bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yok abi uğraşmaya değmez ben bulurum bir çaresini büyük ihtimal dediğin gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 akşama sana 3 4 çalgı getirelim de tıngırdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 tamamdır kasalardan birine atarsın, sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sadkljda kasalara atamayabilirim anaktarım yok. evin dışında sol tarafında 2 tane srongbox koydum. oralardan birine anaktar atarsan hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 senin strongbox'lara birer key atıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 eyw. (oh bu sayede anaktarı da kaptık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Dworgian said: Certhas said: özeli varken bence gidip almasına hiç gerek yok. girişte mavi büyülü bir kapı var gir abi oradan, hemen solda özel çalgı aletlerine tıkladığında ayarlarsın statları. diğer türlü musicianship skilli gelecek ve 1000 kere 0.1 düşürmek yerine oyunu bırakacaksın. bingildak said: macroda nasıl olduysa karma grisi oldu. karma grisi olunca haliyle stat arttıran enstrümanlara gidemedim. ? bingildak diyor ki snooping ve stealing kastım kasarken karma olarak criminal oldum geçmiyor anca iki üç lich keserse mavi olur. musicianship ne alaka onu çözemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ya şöyle, bıngıldak; krma crim im çalgılara gidemiyorum ben; o zaman sana çalgı getireyim diğerleri: newbie zone a gitsin orada çalgılar güzel sdasdas zaten gidebilse gidecek adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 karma crime gardlar gelmiyodu ya. yanlış mı hatırlıyorum? açalım sana bi gate biri seni kesene kadar vur patlasın çal oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 asjdhajkdhsakdhs "BINGILDAK LÜTFEN STAT KAS OYUNA GERİ DÖN" der gibi oldu. halbusu bize ne dimi laskdjaskldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 gelmemesi gerek fakat this is nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bıngıldak gitme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 gitsin ya. macefighter necromancer mı olur hem titititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nujelme gate i olan var mı? hala runebookum nolaxta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Olm bi PK gidip 2-3 ölsün adama, yazıktır hepinizin eli kanlı diye vicdanınız da mı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 two story villa satılıktır 400k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 250 ye alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 o değil de, aynı acc da ki 2 karakteri aynı eve nasıl ortaklaştırıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ev sahibi accounttaki bütün karakterler owner default olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Dworgian said: 250 ye alırım gel vereyim 250ye istiyosan harbi işine yaramış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 251 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 tiLi said: nujelme gate i olan var mı? hala runebookum nolaxta benx sendin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bende de two story villa var, isteyen ortak olabilir, hatta komple de verebilirim bir süre sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 150k veririm mori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 anam ölücülere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar