Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 neutrino gri mob zaten, daha bizi goremeden yatti asaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 o paraya o ekiplerle boel bi film cekilmez. kolay değil öle black dynamite falan cekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yok abi ben de seyredicem zaten de fazla hype iyi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Cekilme ihtimali oldugu icim sevdik be cuce abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben de beğenemedim lan açıkcası ki çok kolay beğenirim bişileri aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gerçi trailerı bi daha izleyince güzel geldi de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 beğenmeyenler kung führer'in gençlik kolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çok sevdiğim (yalan) salih dayımın, aka paramesyum böcüünün intro ve outrosunu yapmak istiyorum bu postumda selamlar, bence bunu beğenmeyen ya 90 sonrası doğumludur, ya zevksiz ve/veya sense of humour 0'ın altındadır ya da kısaca maldır ve derhal paticikten bamlanıp kendisine 2014 kayıtlı, sadece oranın konudışı bölümüne girebilme yetkisi olan sıfır bir DH hesabı hediye edilmedilir. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 calimero said: Abi neyine hype yaptınız bu kadar, basit bir absürt film yapma projesi. neutrino said: Oha adama ne çok vurmuşsunuz lan. Beğenmiyor olamaz mı olm adam, gidin seyredin de bu kadar hype çok fazla hakikaten 300k'lık film için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dragonutopia said: calimero said: Abi neyine hype yaptınız bu kadar, basit bir absürt film yapma projesi. neutrino said: Oha adama ne çok vurmuşsunuz lan. Beğenmiyor olamaz mı olm adam, gidin seyredin de bu kadar hype çok fazla hakikaten 300k'lık film için. http://stream1.gifsoup.com/view/387780/brendan-fraser-clap-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Beyler fragmanı çeken sliph'in teyzesiymiş, razz'a açtırmış millet çakmasın diye. Büyük baskı altındayım ama yılmak yok, kickstarter'den para vurup yeni cemaat olacak bunlar kanmayın. O değil de bi fragman ne nerd rage yaptırttı arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi sen hala burda misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nedensiz trailer ı tekrar ve tekrar izliyorum 80 ler robocop fln off trailerdaki müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Cuce said: o paraya o ekiplerle boel bi film cekilmez. kolay değil öle black dynamite falan cekmek. Onun bütçesini çok merak ediyorum ben. Çok mu büyük prodüksiyon, çok mu düşük anlayamıyorum sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Jim_E_Rustler said: Cuce said: o paraya o ekiplerle boel bi film cekilmez. kolay değil öle black dynamite falan cekmek. Onun bütçesini çok merak ediyorum ben. Çok mu büyük prodüksiyon, çok mu düşük anlayamıyorum sfd. Budget: $2.900.000 (estimated) http://www.imdb.com/title/tt1190536/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 DAYNOMAYT DAYNOMAYT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Curunir said: nedensiz trailer ı tekrar ve tekrar izliyorum 80 ler robocop fln off trailerdaki müzik hll la, saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 WHY, BLACK DAYNOMAYT? WHHHYYY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 2 milyona falan black dynamite olarak michael jai white'ı falan ekleseler keşke efsane katsayısı artar bi basamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 said: The arcade games of the 80's have become so technologically advanced that they've developed self awareness, with no respect for beings with only one life. Here's a concept of how The evil arcade machine will look. http://i.imgur.com/xqtB6XZ.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 tam geçen gün bnunu düşünüyordum ne oldu acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sitesinde production diary başlattılar. backersan oradan bakabilirsin. ilk trailerdaki efektleri nasıl yaptığını anlattı. şimdi de filmden matte paint, concept art, CGI'lı yeni bir yan karakter gibi şeyler paylaştı. yeni karakterhıyar şef zorla kung fury'e ortak atıyor: TRICERACOPS!! vücut polis üniforması - kafa dinozor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bunun da 2.'si fundlanmış 5 gün önce, 25 yıl sonra aynı adam oynuyo başrolü http://www.youtube.com/watch?v=icjiJhuZkQQ http://www.youtube.com/watch?v=R6OoZNdAQuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Ulan bunlar bu kadar prim yapıyorsa, Cüneyt abimin 80lerdeki o kadar VHS filmi başyapıt sayılmalı. Dünyayı kurtaran adamdan, nincalara, polislere, ramboya kadar her türlüsünü çekti bu ucuz filmlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar