Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 athelas dıe bı adam var ona çift tıklıosun http://www.nebula.web.tr/?p=174 nerde biliomusun bu britte alchemist falan varya onun orlarda bi surun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 provisionerda satılıyor 250gp tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben de gm tailor, bs, bowcraft, tinker, scribe, alchemist var. Ama iste hammadde sikintim da var :) Su an combat skilleri kastigimdan malzeme toplayamiyorum ama istediginiz herhangi bir sey varsa bende eksik olan malzemeyi getirin yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya o diil captainship kasıp denizlerde terör estirebiliriz he. baya güzel olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yew bow istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 cove bow var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bana ok lazım, çokça ama kendimde yapıorm artık. Bow olarak ne var? manve said: ben de gm tailor, bs, bowcraft, tinker, scribe, alchemist var. Ama iste hammadde sikintim da var :) Su an combat skilleri kastigimdan malzeme toplayamiyorum ama istediginiz herhangi bir sey varsa bende eksik olan malzemeyi getirin yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bow icin ilk defa dun wastelands a gittim. baya odun topladim kolay da cikiyor. elven disinda hepsi icin malzeme var, guilde bir mark alayim, bi tane kasaya doldururum abi yaptigim bowlari, ihtiyaci olan alir ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bow tipleri nelerki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bowlar için gereken özel odunlar nerelerden çıkıyor, kısaca yazarmısınız ? Yew de falan tek tür log çıkıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Voys said: o quest ne? ayıca questlerden ne kazanıosunuz la abi pvm questleri veren vendor var. 1 de at ve para 2 de para 3 de para ve +3 vs diye gidio galba sonraları zos fln veriomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Suark said: 90 mf le silversız yaptım. uuuuu akşam yew lich heart questi için bana mark verebilecek varsa gidip kafasını kırayım şunun warlock um plate setim yok armor 35 fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 manve said: ihtiyaci olan alir ordan 3 saat veriyorum tükenme hızına klasjdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 olsun nabsın sdfs görevleri bitirince 25 görevmi ne unicorn veriomuş işte. ama zaten oduller guzel atların 5k oldugunu hesaba katarsak. captainship nası arttırıorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 suark görev yerleri sende marklıysa akşam runebook u ver de kendime marklayıp geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yok abi diil zaten mark fakiriyim ben bi minoc bide brit var. runebook nası şarj edioz bu arada? ilk 2 görev britte 3. görev nujelmde 4. yewde 5. yapmadımda vesperde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 loop said: Bowlar için gereken özel odunlar nerelerden çıkıyor, kısaca yazarmısınız ? Yew de falan tek tür log çıkıyor galiba wastelands a gitmen lazim onun icin. tum ozel odunlar ordan cikiyor diye biliyorum bilmiyorum baska bir yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Suark said: yok abi diil zaten mark fakiriyim ben bi minoc bide brit var. runebook nası şarj edioz bu arada? ilk 2 görev britte 3. görev nujelmde 4. yewde 5. yapmadımda vesperde sanırım. şarj yaparım sana akşam 40 50 tane edit: şarj = recall scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 manve said: loop said: Bowlar için gereken özel odunlar nerelerden çıkıyor, kısaca yazarmısınız ? Yew de falan tek tür log çıkıyor galiba wastelands a gitmen lazim onun icin. tum ozel odunlar ordan cikiyor diye biliyorum bilmiyorum baska bir yer var mi? tekrar bi noob sorusu sorayım, delucia nın papua nın olduğu yer değilmi wastelands? Oralara mark ım var, çıkıp sakin bir yerde kessem olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 orasi olmasi lazim, ben de tam hatirlamiorm isimleri. trinsic taraflarindan delucia'ya girip obur taraftan cikinca abi iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Pvp karakteri kasıyorum şimdi az kaldı magic resist kasıyorum sonra lj kasıcam biticek karakter. Heal Anatomy Sw Mf Tactics Magic Resist Lj olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 carpentry neye kasılıyor beyler bırde spompas benı guılde al artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 mf ve lj ne alaka abi bir de resist çok az bonus veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bence archer kas mf yerıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 magery olmadan o karakter yalan olur bence pvp'de en azından cure'e ihtiyacın var gibime geliyor bandajda 4 sn freeze varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Dworgian
3 saat veriyorum tükenme hızına klasjdaskl
Sosyal ağlarda paylaş
Suark
görevleri bitirince 25 görevmi ne unicorn veriomuş işte.
ama zaten oduller guzel atların 5k oldugunu hesaba katarsak.
captainship nası arttırıorz
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
Sosyal ağlarda paylaş
Suark
zaten mark fakiriyim ben bi minoc bide brit var.
runebook nası şarj edioz bu arada?
ilk 2 görev britte
3. görev nujelmde
4. yewde
5. yapmadımda vesperde sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş
manve
wastelands a gitmen lazim onun icin. tum ozel odunlar ordan cikiyor diye biliyorum bilmiyorum baska bir yer var mi?
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
şarj yaparım sana akşam 40 50 tane
edit: şarj = recall scroll
Sosyal ağlarda paylaş
loop
tekrar bi noob sorusu sorayım, delucia nın papua nın olduğu yer değilmi wastelands? Oralara mark ım var, çıkıp sakin bir yerde kessem olur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş
manve
Sosyal ağlarda paylaş
BeIlow
Heal
Anatomy
Sw
Mf
Tactics
Magic Resist
Lj
olacak