Warhero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yildirimokur said: Micheal Knight nerden çıktı AQ ? Micheal Knight'ı oynayan aktör aynı zamanda şarkıcı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ooo 5 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KEkrWRHCDQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 7.66 Mhz sdfs moore yasası adamı kalpten götürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://i.imgur.com/qXtZ997.jpg bugün çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 NERDE OKUDUN? http://www.youtube.com/watch?v=WvyaURnDvp0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 (tu) Facebookta da paylaştım linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 keşke mal varlığımı satıp triceracopsu ben oynasaymışım ya. veya ne bileyim figüran falan olsaymışım. HYPE HYPE backerlara yollamışlar galiba Here's a free copy of KUNG FURY: SNEAK PEEK filmin kendisi bu herhalde. şimdi bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 iki buçuk dakikalık kısmıymış kung fury nasıl kung fury oldu onu anlatıyor. efsane olmuş ahah çok bomba. çıksa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 https://pmcvariety.files.wordpress.com/2015/05/kung-fury-poster.jpg?w=670 said: There’s a Feature Version on the Way During Sandberg’s trip to Hollywood, he took meetings all over town to pitch a feature version of the project. He hit it off with David Katzenberg and Seth Grahame-Smith of KatzSmith Productions, who shared his obsession with all things ’80s (they’re also prepping remakes of “It” and “Beetlejuice”) and paired him with Tyler Burton Smith, an American video game scribe based in Finland. Sandberg and Smith met up, fleshed out a longer version of the story that allowed for more robust action, actual character development and some much-needed breathing room between gags. “It would be a clean slate, so we would reshoot everything from scratch,” explains Sandberg, who arrived in Cannes with the script ready to show to potential partners. Uzun versiyonunu da çekeceklermiş. http://variety.com/2015/film/news/10-reasons-80s-martial-arts-homage-kung-fury-most-awesome-project-cannes-1201506157/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 stream başladı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 stream'de komik olmaya çalışıyorlar ama ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bonzai çekmiş ulan bunların hepsi olabilecek ne kötü hostesi bulmuşlar herhalde karı konuşamıyor top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 esmer ne tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 çok kötü izlemeyin lol, bıraktım 5. dakikadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 said: i could tell he was dead straight off ahahah sevdim ben başını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 atlaya atlaya baktim da son 10 yilda cikmis en muhtesem gorsel sey olabilir galiba asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 hiç beğenmedim lan bok gibiydi :( boşa hype yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 olm çok falza beklenti oldu herhalde pek beğenmedim ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 komedisi fazla sulu olmuş. 80ler compilation iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 en azından böyle bir projenin kickstarter'dan destek alabiliyor olması güzel diyeceğim de, insanlar bunu izleyince giden paraları yüzünden başka kimseyi desteklemezler herhalde artık. fragmanla kalaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 1-2 yerde güldüm baya ama genel olarak meh evet. Trailer hali daha güzel. 30 dakka çok olmuş. t-rex'in kartalla dövüşmesi çok tatlıydı ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Eğlenceli olmuş :D ama hype'ın yanında sönük kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar