salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 evet evet öyle de PVM için ona da ihtiyaç oluyo , bak video 'da eleman WW tameliyo , peacemaking scroll'u al bi tane 120 filan fail atmazsın. Eleman dalmadan direk tameledi ;
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 male açtım zaten too late. :/ vet kastım ya karambole.
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 her türlü vet lazım zaten , male ne alaka olm , female götünü başını açıp mı provoke ediyo lan
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bide benim statlarım ne olmalı abi? ranger mage olarak takılıcam şimdilik
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bide razorla multi client açabiliyomuyuz?
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 statları hiç hatırlamıyorum da skillerini yazayım; Taming Lore Vet ( hayvanata bandaj basıcan) Magery Peacemaking Musicianship Provocation Taming'le Peacemaking'e scroll basarsın , o oranda da Magery düşürürsün , mutlu mesut takılırsın. manyak canımı çektirdin şimdi ya.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ww tame edicem diye ne reskill yemiştim lan ahahha tameleyince nasıl sevinmiştim ey gidi günler
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 salvation said: her türlü vet lazım zaten , male ne alaka olm , female götünü başını açıp mı provoke ediyo lan luck gear kasarken arada bustier, etek gibi female only parçalar düşüyor. saç baş yoluyorsun erkek karakterle giyemeyince. female karakter hepsini giyebiliyor.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi valla serverda ph falanda var. aksiyon varmı bilmiyorum. dün akşam saatlerinde 300+ online vardı. hiç bilmiyorum runuo aksiyonu o da apayrı bi konu. illa full bard modeli gitmem lazım sanırım ve bu charı pve ye çeviricem o zaman. pvp içinde farklı acc açayım bari onada warlock kasarım
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aynen abi , it accepts you as master mı diyo ne diyo o yazıyı görünce herşeyi unutuyosun zaten. Reskill yemek zaten kesin , o video'daki gibi etrafı bomboş olmuyo tabi normalde.
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o WW'ye binip gezebilinse ne mükemmel olurmuş ya.
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Fransuxa said: abi valla serverda ph falanda var. aksiyon varmı bilmiyorum. dün akşam saatlerinde 300+ online vardı. hiç bilmiyorum runuo aksiyonu o da apayrı bi konu. illa full bard modeli gitmem lazım sanırım ve bu charı pve ye çeviricem o zaman. pvp içinde farklı acc açayım bari onada warlock kasarım runuo aksiyonu genelde champlarda olur baskınlar filan . bardla tek başına PVM takılırsın item , para kasarsın anca.
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Bizim runuo serverleri rezalet ciddi anlamda rezalet multi clientin boku çıkıyor yani ben worldofuo'da da oynamıştım adam 10 accountla giriyordu oyuna yahu 10 account ne lan ? 15le giren var easyuo'yu kur bod kas bodla beraber para gelsin. Veteranuo'ya bakın mesela 125m parası var en zenginin, en zengin 30 da keza mler havada uçuşuyor. Şimdi siz servere gireceksiniz herkes artifactler, paralar ve multiler havada uçuşuyor böyle bir oyundan ne gibi zevk alınabilir ? Benim istediğim server tipi skill cap olmasın tek karakterin olsun tek account tek karakterle oyna öyle bir serverde oynamıştım çok güzeldi milletin tek karakteri olduğu içinde kafan rahattı. Birde bizim runuo serverlerde binek tameleme sistemi kurmuşlar yani nightmare spawnı runuo standartlarında da değil, haftada bir bir yerde çıkıyor keza diğer bineklerde öyle. Sphere rare binek mantığını korumak amacı ile yapılmış saçma bir uygulama.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abyss mi ne vardı öyle skill cap olmayan. ölümüne kasabildiğin. 3 ayda sw nin gm olduğu falan. bizde o kafa yok şu anda yani. 7 8 sene önce desen ha belki derdim de şimdi ı ıh. zor yani.
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 phsız mı dedim ? gayet stabil bir şekilde skill cap (7x) sınırlaması olmadan kasabildiğin bir serverden bahsediyorum aranıp bulunabilir hem arada istediğin skilli karakterinle kasarsın hemde istediğin zaman ekşına akarsın. Altada yeni yeni accountlar açman gerekmez kafan rahat oynarsın.
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 runuo'da zor artık aslına bakarsan. item kasmadan PVP yapamazsın , onun için de PVM yapıcaksın item ve para yapıcaksın , ya da dediği gibi bod kasıcaksın falan filan . Charların adama benzemesi için baya bi uğraşırsın yani.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yok bende ph'sız dedin diye bişey belirtmedim örnek gösterdim bende. bulursanız o tarz bi server yazın buraya bakalım. ben oynarım. şu anda o gazdayım. uzun süre sonra ultimanın tadını aldım epey bi vakit oynarım yani.
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 veteranuo da actim abi ben taming kasiorm :D nebula cok kotu ya napcaz amk?
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yapcak bişi yok abi. sigara yakıp mutluluklar dilicez
Voys Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bölünmeyin gelin işte oynayalım nebulada. kötü olabilir ama biz de kötüyüz yani. kalede takılır bang lere gideriz amaç bu? napcaksınız daha iyi serverı sanki 5 sene oynicaz
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Veteranuo'da boşuna vakit harcamayın derim champ bile yapamazsınız anca pvm yaparsınız oda bir iki gün sürer ww ile gezip bir iki yaratık kesersiniz eğer runuo oynamadıysanız buda sizi mutlu eder başka da artısı yok.
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 siz iyi ki nebulanın restart atılmadan önceki halinde oynamamışsınız :) suan cogu kücüklügünde oynamış tekrar dönen oyuncularla, yeni baslayanlarla dolu ortalık, eskiden kesecek insan bulamıyorduk, ciddi ciddi cok iyi oynayan adam sayısı fazla bu serverda o yüzden diger şipirlerden iyi. runuo kıyaslaması yapamam elma armut ilişkisi oluyor, hangisini seviyosan onda oynarsın.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yok bole bişi örümcek 2 koydu yattım old copper set +3 war hammer +3 war mace gitti ama oklar gitmedi sevindim lan oklar gitmedi diye, setlerden daha kıymetli aq
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Skillcap siz bi ton yabancı server var.. Benim de istediğim levelli, ama yok işte.
Öne çıkan mesajlar