Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: biz 5. kattayız. erkekler tuvaleti 4. ve 6. katlarda var. aynı anda bi arkadaşla tuvalete gidiyoduk. o yukarı yöneldi, ben aşağı. çocuk 'hani sen sporcuydun, noldu merdiven çıkamıyo musun?' dedi. ben de 'bu inişin 2 dakika sonra çıkışı da olucak mal mısın?' dedim. çocuk baya bozuldu. keşke arkadan lisedeki gibi offffşş efektleri gelseydi. sağlık olsun. herkese iyi çalışmalar. http://i.imgur.com/dTkTu87.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CwdmZ9wTZ98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 niye bu gökkuşağı girdi şimdi araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yanlız üstte ki gif aynı osman baydemir lan.tek farkı bıyığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: niye bu gökkuşağı girdi şimdi araya O gökkuşağı aralara girmeyi çok sever, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 gökkuşağının verdiği inanılmaz ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Asteroth said: -Deno- said: niye bu gökkuşağı girdi şimdi araya O gökkuşağı aralara girmeyi çok sever, dikkat et. ilişkinde ilk sokan taraf sensin yani. her seferinde değişiyor musunuz yoksa hep aynı taraf aynı muameleyi görüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 deno halen olayın etkisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bence bir otelde buluşup önce bir iki kadeh bir şey için, sonra odanıza çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hhhahhaahha denizim yaaaa kıyamam sana ben kariyer basamaklarını hızlı adımlarla ilerlese bile hala ruhu liseli ya canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi sen de havuç'u görmüşsün, üsküdar amerikın kalıc'da minibüsle eve giderken. senin de güzel geçmedi mi o yılların itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi adam bokla çıkıyor sen boksuz çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 iyy bok dedii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ev dışında sıçılır mı abi saçmalama tabi ki su dökmeye gidiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: ev dışında sıçılır mı abi saçmalama tabi ki su dökmeye gidiyordum Sıçmak kelimesini kullanmaktan utanmayan kişinin işemeye gidiyorum demek yerine su dökmeye gidiyorum demesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ya bir ay ne çabuk geçmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hahahahahahah ne kötüsün ya deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 noyzura sizden iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Noyzura vardı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Gelse de, bir daha banlansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Fin said: isyerin lise mi epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çok üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 limon ısırsam daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Fin said: isyerin lise mi http://k41.kn3.net/taringa/2/6/0/1/7/0/8/maskofdeath/8E5.gif?5976 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar