Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultime Online Hype Train Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de gm tailor, bs, bowcraft, tinker, scribe, alchemist var. Ama iste hammadde sikintim da var :) Su an combat skilleri kastigimdan malzeme toplayamiyorum ama istediginiz herhangi bir sey varsa bende eksik olan malzemeyi getirin yaparim.
Mesaj tarihi:
bana ok lazım, çokça ama kendimde yapıorm artık.
Bow olarak ne var?
manve said:

ben de gm tailor, bs, bowcraft, tinker, scribe, alchemist var. Ama iste hammadde sikintim da var :) Su an combat skilleri kastigimdan malzeme toplayamiyorum ama istediginiz herhangi bir sey varsa bende eksik olan malzemeyi getirin yaparim.
Mesaj tarihi:
bow icin ilk defa dun wastelands a gittim. baya odun topladim kolay da cikiyor. elven disinda hepsi icin malzeme var, guilde bir mark alayim, bi tane kasaya doldururum abi yaptigim bowlari, ihtiyaci olan alir ordan
Mesaj tarihi:
olsun nabsın sdfs

görevleri bitirince 25 görevmi ne unicorn veriomuş işte.

ama zaten oduller guzel atların 5k oldugunu hesaba katarsak.

captainship nası arttırıorz
Mesaj tarihi:
yok abi diil
zaten mark fakiriyim ben bi minoc bide brit var.

runebook nası şarj edioz bu arada?

ilk 2 görev britte
3. görev nujelmde
4. yewde
5. yapmadımda vesperde sanırım.
Mesaj tarihi:
loop said:

Bowlar için gereken özel odunlar nerelerden çıkıyor, kısaca yazarmısınız ? Yew de falan tek tür log çıkıyor galiba

wastelands a gitmen lazim onun icin. tum ozel odunlar ordan cikiyor diye biliyorum bilmiyorum baska bir yer var mi?
Mesaj tarihi:
Suark said:

yok abi diil
zaten mark fakiriyim ben bi minoc bide brit var.

runebook nası şarj edioz bu arada?

ilk 2 görev britte
3. görev nujelmde
4. yewde
5. yapmadımda vesperde sanırım.

şarj yaparım sana akşam 40 50 tane

edit: şarj = recall scroll
Mesaj tarihi:
manve said:

loop said:

Bowlar için gereken özel odunlar nerelerden çıkıyor, kısaca yazarmısınız ? Yew de falan tek tür log çıkıyor galiba

wastelands a gitmen lazim onun icin. tum ozel odunlar ordan cikiyor diye biliyorum bilmiyorum baska bir yer var mi?

tekrar bi noob sorusu sorayım, delucia nın papua nın olduğu yer değilmi wastelands? Oralara mark ım var, çıkıp sakin bir yerde kessem olur herhalde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...