Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi vereceksiniz gazı, osi de hesap açıp orada oynayacağım o olacak. nedir bu arkadaş ipy nin busu kötü nebulanun busu kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ultimayı çok kanırtmamak gerek ya, sıkıldığımızda bırakır başka oyuna geçeriz, kanırtılcak bir durumu da yok zaten malzeme ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Raiden ı salın abi adama magicalları nerde kasıyosun diye sordum cevap vermedi nebula icin. heralde ne soyliycem gidip benim farmladıgım yerde farmlıycak diye dertlendi galiba. gercek bir power player iste. o yuzden ipy gibi serverlara gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 IPY EN İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 IPY ile Nebula mı kıyaslıyorsunuz ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 NEBULA NE KÖTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 madcow said: Raiden ı salın abi adama magicalları nerde kasıyosun diye sordum cevap vermedi nebula icin. heralde ne soyliycem gidip benim farmladıgım yerde farmlıycak diye dertlendi galiba. gercek bir power player iste. o yuzden ipy gibi serverlara gelemez. Raiden cevap vermemiş ben yardımcı olayım :). Biz genelde şuanda lockpick ile kasa açıyoruz oradan iyi + lı geliyor. Canavar keserek pek + lı çıkaramıyoruz. +12 +15 çıkarmak için Ancient Wyrm ve İnfernale denk gelmek gerek ama çok zor. +12 nin kolay bi yolu var serverda deamon summoner lar var bildigimiz lich tipinde onlardan az da olsa +12 çıkıyormuş kesmesi tek kişi 1 dk. Dün yeni bir canavara denk geldik black dragon diye (şu questte yaratılan canavar) ondan +15 pike çıkardık ama onun kesmesi 30 - 40 dk + baya bi reskille sebep oluyor. Başka soru ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kısaca yok size magical falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 lockpick macrolu kasılıyor mu (aça bak aça duydu ya kasadan çıkıyor diye, hemen kasacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Kasa açmadan +lı hayal gibi maalesef... Lockpick le cok basit üşenmeyin kasın. Kutunun içinden 6 - 7 yaratık çıkıyor en guclusu mummy. Bi vortexe tertemiz oluyor ortam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o ne ya kutudan yaratık skldjsaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: kısaca yok size magical falan asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 dediği kutular hazineler abi işte, şehirdeki kasalar değil asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 captain obvious :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: bingildak said: kısaca yok size magical falan asdfgh veterana bakabildin mi varmı oynanabilitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bakamadım henüz. işte lient çöküyor. zaten kimse gelmezse zevk vermez oyun. aos'un tadını bilmiyorki köylüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ph olayı falan zorlaştırılmış yani öyle kolay değil. elder legendary de falan ızdırap sıçırtıyo adama kasabilmek için. 118 den 119 da 2500 hitte bir 0.1 fencing falan veriyo. bakim ya. can sıkıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 10 gün sabredin hep beraber in por ylem e geçelim adamlar uğraşmış lan güzel duruyor çok Bezerye said: Arena olayı baya iyiymiş yalnız adamlar bildiğin ranked maç koymuşlar lan hemde template char yapıp girebilion fln 3 farklı rule set vs baya iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Fransuxa said: imamizer said: bingildak said: kısaca yok size magical falan asdfgh veterana bakabildin mi varmı oynanabilitesi? veteranuo'dan bahsediyorsanız para bug'ı ve edit çıktı sunucuda, şuan forumları kapalı sdfsdf eğer başlayacam diyorsanız para-item yardımı yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aos değil ipy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 µh said: eğer başlayacam diyorsanız para-item yardımı yapabilirim. ulan nereye elimizi atsak kurutuyoruz. beni maksadım runuo dinamiklerini çözebilmek ya. hiç oynamadım bu zamana kadar hep niyet ettim ama hiç başlamadım. item-para yardımına asla hayır demem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ya bu olaylar olmasa baya iyiydi aslında server. 400 üstü online görüyor, ortalama 3 client açsa millet 100 üstü online oluyordu işte. Şuan server açık durumda eğer açık kalmaya devam ederse bi tamer açıp oyna bence, dediğim gibi tamer için gerekli luckı falan toplarız kolay o işler. Tamer oynayarak hem bir yandan para, item çıkarırsın hem de özellikleri çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 O zaman karar verilmistir abicim 10 gun nebulada pk gang fest yapioruz sonra In Por Ylem e gecip casual atsiz takilioruz. ne guzel iste! bu arada in por ylem turk serverimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 µh said: Ya bu olaylar olmasa baya iyiydi aslında server. 400 üstü online görüyor, ortalama 3 client açsa millet 100 üstü online oluyordu işte. Şuan server açık durumda eğer açık kalmaya devam ederse bi tamer açıp oyna bence, dediğim gibi tamer için gerekli luckı falan toplarız kolay o işler. Tamer oynayarak hem bir yandan para, item çıkarırsın hem de özellikleri çözersin. tame kasıyorum şu anda ya bıraktım makroya. dün elemanın bi tanesi dragon tame lemiş stat kastırıp ice elementalmıdır nedir ondan kestiriyodu. bakiyim bende becerebilicekmiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi ipy için client mı var razordan mı giriliyor. razor virüs alert verdiriyorsa hiç kasamam ben ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar