Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ha bu arada soru cok sacma adam kafasında bişi kurmuş da aktaramamış tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bi de sinirlenip üzerine atarlanmış ahahahahah hayatını dondurmak ne demek ben anlamadım ki? böyle ben bi sene donucam herkes yaşayacak mı beni kaldıracaklar bir dolaba falan? yoksa hep beraber mi donacaz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 nice head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Exodous said: Bu arada beyniniz acıdıysa soruyu değiştireyim. Adriana Lima mı Songül Karlı mı? TEŞEKKÜRLER SEVİYEMİZE İNDİĞİN İÇİN CEVAP OLARAK SONGÜL KARLI DİYORUM GEVIRLA İŞİM OLMAZZZ:))) YEMEK YAP DESEN YAPAMAZ :Ddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 herkes bi sene dondursa lagdan oynanmaz aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Peki, bilimkurgu çizgi film senaryosu gibi antayım. Aslında çok komplike yazmamıştım ama işte kitle belli. Yıl 2350... İnsanoğlu yeni bir teknoloji buldu. Dilediğiniz zaman, hayatınızın bir yılını dondurabiliyorsunuz. Fakat bunu tüm ömrünüz boyunca sadece bir kere yapabilme hakkınız var. Kimi insanlar, sadece lisede okumaktan çok sıkıldığı için (lise örneğini özellikle patiler için verdim. malum kural. hitap ettiğin seviyeye inmen gerek), kimileri amansız bir hastalığa yakalandığı için, kimileri sevdiği insanı kaybettiği ve onun acısıyla yüzleşmek istemediği, kimileri ülkenin ekonomisi çok kötü olduğu ve işsiz kaldığı için bir yıl boyunca uyutulmayı (dondurulmayı) seçtiyor. Bir yıl sonra uyandırılıyorsunuz ve hayatınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Bir yıl boyunca hiç yaşlanmıyorsunuz. Hayat başkaları için akıyor ama siz uyutulmuş bir şekilde orada duruyorsunuz. Siz hangi şartta uyutulmayı tercih ederdiniz? Eder miydiniz? Bu yaptığınızdan pişman olur muydunuz? Daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Belki dokuz yaşındaki oğluma sorarsam o nasıl anlatmam gerektiğini söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Tam ölüm yatağında iken dondurturum belki bir ihtimal hastalıktan ölüyorsam 1 sene içinde tedavisi bulunur veya ne biliyim kaza falansa kan bulunur organ bulunur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 simdiden kestiremiyorum ne zaman dondururdum kendimi diye. ama elbet kullanirdim o hakki. gecmis de dahilse coktan kullanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abso hayatımla ne yapıcağımı sana sormayacağım hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 7 ocağa kadar süre veriyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben lisede dondurulmayı isterdim o zaman. çünkü o kadar gerizekalıyım ki dondurulup sınavlara giremeyip sınıfta kalıp arkadaşlarımdan da kopmak çok güzel olurdu. hala şu dondurulmak konusunda bir mantık göremiyorum. çok travmatik bir şey yaşasan bile 1 sene donup geri dönünce yaşayacağın travmadan çok daha problem yaratamaz hayatında. neyse abi seni zeka fışkıran sorunla ilgili bilgi akışınla bırakıyorum. peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gereksiz derecede sert bi tepki olmuş ya kendime yakıştıramadım http://i.imgur.com/l9p4HNG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Sictin sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sivamadan dondurun gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 uzun donem askerlik gibi bisey mi simdi bu dondurulma? onlar da hep bi sene boyunca hic dusunmuyosun falan garip bi tatildeymissin gibi diyo. aynisiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesela diyelim işsiz kaldın dondurdun kendini. hani bir yıl sonra nasıl olsa iş bulurum diye. Bir uyandıktan iki gün sonra kanser olduğunu ve sadece bir aylık ömrün kaldığını öğrendin. Ne oldi rengin soldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 şu an kullanırım heralde öyle bir hakkım olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Absolut said: Tam ölüm yatağında iken dondurturum belki bir ihtimal hastalıktan ölüyorsam 1 sene içinde tedavisi bulunur veya ne biliyim kaza falansa kan bulunur organ bulunur falan. ya hiç ölüm yatağın olmazsa. üst komşun karısna ateş ederken o mermi sekiyor karşı binanın camındaki profillere çarpıp senin salonun içinden koltuğun arkasında seni bulup vuruyor. O ZMAAN Y APICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 dondurunca o yıl yaşanmamış mı sayılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Senin belirlediğin zamandan önce aynı adam seni vurursa ne yapıcaksam onu yapıcam. Kına yakıcam :P Jeeztro said: Absolut said: Tam ölüm yatağında iken dondurturum belki bir ihtimal hastalıktan ölüyorsam 1 sene içinde tedavisi bulunur veya ne biliyim kaza falansa kan bulunur organ bulunur falan. ya hiç ölüm yatağın olmazsa. üst komşun karısna ateş ederken o mermi sekiyor karşı binanın camındaki profillere çarpıp senin salonun içinden koltuğun arkasında seni bulup vuruyor. O ZMAAN Y APICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 dusunmeden hemen kullanirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çocuklar tam bir beyin fırtınası yaşanmış burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 dondurmayın kendinizi abi manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hayatimizi donduruyoruz da pause mu yapiyouz ffw mi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ben 1 yılı atlamak isterdim : 23 eylül 2014 olsa yarın negzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar