Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultime Online Hype Train Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
statları hiç hatırlamıyorum da skillerini yazayım;

Taming
Lore
Vet ( hayvanata bandaj basıcan)
Magery
Peacemaking
Musicianship
Provocation

Taming'le Peacemaking'e scroll basarsın , o oranda da Magery düşürürsün , mutlu mesut takılırsın. manyak canımı çektirdin şimdi ya.
Mesaj tarihi:
salvation said:

her türlü vet lazım zaten , male ne alaka olm , female götünü başını açıp mı provoke ediyo lan

luck gear kasarken arada bustier, etek gibi female only parçalar düşüyor. saç baş yoluyorsun erkek karakterle giyemeyince. female karakter hepsini giyebiliyor.
Mesaj tarihi:
abi valla serverda ph falanda var. aksiyon varmı bilmiyorum. dün akşam saatlerinde 300+ online vardı. hiç bilmiyorum runuo aksiyonu o da apayrı bi konu. illa full bard modeli gitmem lazım sanırım ve bu charı pve ye çeviricem o zaman.

pvp içinde farklı acc açayım bari onada warlock kasarım
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi valla serverda ph falanda var. aksiyon varmı bilmiyorum. dün akşam saatlerinde 300+ online vardı. hiç bilmiyorum runuo aksiyonu o da apayrı bi konu. illa full bard modeli gitmem lazım sanırım ve bu charı pve ye çeviricem o zaman.

pvp içinde farklı acc açayım bari onada warlock kasarım

runuo aksiyonu genelde champlarda olur baskınlar filan . bardla tek başına PVM takılırsın item , para kasarsın anca.
Mesaj tarihi:
Bizim runuo serverleri rezalet ciddi anlamda rezalet multi clientin boku çıkıyor yani ben worldofuo'da da oynamıştım adam 10 accountla giriyordu oyuna yahu 10 account ne lan ? 15le giren var easyuo'yu kur bod kas bodla beraber para gelsin. Veteranuo'ya bakın mesela 125m parası var en zenginin, en zengin 30 da keza mler havada uçuşuyor. Şimdi siz servere gireceksiniz herkes artifactler, paralar ve multiler havada uçuşuyor böyle bir oyundan ne gibi zevk alınabilir ? Benim istediğim server tipi skill cap olmasın tek karakterin olsun tek account tek karakterle oyna öyle bir serverde oynamıştım çok güzeldi milletin tek karakteri olduğu içinde kafan rahattı.

Birde bizim runuo serverlerde binek tameleme sistemi kurmuşlar yani nightmare spawnı runuo standartlarında da değil, haftada bir bir yerde çıkıyor keza diğer bineklerde öyle. Sphere rare binek mantığını korumak amacı ile yapılmış saçma bir uygulama.
Mesaj tarihi:
abyss mi ne vardı öyle skill cap olmayan. ölümüne kasabildiğin. 3 ayda sw nin gm olduğu falan. bizde o kafa yok şu anda yani. 7 8 sene önce desen ha belki derdim de şimdi ı ıh. zor yani.
Mesaj tarihi:
phsız mı dedim ? gayet stabil bir şekilde skill cap (7x) sınırlaması olmadan kasabildiğin bir serverden bahsediyorum aranıp bulunabilir hem arada istediğin skilli karakterinle kasarsın hemde istediğin zaman ekşına akarsın. Altada yeni yeni accountlar açman gerekmez kafan rahat oynarsın.
Mesaj tarihi:
runuo'da zor artık aslına bakarsan. item kasmadan PVP yapamazsın , onun için de PVM yapıcaksın item ve para yapıcaksın , ya da dediği gibi bod kasıcaksın falan filan . Charların adama benzemesi için baya bi uğraşırsın yani.
Mesaj tarihi:
yok bende ph'sız dedin diye bişey belirtmedim örnek gösterdim bende. bulursanız o tarz bi server yazın buraya bakalım. ben oynarım. şu anda o gazdayım. uzun süre sonra ultimanın tadını aldım epey bi vakit oynarım yani.
Mesaj tarihi:
bölünmeyin gelin işte oynayalım nebulada. kötü olabilir ama biz de kötüyüz yani. kalede takılır bang lere gideriz amaç bu? napcaksınız daha iyi serverı sanki 5 sene oynicaz
Mesaj tarihi:
Veteranuo'da boşuna vakit harcamayın derim champ bile yapamazsınız anca pvm yaparsınız oda bir iki gün sürer ww ile gezip bir iki yaratık kesersiniz eğer runuo oynamadıysanız buda sizi mutlu eder başka da artısı yok.
Mesaj tarihi:
siz iyi ki nebulanın restart atılmadan önceki halinde oynamamışsınız :)

suan cogu kücüklügünde oynamış tekrar dönen oyuncularla, yeni baslayanlarla dolu ortalık, eskiden kesecek insan bulamıyorduk, ciddi ciddi cok iyi oynayan adam sayısı fazla bu serverda o yüzden diger şipirlerden iyi. runuo kıyaslaması yapamam elma armut ilişkisi oluyor, hangisini seviyosan onda oynarsın.
Mesaj tarihi:
yok bole bişi
örümcek 2 koydu yattım
old copper set +3 war hammer +3 war mace gitti
ama oklar gitmedi
sevindim lan oklar gitmedi diye, setlerden daha kıymetli aq
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...