biz o konuda şanslıyız ya deniz kıyısında açısı falan filan güneşi çok iyi alan bir yer. sonisphere festivali bozana kadar en iyi zemin inönü zeminiydi bir ara, sonra 2 seneye anca toplarlandı sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Çare hybrid çim. Bakalım grçecekmişiz biz de ama anca seneye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 applev0dka said: haa o anlamda :D abi onun çaresi suni ışıklandırmayı kaliteli yapmak. ama o da sonuçta doğalı gibi olmayacak elbet. biz o konuda şanslıyız ya deniz kıyısında açısı falan filan güneşi çok iyi alan bir yer. sonisphere festivali bozana kadar en iyi zemin inönü zeminiydi bir ara, sonra 2 seneye anca toplarlandı sdsf Konserlerin getirisi götürüsünü karşılıyor mu acaba ya? Bizim de castin bibör konserinden sonra dağıtmıştı galiba zemin iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 castin biber bizim okulun stadında cıktı abi ahah vallahi alacagın paraya ve stadı nasıl koruyacagına baglı yani, korumayı iyi yaparsan zararı minimumda tutarsın. zaten asıl sıkıntı seyirciden cok sahne kurumu vinçler araçlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bi konserde dağılmıştı ya bizimki de. Madonna konseri miydi? Olay vinç tabi de, korumak da kolay değil ki abi. Ben klüplerin yerinde olsam konser almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 korumak için metal plaka gibi bişey serdiler zemine galba, seyirciler çimlere basmamış olabilir. ama yeni açık tarafındaki köşe cok kötü bozulmuştu, zaten eski açık tarafında kuruldugundan sahne saha dısında kalıyordu, o pek etkilemedi. evet madonna konseri zeminin içine etti. sahne kurulurken asıl hasarı aldı zemin falan deniyordu. gelen para direk zemine verildi ama kurtarmadı yani, her geçen gün kötüye gidiyor arena zemini, sakatlığa müsait bir zemin kasımpaşa stadı da aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 galatasaray, madonna konserinden 400.000 dolar para kaldırmıştı. Ama sonra vincin verdiği zararı gidermek için daha fazlasını harcamıştı asdfasd Çimlere hiç özen gösterilmiyor bu ülkede, en iyi kulüplerinden tut en kötülerine kadar çimine bakan kulüp sayısı toplasan bir elin parmaklarını geçmez. Sivas'ın sahası mesela takdirlik, o kadar boktan bir iklimde ellerindeki üç beş kuruş ile İstanbul takımlarından çok daha iyi zemine sahipler. Stadlarının alt yapısı bile resmen daha iyi... Inter - Milan mesela ikisi zemin giderlerini paylaşıyor. Haftada 2 maç oynuyorlar çoğu zaman biliyorsunuz, çok ender olarak 3 maç olduğu zamanlarda oldu. adamlar hiç zemin problemi yaşamıyorlar ama bunun için kasalarından yıla minimum 600.000 euroyu çıkartıyorlar. daha doğru 1.5 sene önce okuduğum yazıda böyle belirtiliyordu. Tahminen aynıdır yine sadf Zemin çok pahalı, ama sadece para verip kurtuluruz zihniyetiyle de yaklaşılamayacak kadar önemli bir şey. Bizimkiler parayı verip gerisine karışmadıkları için boku yiyorlar. Mesela Madonna konseri ve Sonisphere de zeminlere insanlar tarafından büyük zararlar verilmedi. Asıl zararı sahne kurulum ekipmanları veriyor. Onların başında duracak kulüp yetkilileri veya işini bilen sorumlular olmayınca inşaat şantiyesi gibi kullanırlar tabii ki saha içini, al sana sorun... İstersen 10 milyon euro harca zemine, al sana çim GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 seba gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çok yaşlandı adam ya, stadın bittiğini görsün çok istiyordum bakalım yine atlatabilcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yarın yatar diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aynen haberler pek iyi gelmiyor, twitterda falan karamsardı insanlar, ama işte bir umut bekliyor insan 110. yıl kutlamalarında o stada geldi ayakta alkışlandı, gözleri dolu dolu el salladı ya, bir nesil günahlarından arındı o akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 said: Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Türk’te yayınlanan Stüdyo Futbol’da gündeme dair konuları değerlendirdi. Biliç’in kontratını uzatmayı düşündüklerini ifade eden Orman, “Hocanın karakterini çok seviyorum. Çok uyumlu. Taraftar da seviyor. Uzun bir kontrat yapıp onun çok önemli başarılar kazanacağına inanıyorum. 2 yıllık kontrat yapmıştık. Sezonun sonunda 1 yıllık mukavelesi kalıyor. Sezon sonunda sözleşmesini uzatabiliriz. Tabii burada en önemli olan Önder Özen’in raporudur” dedi. Yargıtay kararını da değerlendiren Orman, “Beşiktaş’ın üzerine yapışmış kara bir leke var. Bu karar bizi çok üzdü. Ben ilk günden beri söylüyorum, diğer rakibimizin dosyasının içerisinde biz kenar süsü olarak bulunduk ve tek başına bir camianın yanında ikinci bir büyük camia olarak hedef olduk. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’yla alakalı haksızlık yapıldığını düşünüyorum. ‘ŞEREFİMİZ ÖNEMLİ’ Bizim açımızdan kupanın alınıp alınmamasının hiçbir manası yok. Bizim için en önemli şey şerefimiz, haysiyetimiz. Aziz Yıldırım ile ben birbirimizi gerçekten çok seven iki dostuz. Üzüntü duyuyorum bir spor adamının bu durumda kalmasından. Onun bir ailesi, arkasında kocaman bir camia var. Tekrar hapse giriyor olması beni bir dost olarak gerçekten çok üzdü” diye konuştu. ‘AĞUSTOS ZOR AMA…’ Orman, yapım çalışmaları süren Vodafone Arena ile ilgili ise “Temelimizi attık. Şu anda kapalı tribün tarafı çıkıyor. Önümüzdeki hafta yeni açık ve eski tarafının temeline başlayacağız. Son sürat hedeflediğimiz noktaya gidiyoruz. Ağustos’ta bitmesi çok zor ama biz sezona orada başlayacağız. İnanmak, istemek çok önemli. Ben inanıyorum. Arkadaşlarımı da inandırıyorum. Biz gece gündüz ordayız. Bunu gerçekleştireceğiz. Sezonun 2. yarısında Kasımpaşa Stadı’nda oynamak istemiyoruz. Çünkü olaylardan rahatsız olduk. Taraftarımız da istemiyor. Büyük ihtimalle Olimpiyat’ta başlayabiliriz.” dedi. Bilic olayına çok sevindim. Yeni sezonda da göçebe olmayacağız orası iyi hoş oldu. Tahminen 2-3 ay bir tribün olmaz, Fener stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sen inandın mı o kısma sdfds biliç'in ömrü maks 1 sene. bu sene şampiyonluk zaten yalan. seneye de devre arasında gidebilir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben inandım sddfasdsa çok komik sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar